PDA

View Full Version : سوال: تاثیر خرید sun توسط oracle

Danial_abdi
جمعه 01 خرداد 1388, 15:12 عصر
خریده شدن سان توسط اراکل چه تاثیری روی جهت گیری های برنامه نویسان جاوا دارد ؟
و چه تاثیری روی دنیای IT و سرورها خواهد گذاشت ؟
از دوستان صاحب نظر خواهش میکنم پاسخ بدهند.

adinochestva
جمعه 01 خرداد 1388, 15:30 عصر
من برای mysql نگران هستم نه java !

javaphantom
جمعه 01 خرداد 1388, 16:36 عصر
من برای mysql نگران هستم نه java !

راکل از همان روز اول تکلیف mysql رو روشن کرد و گفت که از اون حمایت می کند.
دوست عزیز mysql انقدر طرفداره داره هیچ وقت اراکل نیاد و این محصول رو از بین ببره. آیا می دونستی خود اراکل موتور innoDB رو براش نوشته.

چیزی که تغییر خواهد کرد به نظر من و بازم ازبین نخواهد رفت JCP خواهد بود که روند مدیریتی اون تغییر می کنه.
محصولات سان بسیار طرفدار داره همه جای دنیا البته به جز ایران که خوب اصلا به نظر من ایران و ایرانی کلا توی باغ نیست از هر لحاظی که فکر کنی.

از پیوند این دو زوج بجه های خوبی درست می شن :چشمک:

اراکل نیاز به یک حامی بزرگی مثل سان داشت تا بتونه جلوی ماکروسافت عقب مونده و IBM خودی نشون بده و از طرفی بازاری که اراکل در دنیا داره این شانس رو به سان هم می ده که بتونه محصولاتشو جهانی تر کنه و سیاست های تکنیکالیشو قوی تر . اینجاست که طفلک عمو بیلی می ره که بره برای خودش.
اینو می تونم بهت بگم که با اخبارهایی که من دنبال کردم و می کنم توی صنعت IT دنیا یک revolution اما همراه با یک evolution با این حرکت سان و اراکل صورت گرفته.
من زیاد ماکروسافت رو آدم نمی دونم که بخوام در موردش صحبت کنم یا به چالش بگیرمش اما محصولات red hat و دیگر شرکتهای مثل اون تکلیفشون چی می شه . مثلا تا چند ماه دیگه glassfish 3 داره می یاد چه لت و پاری بکنه در آینده همین glassfish ی که مطمین باش web logic نمی تونه جاشو بگیره، JBOSS رو.

netbeans هم open source هم ماله سان هم اینکه کلی طرفدار داره و همچنین قابلیتها ی بهتری نسبت به JDeveloper که مطمن باش که netbeans نخواهد مرد که ممکنه JDevelopr دخلش بیاد:قهقهه:

solaris هم که دیگه می دونی دیگه استاد ماجراست طفلک اراکل به خوابم نمی دید که یک روز اینجوری به solaris به رسه. :قهقهه:

خلاصه اینکه من خیلی به این وصلت امیدوارم

ناصرقلی
شنبه 02 خرداد 1388, 12:39 عصر
تجربه میگه احتمالا اتفاق بدی برای جاوا و MySQL نمی افته. اوراکل بیشتر به دنبال پلتفرمهای سرور سان است. اما اگر بخوایم با دید طنز آمیز کمی خیال پردازی کنیم می شه اینطوری تصور کرد که اوراکل از این به بعد JDevloper رو تبدیل می کنه به یک استاندارد جهانی و از این به بعد همه باید با TopLink به دیتابیس وصل بشن از ورژنهای بعدی هم یه نسخه Embeded از اوراکل اکس ای به جاوا نصب می شه که هیچ جوری نمیشه از دستش خلاص شد. اکسپشن های جاوا هم با کدهای خطا جایگزین خواهند شد.

mazdadoost
شنبه 02 خرداد 1388, 16:24 عصر
با توجه این لینک
http://www.oracle.com/us/corporate/press/018363
واین پاراگراف :
There are substantial long-term strategic customer advantages to Oracle owning two key Sun software assets: Java and Solaris. Java is one of the computer industry’s best-known brands and most widely deployed technologies, and it is the most important software Oracle has ever acquired. Oracle Fusion Middleware, Oracle’s fastest growing business, is built on top of Sun’s Java language and software. Oracle can now ensure continued innovation and investment in Java technology for the benefit of customers and the Java community.
آینده جاوا بیش از بیش روشن شفاف و تضمین شدست . و تا چند سال آینده فناوری های سان با نبوغ اراکل در جایگاه واقعی خودش به عنوان گزینه اول برای هر سازمان شخص و برنامه نویسی در میاد . مایکرو سافت و جامعه تازه و پر شورش در ایران هم به احتمال زیاد با اومدن سیستم عامل سان /اراکل که با فناوری های پایگاه داده و ابزار سهل الستفاده برنامه نویسی (از نوع سازگار با روحیات جامعه ایرانی)با چالش روبرو خواهد شد.

heidarzadeh
یک شنبه 17 خرداد 1388, 20:56 عصر
سلام دوستان
بالاخره این قضیه به کجا رسید؟
آیا اوراکل سان رو خرید یا قضیه منتفی شد؟
با تشکر

MIDOSE
دوشنبه 18 خرداد 1388, 02:39 صبح
سلام دوستان
بالاخره این قضیه به کجا رسید؟
آیا اوراکل سان رو خرید یا قضیه منتفی شد؟
با تشکر
دوست عزیز ظاهرن از قافله عقب هستید
بله با اجازه ی بزرگترا خریده شد.:لبخندساده::لبخند: