View Full Version : سوال: مشكل حاد با پرينتر سوزني
reza_optical
شنبه 02 خرداد 1388, 18:50 عصر
سلام خدمت دوستان
مشكل از اينجا شروع شد كه بايد فيش حقوقي روي كاغذهاي رولي كه به صورت كاربني هستند چاپ بشه ولي وقتي چاپ ميشه به صورتي چاپ ميشه كه عوض اينكه --- چاپ شه اينطوري | چاپ ميشه يعني يك صفحه رو روي دوتا صفحه چاپ مينكه
مشكل از كجاست و يا چطوري بايد حل كرد
اگر راهنمايي كنيد ممنون ميشم با تشكر فراوان
سربلند و پيروز باشيد
reza_optical
یک شنبه 03 خرداد 1388, 11:53 صبح
دوستان كمك نمي كنند
mpmsoft
یک شنبه 03 خرداد 1388, 22:03 عصر
می شه یکم بیشتر توضیح بدید
reza_optical
دوشنبه 04 خرداد 1388, 10:25 صبح
سلام
این فیشها که به صورت رولی هستند انگاری A5 Land رو به صورت پیوسته داریم و وقتی به داخل پرینتر میره به صورت a5 land داخل میره بنده هم گزارشم رو در کریستال به صورت a5 land طراحی کردم ولی وقتی پرینت میشه بر عکس میفته در صورتی که وقتی کاغذ رو روتیت کنی و به صورت A5 Protait وارد پرینتر کنی درست میشه ولی مشکل اینجاست که فیشها به صورت a5 land پیوسته شدن و باید به صورت غلط عکس ضمیمه داخل پرینتر برن چطوری روتیت کنم گزارشمو
لازم به ذکره که پرینتر سوزنی sieko هستش
reza_optical
چهارشنبه 06 خرداد 1388, 00:02 صبح
کسی نیست راهنمایی کنه
mpmsoft
پنج شنبه 07 خرداد 1388, 09:03 صبح
دوست عزیز شما متناسب با کاغذی که دارید باید یک سایز کاغذ جدید ایجاد کنید
برای این منظور در کریستال وارد Printer Setup می شوید و یک سایز کاغذ جدید با ابعادی که می خواهید تعریف کنید و سپس اون سایز رو روی گزارشتون ست کنید
راه دوم به Printer Setting در منو start بروید و بعد در منو فایل گزینه Server Properties رو انتخاب کنید و یک سایز کاغذ معرفی کنید و بعد در کرستال اون سایز رو ست کنید
با این کار مشکلتون حل می شه.
من هم چند سال پیش مشکل شما رو داشتم می خواستم کاغذهایی به اندازه چاپگرهای رستورانی بذارم ولی بدون ست کردن سایز کاغذ مشکل داشتم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.