View Full Version : button
javad0062
چهارشنبه 06 خرداد 1388, 19:15 عصر
با سلام
چه طوری در aspx با استفاده از table می تونم button درست کنم یعنی وقتی با موس برم روی table که قبلا split شده قسمتهای مختلفش حالت دکمه رو پیدا کنند
javad0062
پنج شنبه 07 خرداد 1388, 21:02 عصر
سوالم اگه ابتدایی شرمنده خوب تازه کارم
ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید.
milade
پنج شنبه 07 خرداد 1388, 22:00 عصر
عکس بده اگه ممکنه چون یه خورده گنگ هست !
daffy_duck376
جمعه 08 خرداد 1388, 09:53 صبح
یه کم بیشتر توضیح بده table هیچ ربطی به button نداره ! شما کجا یه همچین چیزی دیدی؟ لینکشو بگذار ما هم ببینیم .:متعجب:
iman_22a
جمعه 08 خرداد 1388, 12:15 عصر
شاید کل محتوای هر بخش Table که Split هم شده رو درون یه تگی مثل تگ <A> قرار دادن و تمام محتویات بصورت دکمه در اومده که شما فکر کردین که خود Table رو دکمه کرده اند !
javad0062
جمعه 08 خرداد 1388, 13:57 عصر
یه کم بیشتر توضیح بده table هیچ ربطی به button نداره ! شما کجا یه همچین چیزی دیدی؟ لینکشو بگذار ما هم ببینیم .:متعجب:
شاید من بد گفتم، ولی منظورم چیزی بود که توی javascript هم روی table انجام می دن و یک table با یک backgraund خاص که وقتی moseover می شه رنگ <td> تغییر می کنه و به نظر button می یاد
احمد سامعی
جمعه 08 خرداد 1388, 14:39 عصر
يك راه ساده براي اينكه بفهمي چطوري مي شه اين كار كرد از FrontPage استفاده كن و يك Button به صفحه اضافه كن سه حالت مختلف براي نمايش داره
javad0062
شنبه 09 خرداد 1388, 00:07 صبح
با تشکر از شما دوست عزیز
این دقیقا چیزی بود که من می خواستم ولی مشکلی که داره اینه که اصلا از کدی که تولید میشه سر در نمی یارم
در ضمن رنگ button مورد نظر من هم تولید نمیشه و دکمه ها در واقع ترکیبی از 3 تا عکس هستند که رنگشون رو نمیشه تغییر داد.
راه بهتری سراغ نداری؟
بازم از راهنماییت ممنون
احمد سامعی
شنبه 09 خرداد 1388, 00:57 صبح
دکمه ها در واقع ترکیبی از 3 تا عکس هستند که رنگشون رو نمیشه تغییر داد.
خيلي ساده شما مي توني هر عكسي كه بخواي جايگزين كني و مسير هم خودت بدي
در ضمن وقتي از قسمت ديزاين يا وقتي كه باطن اضافه مي كني مي توني تعداد عكس ها و رنگ لينك ها در حالت هاي مختلف عوض كني
در ضمن مي توني در پوشه (Images اگر مشير ذخيره رو عوض نكرده باشي) عكس هر باطن كه به اين روش ايجاد مي شه ببينيد.
همنطور كه گفتم اين ساده ترين راه
اما شما مي توني از CSS و JavaScript استفاده كني به جاي اينكه عكس بزاري جدول تعريف كني و رنگ td تغيير بدي كه پيچيده فعلاً از همون راه اول استفاده كن
از هرجاي كدي كه بالا واست توليد كرده سوال داري بزار تا دوستان كمك كنند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.