ورود

View Full Version : وارد کردن دو جدول متفاوت در یک گزارش

saeedhan
شنبه 09 خرداد 1388, 16:01 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز من میخواهم از دو جدول که با هم فیلد مشترکی ندارند در یک گزارش استفاده کنم متاسفانه اطلاعات از دو جدول ناقص نمایش داده می شود ولی وقتی یکی از جدولها را استفاده میکنم اطلاعات کامل است ممنون میشوم راهنمائیم کنید بتوانم از چند جدول که با اشتراکی ندارند(لینک ندارند) گزارش بگیرم.

pesar irooni
یک شنبه 10 خرداد 1388, 03:40 صبح
یعنی چی ناقص نمایش میده؟؟
میتونی از قسمت section expert بری و یه details جدید بسازی و اطلاعات هر کدوم رو تو یه details نمایش بدی. (بسته به کاربرد)
و یا میتونی تو pageFooter یه subReport بزاری که با اینکار میتونی دو جدول که هیچ ربطی به هم ندارند رو پرینت بگیری.

saeedhan
یک شنبه 10 خرداد 1388, 16:42 عصر
با تشکر از راهنمایی مفید شما که بخشی از مشکل مرا حل کرد میخواستم در مورد اجزا پنجره Field Explorer اگر منبع کاملی سراغ دارید که آنها را با مثال توضیح کامل دهد معرفی کنید

pesar irooni
یک شنبه 10 خرداد 1388, 17:41 عصر
تو همین سایت چند تا مقاله هست که یه چیزایی هم راجع به اون نوشتند. اما منبع کامل سراغ ندارم.
http://www.barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=52 تو این لینک چند تا تاپیک header رو ببین.

saeedhan
دوشنبه 11 خرداد 1388, 07:45 صبح
میخواستم مقادیر خاصی از رکوردهای یک جدول را با هم جمع کنم مثلا مجموع مقادیر نمره های رکوردهایی که نامشان علی هست رو با هم جمع کنم خیلی از دستورها را امتحان کردم ولی ایرادهای ناشناخته(برای من) میگیرد یک دستور نمونه برای اینکار می خواستم.

pesar irooni
دوشنبه 11 خرداد 1388, 23:10 عصر
چرا با Group By این کار رو نمیکنی.

select sum(stScore),stName from yourTable
Group By stName

saeedhan
سه شنبه 12 خرداد 1388, 16:46 عصر
معادل دستور SQL شما در SQL Expression یا پنجره Formula در کریستال ریپورت چه دستوری است؟

pesar irooni
چهارشنبه 13 خرداد 1388, 03:05 صبح
ببین تو کریستال Group Field داریم. همونجا هم فکر کنم بتونی یه sum روش بزنی. من تست نکردم ولی میشه.