ورود

View Full Version : سوال: یه ویروس بسیار خفن کامپیوتر رو الوده کرده ...

milade
چهارشنبه 06 خرداد 1388, 16:33 عصر
سلام
یکی از بچه های نامرد سایت یه فایل به ما داد که الان 20 روزه کامپیوتر من نابود شده

واقعیت دیگه حال نصب دوباره ویندوز رو ندارم ( اگه اون رو نصب کنم Vs و SQL و ... ) باید نصب بشه ) که دیگه حالم بد میشه ...

الان یه چک کردم دیدم ویروس روی Userinit.exe قرار داره و هیچ کارش بلد نیستم بکنم
با Trojan Remover کار کردم اما باز میادش
مشکل اینجاس که Restore رو غیر فعال و هیچ Setup ی باز نمیشه .
دوستان باید چه کار کنم ؟

با تشکر

jeson_park
چهارشنبه 06 خرداد 1388, 23:11 عصر
سلام دوست عزیز
اگه ظاهر شدن این پروسه و بعد از اون ناپدید شدنش در اول اجرای ویندوز دلیل این گفته شماست.....

userinit.exe is a key process in the Windows operating system. On boot-up it manages the different start up sequences needed, such as establishing network connection and starting up the Windows shell. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.\r
با تشکر

milade
پنج شنبه 07 خرداد 1388, 11:48 صبح
نه
انگار که تروجان روی کامپیوترم داره یه پارامتر براش پاس میکنه که روال عادی خودش خارج شده برنامه !
Help me

Developer Programmer
پنج شنبه 07 خرداد 1388, 11:51 صبح
این برنامه رو دانلود کن
http://download.sysinternals.com/Files/SysinternalsSuite.zip

و بعد فایل autoruns.exe رو اجرا کن. تمام اونچه رو که به ویندوز چسبیدن رو میبینی، به راحتی و فقط با یک کلیک میتونی واسه همیشه ساقطش کنی.

SysInternals اونقدر کامل و بی عیب بود که مایکروسافت خریدش !

milade
پنج شنبه 07 خرداد 1388, 13:02 عصر
سلام
با تشکر از شما

ببخشید من دانلود کردم و فایل رو اجرا کردم

اما فقط شروع کرد به لیست کردن .
چه کار باید بکنم ؟

با تشکر

Developer Programmer
پنج شنبه 07 خرداد 1388, 15:06 عصر
در تب Everything خوب بالا و پایین برو و ببین چه اسمی هست که تو نصبش نکردی و جزو ویندوز هم نیست. تیکش رو بردار

چند وقت پیش سیستم من ویرویسی شد، و به هیچ طریقی پاک نمیشد... با استفاده از این برنامه فهمیدم که ویروس خودش رو منوی کلیک راست، متصل کرده و با هر کلیک راست، فعال میشه.

autoruns.exe : تمام افزونه ها و برنامه هایی که به ویندوز چسبیدن و اجرا میشن رو نشون میده
Tcpview.exe: نشون میده کدوم برنامه ها دارن سعی میکنن با دنیای بیرون کامپیوترت در ارتباط باشن
RootkitRevealer.exe: اگه سیستمت به روت کیت آلوده شده باشه، سعی میکنه اون رو پیدا کنه

milade
پنج شنبه 07 خرداد 1388, 19:37 عصر
اما ای کاش یه برنامه برای یافتن ساده تر بود

اخه میدونید .
من فهمیدم اون کدوم متغیرهای رجیستری رو تغییر میده اما نمیدونم کدوم پروسه هست ...

saeedbxvs2
یک شنبه 11 مرداد 1388, 04:20 صبح
این ویروس قوم خویش جیفو است و تمام فایلهای اجرایی رو خرای می کنه

بهتر از آنتی ویروس اوست استفاده کنی و اصلا با کامپیوتر این کار رو نکن

یه ویندوز عوض کن بعد بدون این که بری توی درایوی کول دیسک بزن و اوست رو بذار

تا تمام درایو ها رو بگرده

adccorporation
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 16:41 عصر
ابتدا باید با ویندوز پرتابل ایمپریال که و با آنتی ویروس و آنتی تروجان هایی که روی ویندوز پرتابل هست ویندوز رو کاملا ویروس یابی کنید. بعدش برین توی SAFEMODE ویندوز و با برنامه های SysInternals که دوستمون هم گفت فایلهای مشکوک ریجستری رو که هنگام بالا آمدن ویندوز باز میشن رو حدف کنین بعد برین توی خود ویندوز توی یوزر ادمین نه یوزر خودتون و به هبچ چیز دست نزنید حتی فولدر یا درایوری رو هم باز نکنید و یه آنتی ویروس قوی مثل محصولات سیمانتک با آپدیت رو بزارین و شروع کنید به ویروس یابی.

nima_9m
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 10:58 صبح
دوست عزیز اگه مشکلت فایلهای اجرایی یه پچ میفرستم انشا ا.. مشکلت حلشه

vahidm
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 03:53 صبح
سلام
چون می گید ابتدا که ویندوز لود میشه پیام میده یه سری به لیست Startup بزنید . فایل های و مسیرهای مشکوک رو حذف کنید . بعد یه بار هم Restart کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه در ضمن بعد از اینکه ریستارت کردی یه ویروس کشی بکن ببین جواب میده یا نه ..