ورود

View Full Version : اشكال در نام پروژ

smoslamm
سه شنبه 05 خرداد 1388, 17:16 عصر
سلام عليكم
من بعداز اینکه پروژ را اتمام کردم ویا نصف کار پروژ برسم
نمی توانم نام پروژ را تغیر بدهم واگر نام آن را تغیر بدهم برنامه
اخطار می دهد علت چیست؟ آیا راه حلی برای این کار هست؟

Sweety
سه شنبه 05 خرداد 1388, 17:55 عصر
سلام من پيشنهاد مي كنم يه پروژه جديد بسازيد و فرمهاتون رئ توش Add كنيد.در مورد rename كردن پروژه چيزي تو ذهنم نيست اگه كارتون راه نيفتاد بگين تا نگاه كنم و بهتون جواب بدم.

smoslamm
چهارشنبه 06 خرداد 1388, 00:26 صبح
در مورد rename كردن پروژه چيزي تو ذهنم نيست اگه كارتون راه نيفتاد بگين تا نگاه كنم و بهتون جواب بدم.
سلام علیکم
من پروژ ساختم ونمی توانم بازهم دوباره آن پروژ را بسازم اگر میتوانید به من بگویید چطور
می توان نام یک پروژ ساخت شده را عوض کنم

as13851365
چهارشنبه 06 خرداد 1388, 10:02 صبح
خوب با دلفی بازش کنید و Save As کنید و فایل های پروژه قبلی (چهارتا فایل ) رو حذف کنید

smoslamm
چهارشنبه 06 خرداد 1388, 19:47 عصر
خوب با دلفی بازش کنید و Save As کنید و فایل های پروژه قبلی (چهارتا فایل ) رو حذف کنید
را حلی که عرض کردید انجام دادم ولی نتوانستم نام اصلی پروژ تغییر بدهم

Zahed2008
شنبه 09 خرداد 1388, 09:50 صبح
سلام دوست عزیز، اگه فقط منظورتون فقط تغییر نام exe برنامه تون هستش. می تونید بعد از ساخت اون به صورت دستی اسمش رو عوض کنید.(البته با این کار نام اصلییش تو Process ویندوز عوض نخواهد شد.)

as13851365
شنبه 09 خرداد 1388, 22:55 عصر
اگه براتون مقدور است سورس برنامه را بفرستید تا بهتر بشه راهنمایی کرد ( دقت کنید که گفتم اگر مقدر است )
در غیره این صورت همان کاری که دوستان + من گفتن جواب خواهد داد

SQLMAN
یک شنبه 10 خرداد 1388, 13:16 عصر
متن خطایی که میده را بنویسید،
راهی که به نظرم می رسه اینه که اولا از شاخه پروژه یه بک آپ تهیه کنید، بعد از منوی Project
گزینه VIEW SOURCE را انتخاب کنید و فایل باز شده
را Save as کنید به نام جدید و در آخر با جستجو نام پروژه در مسیر پروژه ، تمام نامهای قبلی مربوط را تغییر دهید.
عنوان پروژه را هم از منوی Project /Options لبه Application میتونی تغییر بدی