Habe_Angour
دوشنبه 04 خرداد 1388, 16:48 عصر
با سلام خدمت دوستان و اعضای محترم سایت
برای مطرح کردن مشکل 2 مفهوم کلی را بیان میکنم برای درک بهتر مشکل نه چیز دیگه
1) برنامه نویسی پارامتریک : پارامترها و فیلدهای محاسباتی و مورد نیاز سیستم توسط کاربر تعریف و ایجاد می گردد .
2)برنامه نویسی فرمولار (اسم بهتری تو ذهنم نیومد):فرمول هایی برای کار با این پارامترها توسط کاربر تعریف و طراحی و ذخیره شده و این فرمولها توسط نرم افزار اجرا می گردد .
فرض : پایگاه داده مورد استفاده SQl Server
تذکر : فرمولها قابل تغییر است و توسط کاربر ایجاد میشود.
مشکل نحوه پیاده سازی قسمت دوم می باشد:عصبانی++:.سه رهیافت زیر در نظرمه و هرکدام مشکلات خاص خود را دارد لذا از اساتید محترم درخواست کمک دارم :خجالت:
پیشاپیش ممنونم :بوس:
الف)ایجاد کد دلفی و کامپایل آن در زمان اجرا(کار با پایگاه داده نه اسکریپت ساده) با DCC32
<<بزرگترین مشکل این روش نیاز به نصب دلفی در کامپیوتر کاربر می باشد>>
ب)تبدیل فرمولها به کد SQl و اجرای آنها
پ)ایجاد چند Dll در زمان اجرا و اجرای آنها ( زیر مجموعه روش اول)
حال کدام رهیافت بهتر و حرفه ای تر و راحت تر است؟ با ذکر مثالی یا تئوری انجام کار ( با تشکر و عرض پوزش)
برای مطرح کردن مشکل 2 مفهوم کلی را بیان میکنم برای درک بهتر مشکل نه چیز دیگه
1) برنامه نویسی پارامتریک : پارامترها و فیلدهای محاسباتی و مورد نیاز سیستم توسط کاربر تعریف و ایجاد می گردد .
2)برنامه نویسی فرمولار (اسم بهتری تو ذهنم نیومد):فرمول هایی برای کار با این پارامترها توسط کاربر تعریف و طراحی و ذخیره شده و این فرمولها توسط نرم افزار اجرا می گردد .
فرض : پایگاه داده مورد استفاده SQl Server
تذکر : فرمولها قابل تغییر است و توسط کاربر ایجاد میشود.
مشکل نحوه پیاده سازی قسمت دوم می باشد:عصبانی++:.سه رهیافت زیر در نظرمه و هرکدام مشکلات خاص خود را دارد لذا از اساتید محترم درخواست کمک دارم :خجالت:
پیشاپیش ممنونم :بوس:
الف)ایجاد کد دلفی و کامپایل آن در زمان اجرا(کار با پایگاه داده نه اسکریپت ساده) با DCC32
<<بزرگترین مشکل این روش نیاز به نصب دلفی در کامپیوتر کاربر می باشد>>
ب)تبدیل فرمولها به کد SQl و اجرای آنها
پ)ایجاد چند Dll در زمان اجرا و اجرای آنها ( زیر مجموعه روش اول)
حال کدام رهیافت بهتر و حرفه ای تر و راحت تر است؟ با ذکر مثالی یا تئوری انجام کار ( با تشکر و عرض پوزش)