View Full Version : سوال: تكرار ركورد ها
tto_baran
شنبه 09 خرداد 1388, 16:30 عصر
من سه جدول را از ديتا بيس مربوط به برنامه ام به قسمت ديتابيس اكسپرت كريستال ريپورت اضافه كرده ام و فيلد هاي مورد نياز را هم دراگ نموده ام ولي متاسفانه در هنگام نمايش هر ركورد را پنج بار تكرارميكند شايد روش من درست نباشد خواهش ميكنم راهنمايي فرماييد.
pesar irooni
یک شنبه 10 خرداد 1388, 03:44 صبح
خوب به تعداد رکوردهات تکرار میکنه. مطمئن شو که دیتابیس هات رو درست fill کرده باشی.
tto_baran
یک شنبه 10 خرداد 1388, 08:38 صبح
مشكل ار ديتا بيس نيست زيرا اگر فقط يك جدول را به قسمت ديتا بيس اكسپرت اضافه ميكنم هيچ مشكلي ندارم. ولي بخاطر قرار دادن آرم شركت و ادرس و شماره تلفن شركت كه هر كدام در جدول جدا گانه اي هستند مجبورم آنهار ا نيز اضافه كنم كه مشكل فوق پيش مي آيد .
saeedhan
یک شنبه 10 خرداد 1388, 16:47 عصر
برای دوجدول دیگه هر کدام یک subreport تعریف کن و آنها را به گزارش اضافه کن
pesar irooni
یک شنبه 10 خرداد 1388, 17:17 عصر
خوب اگه کارت با یه جدول راه میفته برای اضافه کردن آرم و آدرس و اینا چرا از پارامتر استفاده نمیکنی(که باید بکنی اگه نام و آدرس شرکت تو هر گزارش یکی بیشتر نیست)
tto_baran
یک شنبه 10 خرداد 1388, 21:49 عصر
مشكل آدرس و شماره تلفن و ... حل شد و از پارامتر استفاده كردم
براي ارم شركت هم ميشه پارامتر گذاشت ؟؟
pesar irooni
دوشنبه 11 خرداد 1388, 03:37 صبح
اگه آرم برای تمام پرینت ها یه چیز هست که مستقیما بزار رو پرینتت ولی اگه با هر پرینت آرم متعاقبا تغییر میکنه .... فعلا نمیدونم.
tto_baran
دوشنبه 11 خرداد 1388, 08:28 صبح
بله دوست عزيز آرم در كليه گزارش ها يكي است و تغيير نمي كند و من نيز دقيقا همين كار رو انجام دادم و نتيجه مطلوب بدست آمد . از لطف شما متشكرم ، گفتم شايد راه بهتري باشد . كه از ديتابيس وارد بشه چون آرم را بصورت ذخيره شده در ديتابيس (اكسس) دارم .
mpmsoft
دوشنبه 11 خرداد 1388, 08:45 صبح
دوست عزیز شما یک Page Header b درست کن و عکستو قرار بده بروی اون
بروی Page Header کلیک راست کن و بعد Insert Section Below رو بزن
و بعد وارد Section Expert بشو و تیک Undely Following Sections رو بزن
marzieh2007
دوشنبه 11 خرداد 1388, 21:59 عصر
من احتياج دارم تو گزارش گيريم از چند جدول استفاده كنم يعني براي نمايش يك ركورد از يك جدول بايد چندين ركورد از جدول ديگه اي رو براش نمايش بدم بايد چيكار كنم.لطفا كمكم كنين:ناراحت:
marzieh2007
دوشنبه 11 خرداد 1388, 22:59 عصر
خواستم بگم من با #cو Sql server 2000دارم كار مي كنم.لطفا سريعتر كمكم كنين
pesar irooni
سه شنبه 12 خرداد 1388, 03:51 صبح
براي نمايش يك ركورد از يك جدول بايد چندين ركورد از جدول ديگه اي رو براش نمايش بدم
طبق معمول از subreport استفاده کن.
tto_baran
سه شنبه 12 خرداد 1388, 09:03 صبح
من احتياج دارم تو گزارش گيريم از چند جدول استفاده كنم يعني براي نمايش يك ركورد از يك جدول بايد چندين ركورد از جدول ديگه اي رو براش نمايش بدم :ناراحت:
فكر كنم اين مقاله بدرد شما بخوره ، حتما مطالعه كن .
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=148812 (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=148812)
mom alone
سه شنبه 12 خرداد 1388, 16:44 عصر
من هم یه بار مشکل تکرار رکورد داشتم
و فقط بخاطر تکرار در داده ها بود
ببین ،
ممکنه رکورد تکراری نداشته باشی اما اون ستونی رو که جوین می کنی تکرار داشته باشه
marzieh2007
سه شنبه 12 خرداد 1388, 20:41 عصر
يه مشكل ديگه با برنامه #c دارم مقادير جدولي رو باGridview نمايش دادم من مي خوام اين مقادير مقايسه بشه با مقادير جديد كه مي خوام درج كنم و اجازه ندم تكراري ها درج شه اين كارو انجام دادم ولي وقتي اين مقادير در ديتابيس ذخيره ميشه و دوباره فرممو براي ويرايش باز مي كنم اين مقايسه براي مقادير ذخيره شده انجام نميشه.لطفا اگه كسي كد اين مقايسه رو مي دونه كمكم كنه
tto_baran
سه شنبه 12 خرداد 1388, 21:37 عصر
من هم یه بار مشکل تکرار رکورد داشتم
و فقط بخاطر تکرار در داده ها بود
ببین ،
ممکنه رکورد تکراری نداشته باشی اما اون ستونی رو که جوین می کنی تکرار داشته باشه
جالب اينجاست وقتي نتيجه جستجو هيچ داده اي نباشد و در حقيقت مقدار مورد جستجو يافت نشود با ز 5 سطر را بر ميگرداند البته خالي از هر گونه داده اي و بصورت يك جدول خالي
marzieh2007
جمعه 15 خرداد 1388, 18:09 عصر
چه طوري ميشه فرمي با اطلاعات مشخص رو با استفاده از كريستال ريپورت پرينت گرفت.منظورم صفحه اي با اطلاعات مشخص يا بهتر بگم براساس يك ركورد از جدول اصلي كه اين ركورد را من تعيين كنم
tto_baran
جمعه 15 خرداد 1388, 19:35 عصر
با استفاده از دستورات اس كيو ال ميتواني يك ركورد خاص از جدول را فراخواني كني و و با قرار دادن آن در صفحه گزارش و اضافه كردن مابقي اطلاعات و ار سال به چاپگر ميتواني به خواسته ات برسي.
rpt.RecordSelectionFormula = "{tabel name.fild name}='" + _
form name.text1.Text + "'"
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.