ورود

View Full Version : شیوه برنامه نویسی پارامتریک و فرمولار

Habe_Angour
دوشنبه 04 خرداد 1388, 16:48 عصر
با سلام خدمت دوستان و اعضای محترم سایت

برای مطرح کردن مشکل 2 مفهوم کلی را بیان میکنم برای درک بهتر مشکل نه چیز دیگه

1) برنامه نویسی پارامتریک : پارامترها و فیلدهای محاسباتی و مورد نیاز سیستم توسط کاربر تعریف و ایجاد می گردد .

2)برنامه نویسی فرمولار (اسم بهتری تو ذهنم نیومد):فرمول هایی برای کار با این پارامترها توسط کاربر تعریف و طراحی و ذخیره شده و این فرمولها توسط نرم افزار اجرا می گردد .

فرض : پایگاه داده مورد استفاده SQl Server

تذکر : فرمولها قابل تغییر است و توسط کاربر ایجاد میشود.

مشکل نحوه پیاده سازی قسمت دوم می باشد:عصبانی++:.سه رهیافت زیر در نظرمه و هرکدام مشکلات خاص خود را دارد لذا از اساتید محترم درخواست کمک دارم :خجالت:

پیشاپیش ممنونم :بوس:

الف)ایجاد کد دلفی و کامپایل آن در زمان اجرا(کار با پایگاه داده نه اسکریپت ساده) با DCC32
<<بزرگترین مشکل این روش نیاز به نصب دلفی در کامپیوتر کاربر می باشد>>

ب)تبدیل فرمولها به کد SQl و اجرای آنها

پ)ایجاد چند Dll در زمان اجرا و اجرای آنها ( زیر مجموعه روش اول)

حال کدام رهیافت بهتر و حرفه ای تر و راحت تر است؟ با ذکر مثالی یا تئوری انجام کار ( با تشکر و عرض پوزش)

mossaferin
چهارشنبه 06 خرداد 1388, 12:43 عصر
سلام
به نظر من ...
این مسئله که از چه روشی استفاده کنی بستگی مستقیم به خودت و کاربر مدنظرت داره ، یعنی اینکه اگه کاربر آشنا به کامپیوتر و برنامه نویسی و کد نویسی باشه یا اینکه نه یه کاربر معمولی

البته باید ببینی که این فرمولها و پارامترها را تاچه حدی میتونی محدود کنی ، تا بشه براش الگوریتم ریخت
اگر من میخواستم اینطوری برنامه بنویسم این کارو می کردم

یه زیان اسکریپت بسیار ساده با دستورات محدود و یادگیری آسان ابداع میکردم و یه محیط براش می نوشتم و در نهایت یه کامپایلر که بتونه اون دستورات رو ترجمه و اجرا کنه ( قدیما این کارو کردم حتی لوپ های تو در تو رو هم ساپورت میکرد )

این نظر من بود ، شاید راه ساده تر و بهتری هم وجود داشته باشه

موفق باشی

Habe_Angour
پنج شنبه 07 خرداد 1388, 14:35 عصر
کامپایلر نوشتن که سخت ترین راه ممکن است.و امکانات کار با پایگاه داده که دیگه مشکل تر اینم میدونم که کار نشد نداره.همانطور که گفتم من دنبال بهترین راه میگردم برای اسکریپت ساده که کامپوننت آماده هم است بهر حال بازم ممنون که نظرتون رو مطرح کردید. تشکر