ورود

View Full Version : انتشار آپديت پك 3 و 4 دلفی و سی++ بيلدر 2009

m-khorsandi
پنج شنبه 07 خرداد 1388, 21:14 عصر
انتشار آپديت پك 3 و 4 دلفی و سی++ بيلدر 2009
اگر كاربر ثبت شده‌ی embarcadero هستيد ميتونيد اين آپديت پكها رو كه در سه پك عرضه شده‌اند دانلود كنيد :

Finally! Update 3/4 is here! (http://blogs.embarcadero.com/nickhodges/2009/05/27/39241)

Unknownlive
یک شنبه 10 خرداد 1388, 20:48 عصر
این خدا بیامورز هنوز فعالیت می کنه لطفا در مورد سیاست های اینده شرکت برلند هم در زمینه برنامه نویسی صحبت کنید با تولید نکردن CodeGear می خواهد چی کار کنه ایا قصد ارائه زبان جدیدی دارد؟

vcldeveloper
دوشنبه 11 خرداد 1388, 00:23 صبح
این خدا بیامورز هنوز فعالیت می کنه لطفا در مورد سیاست های اینده شرکت برلند هم در زمینه برنامه نویسی صحبت کنید با تولید نکردن CodeGear می خواهد چی کار کنه ایا قصد ارائه زبان جدیدی دارد؟
کدوم خدابیامرز؟!

سیاست های بورلند چه ربطی به این تاپیک و اصلا به دلفی داره؟! بورلند مدتها قبل فعالیت در این حوزه را کنار گذاشت، و یک ماه پیش توسط یک شرکت انگلیسی خریداری شد. سرنوشت آن هم تاثیری در دلفی و C++ Builder ندارد.

من بعد، سعی کنید در هر تاپیک درباره موضوع همان تاپیک بحث کنید. آپدیت های دلفی ربطی به سرنوشت شرکت بورلند ندارند.

vcldeveloper
دوشنبه 11 خرداد 1388, 00:45 صبح
Update 3 راحت نصب میشه. برای من حدود 12 دقیقه زمان برد. اما برخی افراد، بخصوص کاربرانی که از نسخه های کرک شده استفاده می کنند، خطاهایی بعد از نصب این آپدیت گزارش کردند.

خطاهایی که فعلا گزارش شدند عبارتند از:

Access Violation در زمان بالا آمدن دلفی.
َکامپایل نشدن Packageها یا برنامه ها.
ناهماهنگی بین برخی فایل های DCU دلفی با سورس های متناظرشان در پوشه Source.
Access Violation در هنگام اجرای گزینه Open... از منوی File.

علت هایی که برای برخی از این رفتارها شناسایی شدند و راههای برطرف کردن آنها:

Package مربوط به Rave: در صورت استفاده از Rave، باید جدیدترین نسخه آن را تهیه کنید. اگر از Rave استفاده نمی کنید، Package آن را غیرفعال کنید.
تغییر در سورس کدهای دلفی: در صورتی که هر یک از سورس کدهای دلفی توسط کاربر تغییر کرده باشد، برنامه نصب از آپدیت آن فایل خودداری می کند، در نتیجه اشکالاتی در زمان کامپایل برخی پروژه ها بوجود می آید، و بین فایل های DCU دلفی موجود در پوشه Lib و فایل های pas موجود در پوشه Source ناسازگاری بوجود می آید. کاربران باید قبل از نصب آپدیت، تمامی تغییراتی که بر روی فایل های سورس دلفی اعمال کرده اند را به حالت اولیه برگردانند.
تغییر در شیوه محافظت از محصول در برابر کرک: ظاهرا مشکل Access Violation شماره 4 مربوط به همین موضوع هست. در این حالت، اگر کاربر بر روی گزینه open کلیک کند، یک پیام AV دریافت می کند. البته این مشکل برای گزینه Open project وجود ندارد، و کاربر همچنین می تواند بر روی فایل مربوطه در Windows Explorer دابل کلیک کند، تا فایل بدرستی در IDE باز شود. راه حل موقتی دیگه استفاده از دکمه Open موجود در Editor Toolbar ابزار CnPack هست. این دکمه از مکانیزم مستقلی برای باز کردن فایل استفاده می کند، و محدودیت مربوط به گزینه Open در منوی فایل بر روی آن اثری ندارد.

من بعد از نصب آپدیت 3 بررسی کردم، و فقط مشکل شماره 4 وجود داشت. البته این هم همیشگی نیست، و بعضی مواقع درست عمل می کند. در هر حال، من چندان از این گزینه استفاده نمی کنم. CnPack را هم بصورت نصب شده دارم، و هر زمان لازم بود از این گزینه استفاده کنم، از گزینه Open موجود در CnPack استفاده می کنم، تا راه حل دائمی برای این مشکل پیدا شود.

بعد از نصب آپدیت 3، ورژن دلفی شما باید 12.0.3420.21218 باشد.

بعد از نصب آپدیت 3، می توانید با استفاده از آخرین نسخه Delphi Distiller، بدون نیاز به License از آن استفاده کنید.

من هنوز موفق به نصب آپدیت 4 نشدم. علتش هم این هست که این آپدیت برای نصب شدن نیاز به شماره سریال دارد، و شماره سریال قبلی که من برای نصب دلفی از روی DVD و برای نصب آپدیت 2 استفاده کرده بودم، مورد قبول برنامه نصب آپدیت 4 قرار نمی گیرد. یک فایل License مربوط به آپدیت های 3 و 4 را هم پیدا کردم، ولی این هم جواب نداد.

در هر حال، این دو آپدیت مشکلات زیادی را برطرف می کنند. به دوستان توصیه می کنم حتما آنها را نصب کنند. حجم این دو آپدیت روی هم نزدیک 50 مگابایت هست.

vcldeveloper
دوشنبه 11 خرداد 1388, 01:07 صبح
IDE Fix Pack 2.6 for 2009 Update 3 / VCL Fix Pack 1.3 (http://andy.jgknet.de/blog/?p=573)

m-khorsandi
سه شنبه 12 خرداد 1388, 11:51 صبح
در هر حال، این دو آپدیت مشکلات زیادی را برطرف می کنند. به دوستان توصیه می کنم حتما آنها را نصب کنند. حجم این دو آپدیت روی هم نزدیک 50 مگابایت هست.
علی جان مطمئنی حجمش 50 مگابايت هست؟ لينكی (http://altd.embarcadero.com/download/Delphi_C++Builder2009/RADStudio2009UpdatePack.zip) كه من برای دانلود دارم حدود 100 MB هست!

مهدی کرامتی
سه شنبه 12 خرداد 1388, 13:32 عصر
بسته RAD Studio 2009 که در فروشگاه برنامه نویس ارائه شده شامل این دو آپدیت اخیر + Help Update 3 است.

vcldeveloper
سه شنبه 12 خرداد 1388, 18:23 عصر
علی جان مطمئنی حجمش 50 مگابايت هست؟ لينكی (http://altd.embarcadero.com/download/Delphi_C++Builder2009/RADStudio2009UpdatePack.zip) كه من برای دانلود دارم حدود 100 MB هست!
بله، 50 مگ اضافی برای کتابخانه Boost مربوط به C++ Builder هست. اگر از C++ Builder استفاده نمی کنید، نیازی هم به نصب 100 مگابایت ندارید. آپدیت 3 حدود 36 مگ هست، آپدیت 4 هم حدودا 12 مگ.

راستی، اگر آپدیت 4 را توانستید نصب کنید، و از بابت شماره سریال ایرادی نگرفت، به من هم اطلاع بدید، چون من هنوز موفق به نصب آپدیت 4 نشدم، و موفق ورود شماره سریال ایراد میگیره.

vcldeveloper
سه شنبه 12 خرداد 1388, 18:25 عصر
شامل این دو آپدیت اخیر + Help Update 3 است. حاجی جان، آخرین آپدیت مربوط به Help آپدیت شماره 2 هست، با حجم تقریبی 700 مگ؛ آپدیت 3 Help دیگه چیه؟!

m-khorsandi
چهارشنبه 13 خرداد 1388, 09:30 صبح
بله، 50 مگ اضافی برای کتابخانه Boost مربوط به C++ Builder هست. اگر از C++ Builder استفاده نمی کنید، نیازی هم به نصب 100 مگابایت ندارید. آپدیت 3 حدود 36 مگ هست، آپدیت 4 هم حدودا 12 مگ.

راستی، اگر آپدیت 4 را توانستید نصب کنید، و از بابت شماره سریال ایرادی نگرفت، به من هم اطلاع بدید، چون من هنوز موفق به نصب آپدیت 4 نشدم، و موفق ورود شماره سریال ایراد میگیره.

من آپديت Boost رو هم گرفتم،
همونطوری كه گفتی آپديت 3 حدود 36 مگ هست و كامل نصب ميشه. آپديت 4 هم 12 مگ هست و موقع نصب شروع به دانلود بعضی از پكيج‌ها ميكنه و نصب فقط موقعی تكميل ميشه كه اجازه‌ی دانلود داده باشی در غير اينصورت كنسل ميشه. آپديت 4 از من سريال نخواست، البته من نتونستم بذارم كه دانلود كنه و اجباراً كنسلش كردم.
اين قضيه دانلود برای Boost هم هست.

vcldeveloper
چهارشنبه 13 خرداد 1388, 09:47 صبح
من موفق به نصب آپدیت 4 شدم. آپدیت 4 شامل یک فایل Setup با حجم تقریبی 3 مگ هست، و تعدادی فایل7zip که در کنارش قرار دارند و روی هم 12 مگ میشند. در صورت وجود این فایل ها نیازی به دانلود نداره.
برای نصب آپدیت 4 باید از Commandline استفاده کرد و آن را به این صورت اجرا کرد:

dbpack_setup.exe /upgrade

من می دونستم که باید آپگرید کرد، ولی اگر برنامه ستاپ دون سوئیچ upgrade اجرا بشه هم در صفحه اول گزینه ایی برای upgrade وجود داره، و من فکر می کردم این گزینه کارکردی مثل سوئیچ upgrade داره، در حالی که اینطور نیست. حتما باید /upgrade از طریق خط فرمان بهش داده بشه.

نکته مهم دیگه اینه که وقتی من آپدیت 4 را نصب کردم، IDE موقع اجرای خطای پیدا نشدن فایل dbexpress20.bpl را داد و به تبع آن بسیاری از پکیج های استاندارد IDE غیرفعال شدند. تصور می کنم این مشکل بخاطر نصب آپدیت قبلی مربوط به DB Pack باشه (آپدیت 2).
در هر حال، اگر به این مشکل برخوردید، از طریق Add\Remove Programs بسته CodeGear Data Pack را Uninstall کنید. سپس از دیسک نصب دلفی 2009، در پوشه setup، فایل dbpack_setup را اجرا کنید، و گزینه upgrade را در صفحه اول ویزارد انتخاب کنید، و شماره سریالی که به همراه دیسک نصب دلفی 2009 دریافت کردید را وارد کنید، تا Data Pack اصلی دلفی 2009 نصب بشه. سپس آپدیت 4 را با سویئچ upgrade در خط فرمان اجرا کنید. اینطوری آپدیت 4 هم بدرستی نصب میشه.

31598

ehsanbn
پنج شنبه 18 تیر 1388, 18:48 عصر
من هم همين مشكل دارم وقتي كه آپديت هاي دلفي را نصب مي كنم و ميخواهم وارد برنامه شوم صفحه مربوط به كرك باز ميشه و وقتي كرك آن را نصب مي كنم يك پيغامي مي دهد و وارد برنامه نميشود. بايد چكار كنم.

m-khorsandi
پنج شنبه 18 تیر 1388, 20:00 عصر
با DelphiDistiller ك.ر.ك میكنی؟ اگر جوابت مثبت هست، برای اينكه اين پيغام Access Violation رو نگيری، دو فايل sanctuarylib.dll و rs2009arch.slip رو تو فولدر Bin كپی كن.

بابک.م.
شنبه 20 تیر 1388, 10:02 صبح
دوستان مثل اینکه یه ورژن دیگه از دلفی 2009 منتشر شده یه کتاب هم همراهش بود کسی دانلود نکرده؟

m-khorsandi
شنبه 20 تیر 1388, 10:50 صبح
احتمالاً منظورت كتاب Delphi 2009 Handbook هست،
تو اينترنت بگردی پيداش می‌كنی، قرار دادن لينكش اينجا Warez Activity محسوب ميشه.

بابک.م.
شنبه 17 مرداد 1388, 17:03 عصر
دوستان یه سوال دارم

من دوتا مشکل با دلفی 2009 دارم، نمی دونم با کدوم Patch Update رفع می شه

یکی اینکه کنار عنوان منوهای فارسی چیزهایی مثل (X) یا (Z) پیدا میشه که توی حالت طراحی دیده نمی شه مثلا منوی اطلاعات پایه میشه اطلاعات پایه (X)
یه مشکل دیگه هم با DBGrid دارم. موقع کلیک روی سطرها، عنوان گرید روی سطر می افته!!

ممنون

vcldeveloper
شنبه 17 مرداد 1388, 17:51 عصر
یکی اینکه کنار عنوان منوهای فارسی چیزهایی مثل (X) یا (Z) پیدا میشه که توی حالت طراحی دیده نمی شه مثلا منوی اطلاعات پایه میشه اطلاعات پایه (X)
یه مشکل دیگه هم با DBGrid دارم. موقع کلیک روی سطرها، عنوان گرید روی سطر می افته!!
من از نسخه اولیه دلفی 2009 تا الان که آپدیت 4 اش هم وجود داره، با هیچکدوم از این مشکلاتی که شما اشاره کردید، برخورد نکردم!

Ahmad Chehreghani
شنبه 17 مرداد 1388, 19:03 عصر

اين بدون آپديت هم هست که شما بايد AutoHotKeys را به maManual تغيير بديد

tomalaki
شنبه 23 آبان 1388, 01:29 صبح
من پس از نصب مجدد ویندوز و بعد دلفی 2009 بدون اینکه هیچ کاری انجام بدم آپدیت ها رو نصب کردم. اما برای آپدیت 3 این ارور رو هنگام نصب بهم ویده که در ضمیمه اومده. اما اون یکی آپدیت رو تونستم نصب کنم. مشکل از کجاست؟