ورود

View Full Version : ایجاد تایم لاین (TimeLine) برای پخش فایل های صوتی و تصویری

پدرخوانده
شنبه 09 خرداد 1388, 10:44 صبح
در قسمت پخش فایلهای صوتی و تصویری مربوط به برنامه خود می خواهم از قابلیت خط تایم لاین
استفاده کنم
در یکی از نرم افزارهای قبلی خود از scollbar خود ویندوز (COMCTL.Slider.1) استفاده کردم ولی همانطور که می دانید متاسفانه این ابزار قابلیت تغییر رنگ زمینه و یا ... ندارد
و از آنجایی که در طرح زمینه نرم افزار خود از طرح های گرافیکی استفاده کرده ام امکان استفاده از این ابزارocx را ندارم
حالا می خواهم اگر ocx با چنین قابلیتی (تغییر رنگ زمینه) باشد که چه بهتر؟
ولیکن فعلا با استفاده از یک pageframe (و قرار دادن یک تصویر زمینه (که در حقیقت بخشی از طرح زمینه گرافیکی نرم افزار می باشد) ) و همچنین قرار دادن یک image (مثلا نشانک تغییر تایم لاین) توانسته ام یک چنین ابزاری را شبیه سازی کنم
و اما مشکل
با استفاده از مثال خود سولیشن فاکس امکان drag drop به این نشانک (ایمیج) را دادم (جهت اسکرول روی خط تایم لاین ) ولیکن متاسفانه نتوانستم محدودیت به آن بدهم که مثلا خارج از PageFrame (در حقیقت parent این ایمیج) می باشد اصلا امکان drop نداشته باشد (البته دقت کنید که جابجایی تنها در صورتی که محل drop داخل این pageframe باشد انجام می گیرد و خارج از آن نه) ولیکن خوب جلوه قشنگی ندارد که کاربر بتواند محل dragdrop به کل فرم حرکت دهد حتی اگر انجام نشود و زیباتر آن است که این عمل drop فقط بر روی خط افقی تایم لاین امکان پذیر باشد ؟؟؟
با تشکر از راهنمایی دوستان