PDA

View Full Version : مقاله: اتاق رایانه ای

mahak006
دوشنبه 04 خرداد 1388, 17:24 عصر
آیا می خواهید محی دسکتاپ خود را به یک اتاق واقعی تبدیل کنید و سطل آشغال ودیگر فایل ها و پوشه ها را در گوشه ای قرار دهید ؟

نرم افزار Real Desktop به شما این امکان را می دهد تا محیط دسکتاپ را به اتاقی سه بعدی تبدیل کنید .

با کمک این نرم افزار نه تنها از محیط همیشگی دسکتاپ خلاص می شوید بلکه همیشه اتاقی مرتب دارید و هر چیز در سر جای خود قرار می گیرد .

برای دریافت این برنامه به سایت Real-Desktop (http://www.real-desktop.de/index.php?lang=Language/English.txt) مراجعه کنید . ( این نرم افزار رایگان است )

vcldeveloper
سه شنبه 05 خرداد 1388, 01:26 صبح
دوست عزیز، اخباری در این بخش قرار بدید که یا مربوط به یک پیشرفت قابل توجه تکنولوژیکی باشه، یا یک ربطی با برنامه نویسی و توسعه نرم افزار داشته باشه.
اگر قرار باشه اینجا نرم افزار، آن هم از هر نوعی، معرفی بشه، ظرف کمتر از یک روز میشه این تالار را با انواع و اقسام تاپیک های خبری بی ربط مربوط به معرفی نرم افزارهای مختلف، بمباران کرد!

mahak006
سه شنبه 05 خرداد 1388, 23:16 عصر
اخباری در این بخش قرار بدید که یا مربوط به یک پیشرفت قابل توجه تکنولوژیکی باشه، یا یک ربطی با برنامه نویسی و توسعه نرم افزار داشته باشه.

موضوع این تالار ( تازه‌های دنیای کامپیوتر و فناوری ) کمی گول زننده است .
شما مدیر ارشد این وب سایت هستین و در رابطه با نوع تاپیک ها اطلاع دارین. دیگران که افراد عادی ثبت نام شده در وب سایت هستن و تازه کارن( مثل خودم ) چی؟ آیا اونا با دیدن موضوع تالار پی به این موضوع می برن؟ خودتون قضاوت کنید .:متفکر:

همچنین من موضوعات دیگری رو تو این تالار دیدم که به پیشرفت تکنولوژی یا برنامه نویسی و توسعه نرم افزار ربطی نداره.

اگه قرار باشه همه ی این موضوع ها رو حذف کرد ، دیگه چیزی از اخبار علم و فناوری تو این تالار نمی مونه.:متعجب:

البته من بیشتر فکر این هستم که ابزار مفید یا به درد بخور کاربر های متفاوت رو که ازشون آگاهی پیدا می کنم ، در اختیارشون بزارم .

ولی در کل برای تذکر شما متشکرم . سعی می کنم این کارو انجام بدم .

البته اگه ممکنه وب سایت مرجعی برای قرار دادن این اخبار و مقالات معرفی کنید .

emad2010
سه شنبه 12 خرداد 1388, 18:06 عصر
دوست عزیز این سایت فقط نسخه رایگان این برنامه رو نمیده بلکه سه نوع از این برنامه هست که یکی از اون ها نسخه رایگانشه . نسخه رایگان فقط برای تبلیغ این نرم افزار ارایه شده و محدودیت های مختلفی داره ،البته محدودیت زمانی و اجرایی نداره . ولی در کل نرم افزار های فروشی آن قابلیت های منحصر به فرد و زیبایی ( از قبیل : تغییر زاویه دید ، تغییر رنگ دیوارها ، قرار گیری آیکون ها روی دیوارهای اتاق و ... ) داره .