PDA

View Full Version : سوال: کامپوننت KDTele با دستگاه مودم کار میکنه یا دستگاه تلفن؟

hp1361
جمعه 08 خرداد 1388, 17:47 عصر
سلام

دوستان من در برنامه ام ازاین کومپوننت استفاده کردم . وسط برنامه نویسی این سوال برام پیش اومد که برای مثلا صحبت کردن باید از خود مودم استفاده کرد یا نه میشه از تلفن هم استفاده کرد؟

تنها کاری که من می خواهم بکنم گرفتن شماره توسط این کومپوننته و صحبت کردن رو می خوام کاربر از طریق دستگاه تلفن ادامه بده.آیا با وصل کردن خط از پشت مودم به تلفن عملیه؟

ممنون و منتظرم

Valadi
شنبه 09 خرداد 1388, 22:49 عصر
اگر می خواهید با خود مودم صحبت کنید باید یک نوع گوشی آلمانی (قدیمی و اگر پیدا بشود ) گوشی و دهنی آن که از جنس زغالی است استفاده کنید

hp1361
یک شنبه 10 خرداد 1388, 00:38 صبح
با سلام به آقای ولیدی که بعد از 12 بازدید ایشون جوابی دادن!

نمیدونم من منظور شمارو نمیگیرم یا شما متوجه منظور من نشدین.

من نمیخواهم از مودم استفاده ای جز گرفتن شماره بکنم . کلا مودم به کمک برنامه من شماره بگیره و کاربر برنامه من بعد از شماره گیری گوشی دستگاه تلفن رو برداره و مکالمه اش رو بکنه .

همین . حالا فقط به من بگین بعد از اینکه شماه توسط برنامه گرفته شد ادامه مکالمه با دستگاه تلفن مقدور هست یا خیر؟(یادآوری می کنم که خط دستگاه تلفن از پشت مودم گرفته شده)

ممنون و منتظرم

as13851365
یک شنبه 10 خرداد 1388, 09:15 صبح
خوب خودتان امتحانش کنید !

اگر خط تلفن اول به کامپیوتر وصل بشه بعد از کامپیوتر به تلفن فکر کنم اگه ارتباط رو در کامپیوتر قطع کنی ارتباط تلفن ( ارتباط تماسی ) قطع می شه

ولی اگه خط تلفن اول به کوشی تلفن و بعد از کوشی به مودم وصل بشه به راحتی می تونید با کامپیوتر شماره گیری کنید و بعد کوشی تلفن رو بردارید صحبت کنید و اگر برنامه ارتباط رو قطع کنه ( برای این که صدا واضح ردوبدر بشه ) تلفن همچنان ارتباطش رو حفظ می کنه

کلا این جور کارها رو اگه شخص خودش امتحان کنه زودتر به نتیجه می رسه و اگر احیانا یکی همچین پستی زد تجربه کرده ها به راحتی می تونند جواب بدن

hp1361
سه شنبه 19 خرداد 1388, 13:09 عصر
با سلام به دوستان

بالاخره شرایط جهت تست سوالم مهیا شد . نتیجه این شد .

از اونجائی که تلفن من همانند مودم یک ورودی و یک خروجی نداشت و تنها یک ورودی خط داشت لذا ابتدا خط رو به مودم و بعد به تفن وصل کردم و با استفاده از برنامه شماره گیری کردم و بعد از برقراری تماس برنامه را بستم و ارتباط کماکان ادامه داشت لذا نتیجه میگیریم:

میتوان خط را ابتدا به موردم و سپس به تلفن متصل نمود . حالت عکس رو هم پیش بینی میکنم ممکن باشه .

با تشکر از دوستان

baran_mehr
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 13:28 عصر
اگر می خواهید با خود مودم صحبت کنید باید یک نوع گوشی آلمانی (قدیمی و اگر پیدا بشود ) گوشی و دهنی آن که از جنس زغالی است استفاده کنید
حالا حتما باید گوشیش آلمانی باشه؟:چشمک::لبخند:

دوست عزیز میخواستم بدونم شما تونستیدبدون اینکه کلیدی برای قطع تمناسهای گرفته شده، تماستون رو پایان بدید!! اخه زمانی که تماسی گرفته میشه اگر طرف مقابل تلفن رو قطع کنه خط ما هنوز مشغوله و باید خودمون قطع کنیم میخواستم بدونم شما تونستید کدی پیدا کنید که وقطی طرف مقابل گوشی رو گذاشت این طرف هم قطع بشه؟

benyaminrahimi
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 22:30 عصر
یک مسیج تو ایونت های kd tele هست که بعد از بوق اشغال از طرف دیگه اتوماتیک طرف ما رو قطع میکنه سمپل anser machine رو ببنید

اینم بگم مودمی که voice داشته باشه و اگه mic , speaker بهش وصل شه می تونه هم شماره بگیره هم صحبت کنه برنامه هاش زیادن خود ویندوز تو ورژن 2000 یک برنامه برای این گذاشته بود به نام phone dialer

دوست عزیز قبل از انتقال نتایج تحقیقات ارزشمند اشتباه خود کمی سرچ کنید ...

دوست عزیزی که شش ماه از خدمتت مونده الان برای مت زدن خیلی زوده

ما زیر تخت اسایشگاه مت میزدیم حالا جونا ی جدید تو فروم :لبخندساده:

baran_mehr
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 23:13 عصر
همین شما جونای قدیم هستید که همه در و دیوارو میزو تخت و پر کردین از یادگاری و ... :چشمک:ما جونای به قول شما جدید برای حفظ آثار تاریخی شما دوستان گرامی دیگه روی تخت و میز و ... نقش ارایی نمیکنیم :بامزه::بامزه:
همونجور که دوستمون گفتن اگر مودم ساپورت کنه میتونین با هدفون راحت صحبت کنید و یا گوشی های (نه قدیمی) جدید رو هم بهش وصل کنید و صحبت کنید.
benyaminrahimi در مورد جایی که گفتید میرم تست میکنم و احتمالا دوباره راهنمایی بگیرم.
ممنون