View Full Version : شبكه كردن يك برنامه
afsaneh.asp
چهارشنبه 06 خرداد 1388, 08:10 صبح
سلام
ما يه نرم افزار حسابداري طراحي كرديم كه ميخواستم اون رو از طريق اينترنت شبكه كنم. به اين صورت كه سيستم خودم ميشه سرور و تمام سيستم هايي كه ميخوان از نرم افزار ما استفاده كنن با وارد كردن آي پي كامپيوتر من(ip valid)در مرورگر وبشون به سيستم من وصل بشن.
من هيچ تجربه اي در اينباره ندارم . ممنون ميشم دوستان لينك كتاب يا دانسته هاي خودشون رو در اختيارم بزارن.
ممنون
online_mansoor2007
چهارشنبه 06 خرداد 1388, 09:33 صبح
web Application هست یا windows Application ؟؟؟
afsaneh.asp
چهارشنبه 06 خرداد 1388, 10:12 صبح
web Application هست یا windows Application ؟؟؟
windows application
cybercoder
چهارشنبه 06 خرداد 1388, 11:39 صبح
ميخوان از نرم افزار ما استفاده كنن با وارد كردن آي پي كامپيوتر من(ip valid)در مرورگر وبشون به سيستم من وصل بشن.
windows application
!!
به هر حال به سرویس دهنده بانک اطلاعاتیتون Valid IP اختصاص بدید و مطمئن بشید که از پورتی استفاده می شه که بلوک نمیشه به صورت عمومی. اگر اتصال بین Agent و سرور شما بر اساس IP هم اکنون صورت می گیره مشکلی نخواهید داشت
موفق باشید
afsaneh.asp
چهارشنبه 06 خرداد 1388, 11:51 صبح
!!
ممنون
دوست عزيز منظورتون از علامت تعجب رو نميدونم چيه. مگه اين دو تضادي براي هم دارن؟ و يه سوال ديگه . من براي اينكار بيشتر از هر چيز سرعت دسترسي برام مهمه . نميخوام كاربراني كه به سيستمم وصل ميشن به علت كندي دسترسي دلزده بشن.بازم ممنون ميشم در اين مورد راهنماييم كنيد
cybercoder
چهارشنبه 06 خرداد 1388, 17:56 عصر
اون بستگی به میزان پهنای باندی داره که در نظر می گیرید و میزان تراکنش ها و Stream هایی که به سرور فرستاده یا دریافت میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.