PDA

View Full Version : دلیل استفاده از پسوندها در شبکه برا ی dns

n_samay
یک شنبه 10 خرداد 1388, 19:31 عصر
آیا در یک شبکه که به صورت local راه اندازی کردیم استفاده از پسوندها برای dns لازم هستش یا نه دلیلش هم لطف کنید
در اصل دلیل ضرورت این پسوندها برا چی هستش من یه سرور راه انذازی کردم پسوند بهش ندادم کارم میکنه پس قضیه چیه:عصبانی++:

javad0062
یک شنبه 10 خرداد 1388, 21:43 عصر
آیا در یک شبکه که به صورت local راه اندازی کردیم استفاده از پسوندها برای dns لازم هستش یا نه دلیلش هم لطف کنید
در اصل دلیل ضرورت این پسوندها برا چی هستش من یه سرور راه انذازی کردم پسوند بهش ندادم کارم میکنه پس قضیه چیه:عصبانی++:

با سلام
البته تا اونجا که من می دونم برای یک شبکه که به صورت local راه اندازی گردیده استفاده از پسوندها برای dns لازم نیست و معمولا در شبکههای تحت Domain مثلا اگر اسم کامپیوتر باشه com1 وقتی دومین نصب میشه(اگه دومین it.com باشه) این نام به com1.it.com تغییر پیدا می کنه .
حالا برای اینکه بتونیم مثلا موقع ping کردن با همون نام com1 ، Reply بگیریم حالا میایم توی Dns Suffix سیستم ها نام it.com رو وارد می کنیم. از این به بعد می شه سیستم رو با همون نام com1 به جای استفاده از نام Com1.it.com ، ر ping کرد

n_samay
دوشنبه 11 خرداد 1388, 10:25 صبح
منظورم از local نصب شبکه های بود که مستقل از اینترنت کار می کنند برای خودشون یعنی در یک dc منظورم همون تحت domain بود شرمنده حالا اگه ممکنه جوابمو بدین