PDA

View Full Version : مشکل در نصب sql server 2005

f.rezaei
یک شنبه 03 خرداد 1388, 11:01 صبح
سلام به همه
من میخواهم sql server 2005 را روی win XP نصب کنم اما در نصب به من : error
System Configuration Check
------------------------------

This SQL Server edition is not supported on the operating system currently running on this computer. For details, see Hardware and Software Requirements, in the readme or in SQL Server Books Online.

BUTTONS:

OK
را میدهد
خواهش می کنم کمکم کنید :گریه::عصبانی++:

Alireza Orumand
یک شنبه 03 خرداد 1388, 11:37 صبح
سلام
همونطور که از متن خطا معلومه edition انتخابی شما قابلیت نصب روی win xp رو نداره. به احتمال زیاد شما میخاید enterprise editionنصب کنید.
برای اینکار یا ویندوز خودتون رو عوض کنید و win server نصب کنید. یا اینکه یه dvd دیگه از Sql server پیدا کنید که developer یا standard باشه برای اینکه بتونید روی win xp نصبش کنید.
پیشنهاد میکنم که همون developer edition پیدا کنید و نصب کنید.
موفق باشید

احمد سامعی
یک شنبه 03 خرداد 1388, 12:22 عصر
پیشنهاد میکنم که همون developer edition پیدا کنید و نصب کنید.

من نتونستم اين نسخه developer edition رو هم نصب كنم، ويندوز سرور هم نتوستم پيدا كنم

آيا ارزش داره 5 شش ساعت وقت بزارم از سايت ماكروسافت نسخه تريال ويندوز سرور بگيرم ؟
مشكل حل مي شه ؟

مریم جون
یک شنبه 03 خرداد 1388, 14:40 عصر
من هم این مشکل رو داشتم،اما زمانی که همان سی دی ویندوز قبلی ام رو مجددا روی یک درایو دیگه نصب کردم این اشکال برطرف شد.

daffy_duck376
دوشنبه 04 خرداد 1388, 15:25 عصر
من هم این مشکل رو داشتم،اما زمانی که همان سی دی ویندوز قبلی ام رو مجددا روی یک درایو دیگه نصب کردم این اشکال برطرف شد.
با اجازه . این مشکل هیچ ربطی به درایو ویندوز نداره . ولی نسخه developer editionروی ویندوز xp نصب میشه . اگه نمی شه باید مشکلی وجود داشته باشه مثلا فعال بودن compress در درایو ی که در آن میخواهید نصب کنید ویا نصب نبودن .net frame work2 و..... . به هر حال نسخه تریال ویندوز فقط عصابتونو خرد میکنه چون قبل از اینکه شما کارت تموم بشه expire میشه :قهقهه: و واستون مشکل پیش میاد. اگه این نسخه روی xp نصب نشد پیغام خطارو اینجا بگذارید تا ببینیم مشکل چی هست

Alireza Orumand
سه شنبه 05 خرداد 1388, 10:00 صبح
سلام

من نتونستم اين نسخه developer edition رو هم نصب كنم، ويندوز سرور هم نتوستم پيدا كنم

آيا ارزش داره 5 شش ساعت وقت بزارم از سايت ماكروسافت نسخه تريال ويندوز سرور بگيرم ؟
مشكل حل مي شه ؟

مسلما ارزش نداره. وقتی با 1000 تومن میشه CD ویندوز خرید.
امکان نداره که developer edition روی ویندوزی نصب نشه. میشه بفرمایید مشکل شما در باره نصب چی بوده؟

:متعجب::متعجب::متعجب::متعجب:: تعجب::متعجب::متعجب::متعجب::م عجب::متعجب::متعجب::متعجب::مت جب::متعجب::متعجب::متعجب::متع ب::متعجب::متعجب::متعجب::متعج :

f.rezaei
جمعه 08 خرداد 1388, 08:03 صبح
از همه ی دوستان عزیز که من رو راهنمایی کردین خیلی تشکر می کنم
سعی می کنم همون نسخه developer را رگیر بیارم هرچند اصلا روی نسخه ها ننوشته که developer هستن یا enterprise .
بازم از همه تشکر می کنم اگر نصبش کردم خبرتون می کنم :چشمک: