ورود

View Full Version : StackOverFlow

FirstLine
چهارشنبه 07 بهمن 1383, 16:45 عصر
با سلام
یه مشکل بزرگ ، الان که برنامه ام آماده شده و میخوام به ریسم نشون بدهم با یه مشکل خفن روبرو شدم. :mad:
StackOverFlow چیه ؟ چیکارش کنم؟
در فرم صفحه یک MediaPlayer ، یک تایمر و چندImage که بصورت تصادفی نمایش داده میشود و یک EditBox برای جستجو و دکمه جستجو.
وقتی وارد فرم میشم یکمرتبه یک پیغام StackOverFlow میده و برنامه کامل بسته میشه؟!!!! :sad2: :mad: :cry: :mad: و بعضی وقتها هم بدون پیغام این اتفاق می افتد. :mad:
لطفا کمک کنید (البته در زمان جستجو من MediaPlayer را Close و پس از جستجو دوباره آن را Open میکنم، گفتم شاید مال این باشه) :cry:
با تشکر

Developer Programmer
چهارشنبه 07 بهمن 1383, 20:01 عصر
Stacl Overflow زیباترین پیغام برای کلیه نفوذگران و بدترین پیغام برای برنامه نویسان است!
وقتی بدون توجه به محدودیت پشته(stack) مرتبا در آن push کنید ولی pop نکنید... پشته سرریز میکنه و باعث میشه برنامه اجرا نشه... متاسفانه چنین بلایی وقتی سر دلفی کارها میآد که از کامپوننت های درپیتی و مجانی استفاده میکنن

FirstLine
چهارشنبه 07 بهمن 1383, 21:58 عصر
با سلام
اگه ممکنه بیشتر توضیح بفرمایید
1-
بدون توجه به محدودیت پشته(stack)

2-
مرتبا در آن push کنید ولی pop کنید

البته من از کامپوننتهای ABC6 , NovinMedia farsi Component و DBISAM استفاده کردم
با تشکر

esi022
چهارشنبه 07 بهمن 1383, 23:03 عصر
برنامه رو با روش زیر اجرا کن ببین چی میشه؟
1 - تو mplayer خاصیت autoactive رو disable کن
2 - تو ontimer هم هر چی نوشتی بردار
حالا برنا مه رو اجرا کن و این کارای بالا رو با کد دونه دونه انجام بده و timer رو بعد از اجرا enable کن : زمانی که بعد از اجرا mplayer رو active کردی.
ممکنه تو تایمر چیزی گذاشته باشی که خرابکاری داره میکنه

چی گفتم؟!!! :mrgreen: :موفق:

Sepidar
چهارشنبه 07 بهمن 1383, 23:37 عصر
احتمالا زمان پروسسی که در رویداد OnTimer انجام میشه، طولانیتر از رمانی است که بین دو فراخوانی آن وجود دارد. برای حل مشکل از 2 سر نخ (Thread) استفاده کنید!

FirstLine
پنج شنبه 08 بهمن 1383, 09:10 صبح
با سلام

برای حل مشکل از 2 سر نخ (Thread) استفاده کنید
چجوری؟ لطفا یه مثال :oops:
با تشکر