ورود

View Full Version : سوال درباره مدیا پلیر

H_r_m
یک شنبه 04 بهمن 1383, 18:52 عصر
سلام
بچه ها میدونید چطوری میشه با کمپوننت مدیا پلیر از فیلمی که درحال پخشه عکس گرفت :گیج:
چگونه در مدیا پلیر درحال فول اسکرین یه لیبل رو فیلم نشون داده بشه :گیج:
بچه ها کسی میتونه برا مدیا پلیر یه چیزی شبیه رقص نور ایجاد کرد :گیج:
:flower:

Morteza Manafpour
یک شنبه 04 بهمن 1383, 22:30 عصر
برای Lable اگه بالاتر از Media قرار بگیره می‌شه نشون داد و این هم یه برنامه رقص نور امیدوارم به دردتون بخوره

H_r_m
دوشنبه 05 بهمن 1383, 08:54 صبح
سلام اقا مرتضی
ممنونم از لطفتون
ولی منظور من در مورد لیبل این بود که در حالت Full Screen نشون داده بشه :wink:
در مورد رقص نور هم میخوام موقع پخش فایل صوتی همراه صدا دیده بشه یعنی اگه وسط اهنگ صدا قطع شد رقص نور هم قطع بشه خلاصه مثل رقص نور های معمول :wink:
اگه کسی پیشنهادی داره دریغ نکنه :oops:

Mohammad_programmer
دوشنبه 05 بهمن 1383, 17:29 عصر
سلام
ببینید شما برای لیبل باید اون لیبل رو توی یه فرم جدا قرار بدید و دور لیبل رو Transparency کنید که دور فرم معلوم نشه فقط خود لیبل بعد شما وقتی که خواستی لیبل نمایش داده بشه فرم رو نمایش میدید
من با Component مدیا پلیر زیاد کار نکردم اما یادمه یه برنامه که از این کارا میکرد رو ریختم به هم و دیدم که این طوری این کار رو میکنه :D
موفق باشی
< اگه شد برات یه Sample هم میذارم >

H_r_m
دوشنبه 05 بهمن 1383, 20:09 عصر
ممنون محمد جان لطف میکنی :kaf:

H_r_m
پنج شنبه 08 بهمن 1383, 19:25 عصر
سلام
اگه دوباره این تاپیک هم پاک نشه :mad:
لا اقل یه ندایی چیزی بدید بعد پاکش کنید
اخه اگه نیاز فوری نداشتم که مرض نداشتم از دوستان خواهش کنم :sad2:

Mohammad_programmer
سه شنبه 13 بهمن 1383, 17:47 عصر
سلام
آخ ............ یادم رفت شرمنده آقا >>> به خدا اصلا یادم نبود برات درست کنم الان هم کافی نتم > شرمنده به خدا >>> اما خوب ببین زیاد کار نداره فقط یه کد API می خواد که فرم رو Trancparent کنه همین که این هم فکر کنم بگردی پیدا می کنی >> خودم خونه دارمش اما حالا که خونه نیستم >> از توی چند تا Reference هم نگاه کنی شاید پیدا کنی مثل MSDN >> حتما بهش یه سر بزن
دفعه دیگه که اومدم حتما برات میارمش .
شرمنده
موفق باشی

Mohammad_programmer
سه شنبه 13 بهمن 1383, 17:50 عصر
راستی شما آقای Morteza Manafpour ایشون رقص نور هم زمان با صدا میخوان نه این طوری > این رو که ساختنش راحته >>>>>>> واسه اون رقص نور هم بگردی میتونی Component براش گیر بیاری که من طبق قوانین سایت از معرفی کردن اون معذورم .

H_r_m
سه شنبه 13 بهمن 1383, 23:21 عصر
سلام
ای بابا این حرفا چیه :oops:
همون رقص نور پیدا بشه فعلا کافیه :kaf: