View Full Version : خواندن علامت (نوشته یا مهر) از داخل یک تصویر
javad_hosseiny
یک شنبه 04 بهمن 1383, 12:06 عصر
چگونه برنامه ای بنویسیم که بتوان علامتی خاص را از داخل یک تصویر بخواند
مثلا تصویر یک سند داریم می خواهیم با توجه به سوابقی که از آرم های موجود داریم (بایگانی مهرها) تشخیص بدهیم آرم موجود در این تصویر با کدام یک از آرم های موجود در بایگانی تطابق دارد؟
rezaTavak
یک شنبه 04 بهمن 1383, 19:52 عصر
سلام
فقط در صورتیکه مهر اسکن شده باشد و مهر داری عبارت فارسی باشه و با OCR فارسی.
binyaz2003
دوشنبه 05 بهمن 1383, 00:50 صبح
و اگر اون ocr اینقدر قوی باشه!
javad_hosseiny
دوشنبه 05 بهمن 1383, 10:47 صبح
اقا رضا ممنون مهرها یک شکل هستند نه یه عبارت و یا یه اسم (مثلا ارم شرکت) و البته ما نمونه اسکن شده آن تصاویر را داریم اما در مورد ocr (انگلیسی اش را دیده ام بودم اما بصورت یک نرم افزار application) حال به چه صورت از آن در داخل برنامه استفاده کنیم ؟!! و در مورد Ocr فارسی چند سال پیش شرکت جیحون افزار آن را ارائه داده بود اما به قیمت خیلی بالا (480000 تومان) اما منظور استفاده از فایل های ocx,dll می باشد خوب حتما از نسخه فارسی آن نیز می توان استفاده کرد ؟
rezaTavak
دوشنبه 05 بهمن 1383, 14:28 عصر
یک راه هم اینه که شما فایل گرافیکی را باز کنید و خودتون اون را بخونید که سخته!
binyaz2003
سه شنبه 06 بهمن 1383, 01:30 صبح
یک راه هم اینه که شما فایل گرافیکی را باز کنید و خودتون اون را بخونید که سخته!
خیلی مشکله !یعنی عملیه؟
فکر نکنم هر دو تا فایل کاملا مثل هم باشن باید دک درصد تعیین کرد .مثلا تا 80 در صد دوتا اگر مثل هم بود
javad_hosseiny
سه شنبه 06 بهمن 1383, 09:33 صبح
منظورت این است که با توابع سطح پایین فایل را باز کنم و با نمونه اصل متن فایل آرم که قبلا دارم مقایسه کنم در بهترین حالت تصویر (اسکن کیفیت بالا) هم مقایسه کردم این امر ممکن نشد (هر دو یک فرمت و هر دو با یک کیفیت و ...)
rezaTavak
سه شنبه 06 بهمن 1383, 11:08 صبح
نه منظورم اینه که یک کتاب بود به نام "قالبهای گرافیکی فایلها" که در 10 سال پیش انتشارات کانون نشر علوم بود توی اون تمام فایلهای گرافیکی را توضیح داده بود. منظورم اینه که اون جوری کار بشه یعنی تصاویر برداری پردازش بشه و به خط و اشکال ساده تحلیل بشه. البته این خودش یک یا دوسال کار شبانه روزی می خواد! مثل کاری که Font Creator میکنه. یعنی اسکن را به فونت تبدیل میکنه چون فونت هم نوعی قالب برداری است.
نمیدونم توجیه من را تا چه حد متوجه شدید.
روی قسمتهای دیگه سایت هم مسئله تون را مطرح کنید. شاید اونها بهتر بتونند جواب بدند.
میتونید روی سایتها دیگه خارجی مسئله را مطرح کنید. البته باید برنامه نویساش به زبان سی و قالب گرافیکی مسلط باشند.
kia1349
سه شنبه 06 بهمن 1383, 14:44 عصر
این مسئله نیاز به برنامه ایمیج پروسسینگ داره که فاکس بطور کل این قابلیت رو نداره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.