PDA

View Full Version : خبر: PAPها مي‌توانند بيش از يك ميليون پورت ارائه كنند



Afshin160
یک شنبه 10 خرداد 1388, 14:10 عصر
دبير شرکت‌هاي ارايه دهنده اينترنت پرسرعت (PAPها)، گفت: اگر شرکت مخابرات ايران با ما همکاري کند هنوز هم مي‌توانيم تا پايان سال به تعهدات خود مبني بر ارايه يک ميليون و 300 هزار پورت پرسرعت عمل کنيم.

-------------------------------------------------------------------------


محمد بيدختي نژاد در گفت‌وگو با ايرنا، اظهار داشت: براساس برنامه چهارم توسعه، بخش خصوصي (شرکت‌هاي PAP) بايد يک ميليون و 300 هزار پورت فعال (ADSL) در کشور داير کنند ولي به دليل همکاري نکردن شرکت مخابرات از اين برنامه خيلي عقب هستيم.

وي در مورد عملکرد شرکت‌هاي PAP گفت: در زمان حاضر 600 هزار پورت توسط شرکت‌هاي PAP نصب شده که از ميان آنها فقط 300 هزار پورت داير است که اين رقم در مقايسه با اهداف برنامه چهارم توسعه خيلي پايين است، ولي در صورت همکاري مخابرات هنوز هم فرصت دستيابي به اهداف برنامه وجود دارد.

بيدختي نژاد، گفت: از آنجا که نفوذ ADSL در ايران کمتر از ميزان پيش‌بيني شده در برنامه چهارم توسعه است، ميزان نفوذ اينترنت پرسرعت در ميان ايرانيان نيز بسيار پايين است.

دبير شرکت‌هاي ارايه دهنده اينترنت پرسرعت، با اشاره به مذاکرات نمايندگان اين شرکت‌ها با مديرعامل شرکت مخابرات ايران، براي حل مشکلات شرکت‌هاي PAP، گفت: نمايندگان بخش خصوصي فهرستي از پيشنهادات خود را به شرکت مخابرات ارايه داده‌اند، اما اين مذاکرات هنوز به نتيجه مشخص نرسيده است.

گفتني است چندي پيش شرکت‌هاي ارائه دهنده خدمات اينترنت پرسرعت(PAP) اعتراضاتي را مبني بر عدم تعهد شرکت مخابرات در مورد اينترنت پرسرعت مطرح کردند.

shahab_ksh
یک شنبه 10 خرداد 1388, 16:11 عصر
چون اینترنت پر سرعت برای آقایون مهم نیست در نتیجه صحاب نداره هر کسی ساز خودشو میزنه یه روز شرکت های PAP یه روز مخابرات یه روز ایران سل ....

MIDOSE
یک شنبه 10 خرداد 1388, 19:22 عصر
به عقیده ی من بازار اینترنت ایران بیشتر جنبه ی مافیایی پیدا کرده تا رقابتی. مخابرات همه چیز را تحت سلطه ی خودش در اورده و شرکت های خصوصی هم در تنگنا قرار گرفتند اگه مخابرات ایران از هم پاشیده می شد(تو مایه های خصوصی سازی) و به شرکت های کوچکتر واگذار می شد اوضاع کمی بهتر می شد؟ مثل اتفاقی که برای AT&T افتاد و قانون ضد تراستی که فدرال با استفاده از این قانون یک شبه امریکا را از این ور به اون ور کرد.(عجب چیزی گفتم:لبخند:)

Mamdos
یک شنبه 10 خرداد 1388, 20:32 عصر
اگه مخابرات ایران از هم پاشیده می شد(تو مایه های خصوصی سازی) و به شرکت های کوچکتر واگذار می شد اوضاع کمی بهتر می شد؟ مثل اتفاقی که برای AT&T افتاد و قانون ضد تراستی که فدرال با استفاده از این قانون یک شبه امریکا را از این ور به اون ور کرد.

این اتفاق باید بالاخره بیفتد.

شرکت مخابرات صاحب انحصار است و بنابراین شما نمی‌توانید هیچ کار مخابراتی‌ای در ایران بدون هماهنگی با شرکت مخابرات انجام دهید. خصوصی شدن مخابرات هم تأثیری در این مورد نداره (حتی شاید اوضاع بدتر بشه چون نظارت‌های دولتی برداشته می‌شه دیگه مخابرات به هیچ کس جز سهامدارانش پاسخگو نیست، و بنابراین برایش فقط سود خودش مهمه). مخابرات باید رقبایی در حد و اندازه‌ی خودش داشته باشد تا اگر مثلاً شرکت‌های PAP در تعامل با آن به مشکل خوردند، به سراغ رقبایش بروند. در این صورت مخابرات مجبور خواهد شد خوب رفتار کند تا مشتریانش را از دست ندهد. بازار آزاد این طور کار می‌کند: قیمت‌ها را کاهش و کیفیت خدمات را افزایش می‌دهد.

چون نمی‌توان برای مخابرات رقیب درست کرد (چون برای هیچ کس صرف نمی‌کند بیاید در این بازار سرمایه‌گذاری کند و از صفر شروع کند) همان اتفاقی که در مورد AT&T افتاد باید در مورد مخابرات هم بیفتد، و حداقل به چهار شرکت کوچک‌تر تقسیم شود. البته این کار سختی است و پیچیدگی‌های اجرایی زیادی دارد ولی بالاخره باید بیفتد. باید افکار عمومی مردم، مدیران دولتی و نمایندگان مجلس را برای این موضوع آماده کنیم چون هنوز خیلی‌ها متوجه این موضوع و این راه حل نیستند.

MIDOSE
یک شنبه 10 خرداد 1388, 20:50 عصر
بالا هم گفتم چون قضیه مافیایی به نظرم هیچ وقت همچین اتفاقی نمی افتد مگه این که صاعقه بزنه و سوپر من بیاد و یه کاری بکنه(خصوصیت ما ایرانی ها ان قدر می شینیم تا دیگران برایمان کاری کنند که مطمئنن کسی برای ما کاری را مجانی و مفت انجام نمی دهد و منفعت خودش را هم در نظر می گیرد حتی خود سوپر من)
مخابرات تبدیل به غولی شده و خود دولت هم کاری نمی کنه و حتی خود ایرانسل هم مافیایه دیگه اینو همه می دونیم که قرار بود ترک سل به جای ایرانسل باشه و ... بگذریم