View Full Version : سوال: پیدا کردن سایت هایی که از CMS خاصی استفاده می کنند؟
rp_exploit
یک شنبه 03 خرداد 1388, 14:41 عصر
آیا روشی وجود دارد که بتوان سایت هایی که از یک CMS خاص استفاده می کنند، پیدا کرد؟
آیا باید از Google استفاده کرد؟ آیا باید برنامه ای نوشت که با ارسال درخواست به سرور و تحلیل جواب دریافتی از آن بتوان نوع CMS را تعیین کرد؟ یا روشی دیگر وجود دارد؟ ...
از کمک شما تشکر می کنم.
taghvajou
یک شنبه 03 خرداد 1388, 15:23 عصر
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون میشدیم اگه می فرمودین که با چه زبانی کار می کنین و CMS با چه زبانی می خواین؟ اگه منظورتون CMSهای Open Source باشه بنده شما رو به سایت زیر معرفی می کنم که مجموعا چندین سی ام اس به زبانهای php و asp.net معرفی کرده.
taghvajou
یک شنبه 03 خرداد 1388, 15:42 عصر
دوباره سلام و عرض پوزش
احتمالا منظور CMSهای Open source بوده که آدرس زیر مجموعه خوبی از این سیستم های مدیریت محتوا رو ارائه کرده که می تونین همون جا هم دمو کنین یا دانلود کنین و خودتون استفاده کنین. البته اگر خوشتون اومد مژده که اکثر این سیستم ها توسط افراد و گروه های علاقمند و پیرو فرهنگ GNU زحمت کشیدن و به فارسی ترجمه کردند که با جستجو میتونین پیداشون کنین. http://www.opensourcecms.com/
استفاده از این CMSهای از بابتی خیلی خوب و راحتته و از بابتی دیگه خیلی سخت و خطرناک! راحت چون دیگه نیازی نیست که مسیری که دیگران تا اینجا پیمونده اند رو شما از اول شروع کنین و خودتون از بکشین تا برسین به این حد پختگی که CMSهای موجود دارند و تا دلتون بخواد براشون ماژول های رنگارنگ با توانایی های مختلف نوشته شده. سخت هم از این بابت که با وجود تمام Doceumentsموجود و فارومهای پشتیبانی اگه سر درنیارین و یا زبونم لال به مشکلی بر بخورین دیگه گاوتون زاییده!
اما اگر مورد سوال تون CMSهای آماده بازار باشه، خوش به حالتون ! چون تا دلتون بخواد سیستم های مدیریت محتوای تحت وب می تونین پیدا کنین که البته براتون یه کم خرج می بره!
heartshunter
یک شنبه 03 خرداد 1388, 16:42 عصر
سلام میتونید با سرچ عبارت زیر در google سایتهایی رو که میخواهید پیدا کنید :
" نام powered by cms "
rp_exploit
سه شنبه 05 خرداد 1388, 09:27 صبح
دوباره سلام و عرض پوزش
احتمالا منظور CMSهای Open source بوده که آدرس زیر مجموعه خوبی از این ... !
سلام
از شما متشکرم. ولی منظور بنده معرفی CMS نبود.
منظور بنده این بود که مثلا اگر من بخواهم سایت هایی را پیدا کنم که از CMS خاصی مثل Joomla استفاده می کنند، چطور باید این کار انجام دهم؟ یعنی آیا راه هایی وجود دارد که بتوان این کار را انجام داد؟
rp_exploit
سه شنبه 05 خرداد 1388, 09:43 صبح
سلام میتونید با سرچ عبارت زیر در google سایتهایی رو که میخواهید پیدا کنید :
" نام powered by cms "
از شما متشکرم. این راه حل خوب و مناسبی است. به این وسیله خیلی از forum و سایت هایی را که از یک CMS خاص استفاده می کنند، می توان پیدا کرد.
ولی یک مشکل دارد و آن این است که نتایج جست و جوی گوگل گاهی و در مواردی بسیاری از اوقات دارای جواب های نامربوط است که این زمانی مشکل خواهد داشت که بخواهیم برنامه ای بنویسیم که بصورت خودکار query گفته شده را به گوگل بدهد و جواب های query را مثلا تا صفحه دهم دریافت کند. در این جا است که جواب ها نامربوط مشکل ساز است.
ولی بطور کلی راحل خوبی است.
ولی آیا راه حل های دیگری نیز وجود دارد؟
اگر کسی راه حل دیگری دارد، خوب می شود اگر بیان کند.
taghvajou
سه شنبه 05 خرداد 1388, 19:14 عصر
سلام
در مورد جستجو کردن نظری ندارم ولی اگر واسه یه سایت خاص مدنظرتون باشه و اگه از Firefox استفاده می کنین به منوی tools و زیر منوی Page Info مراجعه کنین اونجا می بینین (تصویر ضمیمه)
rp_exploit
یک شنبه 10 خرداد 1388, 09:45 صبح
سلام
در مورد جستجو کردن نظری ندارم ولی اگر واسه یه سایت خاص مدنظرتون باشه و اگه از Firefox استفاده می کنین به منوی tools و زیر منوی Page Info مراجعه کنین اونجا می بینین
سلام
این راه حل بسیار خوبی است و اصلا خطا ندارد. ولی عیبی که دارد این است که باید سعی و خطا انجام داد تا بتوان چنین سایت هایی را پیدا کرد.
ولی چیز جالب ترکیب این دو روش با هم است که حسن هر دو را شامل می شود و مشکل هر دو را از بین می برد.
از شما و heartshunter تشکر می کنم.
دوستان دیگر، اگر راه حل های دیگری به ذهنشان می رسد، لطفا بیان کنند. هر راه حلی که بتوان به یک طریقی به نوع CMS استفاده شده توسط یک سایت پی برد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.