View Full Version : کمک فوری در مورد وصل شدن به دیتا بیس سایت
aminbrleevb
یک شنبه 10 خرداد 1388, 15:03 عصر
با سلام
اول بگم که سرچ کردم ولی مطمئنم ولی از سرچم اطمینان ندارم و امیدوارم که موضوع را درست انتخاب کرده باشم
من یه مشکل بزرگ دارم من یه پروژه دارم که با php نوشته شده و یه وبلاگ هستش
من هر وقت که می خوام یه خورده تغییر تو بدم کلی باید اذیت بشم و با دیال اپ به اینترنت وصل بشم و .....
منم تا حدودی به برنامه هایی که میان سرور مجازی رو سیستم ایجاد می کنن و اتچ کردن دیتا بیس واردم
فقط نمیدونم آیا میشه دیتا بیس سایتم رو دانلود کنم و بعد اتچ کنم
هدفم اینه که سایت رو همون طوری که طوی اینترنت اجرا میشه بدون اینترنت روی سیستمم اجرا کنم
خواهی که دارم کمک کنین
ممممممممممنون میشم امیدو.ارم که منظورمو درست رسونده باشم
pesar irooni
یک شنبه 10 خرداد 1388, 17:21 عصر
خوب شما که فرمودید بلدید از سرور مجازی استفاده کنید. IIS رو نصب کنید و شروع به کار کنید. اگه هم داده های داخل دیتابیس روی اینترنت رو میخوای اطلاعات اون رو export کن با export data.... اگه سرورت هم اجازه میده کل دیتابیس رو Detach کن و فایلهاش رو بردار و رو کامپیوترت attach کن.
Blue Angel
یک شنبه 10 خرداد 1388, 17:29 عصر
خوب شما که فرمودید بلدید از سرور مجازی استفاده کنید. IIS رو نصب کنید و شروع به کار کنید. اگه هم داده های داخل دیتابیس روی اینترنت رو میخوای اطلاعات اون رو export کن با export data.... اگه سرورت هم اجازه میده کل دیتابیس رو Detach کن و فایلهاش رو بردار و رو کامپیوترت attach کن.
پسر ایرونی : عزیز فکر کنم IIS برای Asp باشه نه php .. برای php باید Apache نصب کنند.
aminbrleevb
یک شنبه 10 خرداد 1388, 17:32 عصر
دوست من
سایت من یه کنترل پنل داره
نمی دونم از اونجا چی کار باید بکنم من می گم بلدم ولی مطمئنم بر به مکل می خورم و هر جا که مشکل داشتم حتما می پرسم
حالا هم سوالم اینجاس که از کجای کنترل پنلم می تونم اونی که گفتین رو انجام بدم
من از سی پنل استفاده می کنم
aminbrleevb
دوشنبه 11 خرداد 1388, 16:27 عصر
با سلام خدمت همه بچه هادوستان خواه می کنم به در خواستم پاسخ بدین من مطمئنم که این امکان وجود داره وگرنه این همه سایت طراحی نمیشد من یه بار دیگه سوالم رو می پرسممن یه پروژه دارم که با پی اچ پی نوته ده و می خوام یه تغییراتی رو بدم ولی نیاز به نصب داره و من به راحتی روی اینترنت نصب می کنم و مشکلی نداره حالا می خوام روی سیستم این کارو بکنم طوری که اصلا تفاوتی با فای اینترنت نکنه iis رو نصب کردم ولی نمیشه install کنم نمی دونم کجای کار نقص داره لطفا به من بگسن که چی کار کنم برنامه WAMP5 Version 1.7.2 رو نیز نصب کردم ولی فایده نداره ممنون میشم رسیدگی کنید خیلی برام مهمهمرسی
aminbrleevb
سه شنبه 12 خرداد 1388, 11:59 صبح
دوستان سلام
یا کار من مشکل داره که سوالم رو اونجایی که باید بزارم نزاشتم
یا اینکه این مشکل من حل نشدنیه
لطفا منو روشن کنید اگه جای این سوال اشتباهه
بگین کجا مطرح کنم
ممنون میشم منو روشن کنید چون باور کنید من ول کن ماجرا نیستم و تا وقتی که جواب ندین روزی یه پست اینجا میزنم حتی اگه مدیران اونارو پاک کنن- ولی پاک نکنین ممکنه سواله کسی دیگه باشه
aminbrleevb
جمعه 15 خرداد 1388, 22:41 عصر
با سلام
دوستان لطفا به سوالم در پست های قبلی توجه کنید
باور کنید گیرم
ممنونم
rasep1983
پنج شنبه 25 تیر 1388, 14:26 عصر
پسر ایرونی : عزیز فکر کنم IIS برای Asp باشه نه php .. برای php باید Apache نصب کنند.
ازون حرفا بودااا :متعجب: والا ما که برنامه هامونو توی همون IIS اجرا میکنیم :متفکر:
هرچند که Apache جای خود داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.