PDA

View Full Version : نصب اينترنت در شبكه هاي داخلي

alifiroozi
شنبه 09 خرداد 1388, 08:37 صبح
سلام بچه ها خسته نباشيد
من يك شبكه داخلي با 22 كامپيوتر مرتبط به هم دارم كه از سيستم اتوماسيون اداري پشتيباني مي كنند و روي يكي از سيستم ها اينترنت adsl وصل كردم حالا مي خوام روي 2 تا از كامپيوتر هاي شبكه داخلي اينترنت هم باشه ولي هر كاري مي كنم نميشه حتي ip ها رو هم دستي دادم فاير والم رو هم off كردم ولي باز نشد -ولي زماني ميشه كه اون دوتا از اينترنت استفاده كنند كه شبكه داخلي يا همون اتوماسيون اداري از كار بيوفته . يكي منو راهنمايي منه
به نظر شما از نرم افزار آيزا ميشه استفاده كرد اگه ميشه يكي لينك دانلودشو برام بزاره

با تشكر

online_mansoor2007
شنبه 09 خرداد 1388, 10:39 صبح
از winroute استفاده کنید

hraeissi
شنبه 09 خرداد 1388, 20:03 عصر
میشه بفرمائید از چه نوع پروتکلی در مودم استفاده کرده اید

alifiroozi
یک شنبه 10 خرداد 1388, 08:19 صبح
از پروتكول tcp/ip استفاده كردم چطور.البته اون نرم افزاري كه دوستمون معرفي كردن امكان داره اتوماسيون اداري منو خراب كنه.

hraeissi
دوشنبه 11 خرداد 1388, 15:56 عصر
دوست من منظورم PPPOE یا Bridgh

cybercoder
سه شنبه 12 خرداد 1388, 14:53 عصر
ساده بگم اگر اتصال درون سازماني شما براي استفاده از سيستم اتوماسيونتون VPN به هرصورتي هست، بايد در زبانه TCP‌بر روي Properties‌كليك كنيد و گزينه Advanced‌رو انتخاب كنيد و گزينه use remote gateway ...‌رو غير فعال كنيد.

البته بسته به نوع نرم افزار اتوماسيونتون ممكنه از كار بيفته ولي مطمئنا اينترنت خواهي داشت!
در چنين حالت هايي روش هاي ديگري هست كه از حوصله اين پست خارجه

dzmode
پنج شنبه 21 خرداد 1388, 21:57 عصر
به نظر بنده علت اينكه شما هنگام استفاده از اينترنت از اتوماسيون اداري تون قطع مي شيد ، اينه كه gateway كه شما استفاده ميكنيد ، با gatway اينترنت متفاوت است و packet ها گم ميشوند.
براي حل اين مشكل بايد از يك خط در command استفاده كنيد.در صورت تمايل بيشتر راهنمايي تون مي كنم.