ورود

View Full Version : نمايش سرنوشت پستها

h_r_sh
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 23:29 عصر
با سلام به مسئولين محترم جامعه ي برنامه نويس.

اي كاش ابزاري وجود داشت تا وقتي كه يك پست به جواب مي رسد پست كننده آنرا كليك كند تا معلوم شود آن پست به نتيجه رسيده است!

اي كاش مي شد در كنار هر پست يك آيكن وجود داشته باشد تا وقتي كه آن پست به نتيجه مي رسد بازديد كننده ها متوجه شوند كه اين پست به جواب رسيده است!

اي كاش ابزاري مثلا با عنوان "گزارش به عنوان مضر" (چي گفتم) يا مثلا "آگاه كردن مدير از مخالفت" در كنار هر پست وجود داشت تا پستهايي كه به هر نحو مناسب نيستند به اطلاع مديران برسد!

morteza_261
جمعه 01 خرداد 1388, 00:45 صبح
با سلام به مسئولين محترم جامعه ي برنامه نويس.

اي كاش ابزاري وجود داشت تا وقتي كه يك پست به جواب مي رسد پست كننده آنرا كليك كند تا معلوم شود آن پست به نتيجه رسيده است!

اي كاش مي شد در كنار هر پست يك آيكن وجود داشته باشد تا وقتي كه آن پست به نتيجه مي رسد بازديد كننده ها متوجه شوند كه اين پست به جواب رسيده است!

اي كاش ابزاري مثلا با عنوان "گزارش به عنوان مضر" (چي گفتم) يا مثلا "آگاه كردن مدير از مخالفت" در كنار هر پست وجود داشت تا پستهايي كه به هر نحو مناسب نيستند به اطلاع مديران برسد!
سلام
دوست عزیز همه اینن امکانات تو سایت وجود داره

برای مورد اول از منوی ابزار تایپک میتونی اعمال کنی
برای آگاه کردن مدیریت هم او مثلت کوچیک که زیر اسم فرد هست میتونی استفاده کنی

h_r_sh
جمعه 01 خرداد 1388, 13:47 عصر
سلام
دوست عزیز همه اینن امکانات تو سایت وجود داره

برای مورد اول از منوی ابزار تایپک میتونی اعمال کنی
برای آگاه کردن مدیریت هم او مثلت کوچیک که زیر اسم فرد هست میتونی استفاده کنی

ميشه لطف كنيد و بگيد كدام گزينه در قسمت ابزارهاي تاپيك به مورد اول مربوط است؟
ما كه تا حالا نديديم وقتي يك پست به نتيجه يا جواب مي رسد در صفحه تالار مربوطه (كه ليست همه ي پستها قرار دارد) كوچكترين اشاره اي به اين مسئله بشود.

morteza_261
جمعه 01 خرداد 1388, 15:29 عصر
ميشه لطف كنيد و بگيد كدام گزينه در قسمت ابزارهاي تاپيك به مورد اول مربوط است؟
ما كه تا حالا نديديم وقتي يك پست به نتيجه يا جواب مي رسد در صفحه تالار مربوطه (كه ليست همه ي پستها قرار دارد) كوچكترين اشاره اي به اين مسئله بشود.

سلام
یادم میاد توی ابزار تایپکی که خود شخص ایجاد میکرد این گزینه وجود داشت
ولی الان که نگاه کردم نبود..نمیدونم این قابلیت برداشته شده یا تغییری در اون صورت گرفته!!!