View Full Version : گرافیک
شفیعی
چهارشنبه 07 بهمن 1383, 21:06 عصر
سلام
اطلاعات کاملی در مورد گرافیک در بیسیک نیاز دارم
مانند کشیدن خط - دایره - بیضی -
چگونه می توان مساحت و محیط یک شکل را بدست آورد
mohsengrisly
چهارشنبه 07 بهمن 1383, 22:41 عصر
سلام
از شانس خوب شما من کتابی به نام گرافیک در بیسیک را دارم :mrgreen:
کدام بخشها مورد نیازتان می باشد کامل تر بفرمایید
mohsengrisly
چهارشنبه 07 بهمن 1383, 23:19 عصر
اینم برای خط و چهار ضلعی تو خالی
rem deraw line
screen 2
key off
cls
line (40,40)-(60,10)
line - (160,10)
line -(160,35)
line - (160,80)
line -(140,85)
line (140,40)-(160,10)
line (40,40)-(140,85),,b
end
برنامه فوق یک خانه را بر روی صفحه ایجاد می کند
------------------------------------------------------------
با استفاده از LINE یک منحنی رسم می کند
REM DROW CURVE FROM STRAIGHT LINES
SCREEN 2
KEY OFF
CLS
FOR Y =0 TO 199 STEP 4
LINE (0,Y)-(639*Y/199,199)
NEXT Y
END
برنامه فوق تعداد زیادی خط تر سیم می نماید که به صورت یک منحنی بر روی صفحه دیده می شود
--------------------------------------------------------------------------------------
CIRCLE جهت رسم منحنی وبیضی و دایره در گرافیک سطح بالا در بیسیک
REM DRAW CIRCLE IN SENTER OFF SCREEN
SCREEN 2
KEY OFF
CLS
CIRCLES (320,100),120,,,0,6.2831
END
برنامه فوق یک دایره در مر کز صفحه نمایش نشان می دهد
----------------------------------------------------------------
نمونه 1
CLS
KEY OFF:CLS:P=3.141593
SCREEN 9
FOR S=50 TO 450 STEP 2
X=40+20*COS(P*S/960)
Y=165+70*SIN(P*S/100)
CIRCLE (X+S,Y),Y/8,5
NEXT: LCOPY:LLIST:END
---------------------------------------
نمونه 2
SCREEN 9:P=3141593
CLS
FOR S=0 TO 2000 STEP 6
X=320+S/10*COS(S)
Y=200+S/10*SIN(S)
LINE -(X,Y),3
NEXT :LCOPY:LLIST:END
--------------------------------------
اگر چیز دیگری مورد نظرتان بود بفرمایید
:موفق:
شفیعی
شنبه 10 بهمن 1383, 21:07 عصر
سلام
دوست عزیز خیلی ممنون
اگر بخواهیم این خط و داویر را که می کشیم چاپ کنیم باید چکار کرد
حامد مصافی
یک شنبه 11 بهمن 1383, 10:30 صبح
تمام این متد ها تحت شی Printer هم وجود دارن
اگر هم بخواین فرم رو چاپ کنین باید از دستور زیر استفاده کنین
PrintForm
شفیعی
یک شنبه 11 بهمن 1383, 20:11 عصر
سلام
دوست عزیز منظور من از چاپ خط و دوایر - کشیدن خطوط و بقیه عوارض مانند نرم افزار های چون ARCINFO و ARCVIEW می باشد که خطوط و علامتها را با مقیاس چاپ می کنند دستوراتی که شما فرموده اید فکر می کنم بصورت تصویر این کار را انجام می دهند چون قبلا این کار را انجام دادم و خطوط چاپ شده حالت تصویر BMP را داشت
حامد مصافی
دوشنبه 12 بهمن 1383, 11:34 صبح
سلام
جناب شفیعی من با نرم افزار هایی که فرمودین کار نکردم و منظور شما رو هم از چاپ با مقیاس نفهمیدم ، اکه ممکنه کمی بیشتر توضیح بدین :embr:
شفیعی
چهارشنبه 14 بهمن 1383, 05:16 صبح
سلام
دوست عزیز با نرم افزار SDRMAP کار کرده اید چیزی شبیه این نرم افزار ولی در ابعاد و اندازه های کوچکتر می خواهیم طراحی کنیم .
mohsengrisly
چهارشنبه 14 بهمن 1383, 20:16 عصر
کارشو میشه بفرمایید
شاید کمکی تونستیم بکنیم
mohsengrisly
دوشنبه 19 بهمن 1383, 00:07 صبح
سلام ببخشید که نبودم. :embr:
طبق قولی که داده بودم اومدم ها :D
خب کجا بودیم .به اینجا رسیدیم که شما میخواهین برای خطوط اندازه ومقیاس تعریف کنید و به راحتی چاپ کنید .با اندازه واقعی تعریف شده
به نظر من اول از هر چیز باید برای برنامه دستوری مانند دستور لیمیت در اتوکد شبیه سازی کنید به این ترتیب که مثلا مقیاسی برای فضای کار برای کاربر که مثلا 600 پیکسل در 800 پیکسل است را تعریف کند
به این ترتیب به طور مثال با هر یک سانت رسم در حالت زوم100 خط 50 پیکسل عریض تر شود
به این ترتیب چطوره فکر می کنم جواب بده
مثال
محیط ما برای رسم 600 در 800 پیکسل ما لیمیت است را 60 سانت در 80 سانت تعریف می کنیم پس به ازای هر 1 سانت 10 پیکسل به هر طرف این دستورات شامل دایره وبقیه اشکال هم می گرد
و نقطه شورع ان هم از فلان x وy و در جهت فلان
خب حالا ما می خواهیم 50% زوم کنیم .پس می گوییم به ازای هر سانت 20 پیکسل به این ترتیب تصویر دو برابر می شود و بلعکس
برای چاپ هم طوری تعریف می کنیم که در اندازه 100% چاپ شود که البته به ازمون و خطا نیاز دارد تا به نتیجه مطلوب برای چاپ مقیاس صحیح دست پیدا کنیم .مثلا برای تمامی موارد در هنگام چاپ به ازای هر میلیمتر یا دسیمتر (x)تعداد پیکسل را در صفحه در نظر بگیرد .فقط برای فرایند چاپ
اینطوری فکر می کنم بشه به یه جاهایی راحت رسید .فکر کنم بالای 85 هم بازده داره
برای چرخاندن تصویر هم که فکر نکنم مشکلی داشته باشید
برای جا بجایی هم که تعریف میکنیم هر کاه که شی انتخاب شده بد و کلیک پایین بود روال mouse down
هندل ماوس را بگیر و به همان اندازه که تغییر می کند شکل را جا به جا کن
اگر هم برنامه به o snap نیاز دارد کمی پیچیده تر می شود به طوری که باید گوشه ها . مرکز . لبه . نقاط عمود و...... را بتوان مشخص کرد که چندان هم کار مشکلی نیست به طور مثال برای خط عمود بر خط
فرض کنیم ما خطی را به اول +30 داریم از چپ به راست می خواهیم خطی را عمود کنیم به ان
فقط کافی است از نقطه ماوس خطی را به مقدار مناسب به بالا و یا پایین بدون تغییر x امتداد دهیم تا به محل خط افقی برسد حالا خط ها بر هم عمود است
mohsengrisly
دوشنبه 19 بهمن 1383, 00:08 صبح
ببخشید اگر که نتوانستم منظورم را کاملا واضح و به زبان ساده بگویم .البته در اولین فرصت برای موارد فوق کدهایی را به صورت نمونه طراحی می کنم .اگر هم مایل باشید می توانم در اوقات ازاد با شما همکاری کنم البته این زمان زیاد نیست اما اگر کمکی می کند به روی چشم .شما فقط بفرمایید از شما دستور از ما هم ....
البته برا ی چاپ هم کمی پیچیدگی وجود دارد برای جلو گبیری از همان نقطه نقطه شدن که حتما اونم در اولین فرصت ممکن توضیح می دهم .
امید وارم توانسته باشم کمکی کنم البته تا حالا .اگر هم مطلبی بود من را هم در جریان بگذارید دوست عزیز
شاید کمکی بود
شفیعی
جمعه 23 بهمن 1383, 13:01 عصر
سلام
ىوست عؤیؤ منتئر نمونه برنامه شما هستم
:oops:
mohsengrisly
جمعه 23 بهمن 1383, 22:20 عصر
:embr: :embr: :embr: :embr: :embr: :embr: :embr:
میدونم دیر شد اما ببخشید امید وارم مشکل سریعتر حل شود بازم ببخشید و چشم :oops: :wink:
شفیعی
سه شنبه 04 اسفند 1383, 00:14 صبح
سلام
دوست عزیز من منتظر نمونه برنامه شما هستم اگر در این زمینه سایت و یا کتابی را می شناسد که می توان از آن استفاده نمود لطفا به بنده معرفی نمائید :oops: :گیج:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.