PDA

View Full Version : سوال: مشکلات در نصب Rtorrent

hajagha
پنج شنبه 07 خرداد 1388, 13:33 عصر
سلام
قبل از هرچیز بگم که از لینوکس همانقدر بلدم که بتونم لیست بگیرم و کمی بیشتر!

من خواستم این نرم افزار را روی سروری که تازه گرفتم و از قرار تازه‌ی تازه هم هست و چه بسا که هیچی هم درش نصب نباشه یا خیلی از نرم افزارهای اساسی نصب نباشند.

علی ای حال من شروع کردم به نصب یک سری از ملزومات این نرم افزار که عبارتند از :

pkg-config-0.22
openssl-0.9.8g
ncurses-5.6
libsigc++-2.0.17
curl-7.16.4
libtorrent-0.11.9
لازم به گفتن است که اینها را همگی در نشانی زیر گذاشتم:
/usr/local/src/
البته من فایل فشرده‌شان را دانلود میکردم و باز میکردم و بعد وارد پوشه‌ای که ساخته میشد میشدم با استفاده از دستورات زیر به خیال خودم نصب میکردم:

./configure
make
make installقبل از دانلود و از حالت فشرده خارج کردن و نصب libtorrent هم، این دستور را هم اجرا کردم:

export PKG_CONFIG_PATH=/usr/local/ssl/lib/pkgconfig/برای نصب openssl-0.9.8g هم به جای دستور کانفیگ بالا، از دستور زیر استفاده کردم:

./Configure gccلازم به گفتن نیست که همه اینها را از اینترنت کپی پیست میکردم! نگویید که حاجاقا تو که اینقدر بلدی!! من حتی نمیدونم که چرا این کارها را انجام میدادم!! فقط امیدوارم بودم که برنامه نصب گردد که نگردید!
حالا آخر سر منابعم رو هم خواهم گفت.

بماند که در همین راه چقدر با مشکلات عدیده برخوردم ولی مشکلی که الان دارم این است که وقتی که میخواهم rtorrent را نصب کنم،‌ وقتی که دستور کانفیگ را میزنم، بعد از کلی نشان دادن اطلاعات، این پیغام را می نویسد و دستور متوقت میشود و دستورات make و make install هم اجرا نمیشوند. پیغام خطایی که میگیرم این است:

checking for pkg-config... /usr/local/bin/pkg-config
checking pkg-config is at least version 0.9.0... yes
checking for STUFF... configure: error: Package requirements (sigc++-2.0 libcurl >= 7.12.0 libtorrent >= 0.11.8) were not met:

No package 'libtorrent' found

Consider adjusting the PKG_CONFIG_PATH environment variable if you
installed software in a non-standard prefix.

Alternatively, you may set the environment variables STUFF_CFLAGS
and STUFF_LIBS to avoid the need to call pkg-config.
See the pkg-config man page for more details.فایل منوآل pkg-config را هم خواندم ولی چیزی سر در نیاوردم (بی سوادی شاخ و دم ندارد!!)
همانطور که گفتم تمام این چیزهایی را که این جناب میگوید نتوانسته با ایشان ملاقات کند، من در مراحل قبل دانلود و نصب کرده ام خب حالا تو بگو توی یک پوشه‌ی دیگر و جدا از پوشه rtorrent. چون در یک پوشه دیگر هستند، این نمیتواند ببیند؟
تنها مشخصه‌ای هم که از سرور میدانم این است CentOS است. آپاچی و BIND و دیتابیس و پی اچ پی رو هم خودم نصب کردم!!
دیگر همینا
برای جواب دادن، به هرگونه اطلاعاتی هم که نیاز داشتید، قشنگ برایم بگویید که چگونه میتونم اون اطلاعات رو به دست بیارم تا برایتان بگویم. مهمترین مشکل من زمان است که این سرور را تا فردا شب که صاحبش از سفر فرنگ می آید باید بهش تحویل بدهم!! طمع پول که 50 تومانش را بزنم به جیب خودم، ما را به اینجا کشاند. هرچند که اگر بتوانم در این یک و نیم روز باقی مانده حلش کنم، کلی چیز یاد گرفتم که به دردسرهایش حسابی می ارزید!!

منابعی که من از روی آنها شروع کردم به نصب اینها هستند:

filesharefreak.com/tutorials/linux-how-to-install-rtorrent-on-most-distros/
filesharingtalk.com/vb3/f-guides-and-tutorials-65/t-how-install-and-use-rtorrent-properly-centos-265027پیشاپیش از این همه حرف زدن و مصدع اوقات شریفه شما اساتید شدن، پوزش می‌طلبم. امید متقی میداند که اگر من بگم معذرت میخوام، واقعاً مقصود و منظورم است و تعارف نمیکنم.

مرسی
علیرضا

hajagha
جمعه 08 خرداد 1388, 01:06 صبح
خب، این مشکل من حل شد. ایراد از آدرس دهی اشتباه من در

export PKG_CONFIG_PATH=/usr/local/ssl/lib/pkgconfig/بود.
حالا که همه چی به ظاهر نصب شده است، طبق تمام راهنماهای موجود، من باید با تایپ کردن rtorrent وارد برنامه بشوم. ولی نمیشوم! همش با پیغام
-bash: rtorrent: command not found مواجه میشوم.
برای اجرا کردن یک برنامه در لینوکس چه باید کرد؟

hajagha
جمعه 08 خرداد 1388, 22:26 عصر
امشب مشتری تشریف می آورند و لابد فردا صبح سرورش را میخواهد! یحتمل باید قید پول را بزنم!!

از دیروز بعد از ظهر که این تاپیک را باز کردم، کلی چیز یاد گرفتم که مهمترینش این است که نصب هر برنامه در لینوکس روش خاص خودش را دارد که با نصب برنامه‌ی دیگر چه بسا که فرق داشته باشد!

علی ای حال الان در این مرحله هستم که من برنامه openssl و openssl-devel را نصب کرده ام و وقتی که دوباره میخواهم نصب کنم، با یک پیغامی مشابه این مواجه میشوم:

Package openssl-devel-0.9.8e-7.el5.x86_64 already installed and latest versionاما وقتی که دستور
./configure را برای libtorrent اجر میکنم، با پیغام زیر مواجه میشوم:

checking for OPENSSL... configure: error: Package requirements (openssl) were not met:

No package 'openssl' found

Consider adjusting the PKG_CONFIG_PATH environment variable if you
installed software in a non-standard prefix.

Alternatively, you may set the environment variables OPENSSL_CFLAGS
and OPENSSL_LIBS to avoid the need to call pkg-config.
See the pkg-config man page for more details.لازم به گفتن نیست که وقتی که من پست اول این تاپیک را مینوشتم، خیال میکردم که همه چیز نصب شده است! نگو که نصب در لینوکس خود یک تخصص علی حده‌ای میخواهد!! بنابراین دوباره قدم به قدم با استفاده از دو منبع بالا و همچنین خود سایت rtorrent شروع کردم و الان بدین جا رسیدم که خدمتتان عرض کردم!