View Full Version : ميشه توي يك cell از datagrideview يك masktextbox مثلا از نوع تاريخ بزاريم؟
combo_ci
یک شنبه 10 خرداد 1388, 21:15 عصر
سلام
ميشه توي يك cell از datagrideview يك masktextbox مثلا از نوع تاريخ بزاريم؟
anooshiran
یک شنبه 10 خرداد 1388, 22:03 عصر
سلام دوست عزيز
براي اين كار دو راه حل كاملا متفاوت موجود است
راه حل يك : اضافه نمودن masktextbox به كنترل هاي datagridview
Private Sub DataGridView1_CellEnter(ByVal sender As Object, _
ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) _
Handles DataGridView1.CellEnter
If e.ColumnIndex = 1 Then
Try
Dim dtp As New MaskedTextBox()
dtp.Mask = "1300/00/00"
DataGridView1.Controls.Add(dtp)
dtp.Location = DataGridView1.GetCellDisplayRectangle(e.ColumnInde x, e.RowIndex, True).Location
dtp.Size = DataGridView1.GetCellDisplayRectangle(e.ColumnInde x, e.RowIndex, True).Size
dtp.BackColor = DataGridView1.CurrentCell.InheritedStyle.BackColor
dtp.AutoSize = False
dtp.Focus()
Catch ex As Exception
End Try
End If
End Sub
راه حل دوم نوشتن يك كلاس datagridviewMaskTexBox است يعني ايجاد يك column جديد براي datagridview
حال ببين اگر اين راه حل اول كارتو راه ننداخت . بگو تا راه حل دوم را هم برايت تهيه كنم.
combo_ci
یک شنبه 17 خرداد 1388, 18:29 عصر
سلام
دوست من اين كدي كه دادين در واقع روي يكي از cell ها يك mask text box ميزاره
من ميخوام توي cell قرار بگيره ميتونين كمك كنين؟
anooshiran
یک شنبه 17 خرداد 1388, 19:12 عصر
سلام دوست عزيز
اين نياز به يك كلاس خاص داره كه مي نويسم و برايتان در سايت مي گذارم.
karimi84
دوشنبه 18 خرداد 1388, 09:44 صبح
همان طور كه دوستمون گفتن جواب اين سوال قبلا داده شده است يكي از دوستان يك dll براي اين منظور ايجاد كرده كه مي توانيد به راحتي از ان استفاده نمائيد
sh2007
پنج شنبه 10 دی 1388, 10:10 صبح
دوست من اگه زحمتي نيست اون كلاس رو بذاريد ممنون مي شيم
ostovarit
دوشنبه 10 خرداد 1389, 17:34 عصر
همان طور كه دوستمون گفتن جواب اين سوال قبلا داده شده است يكي از دوستان يك dll براي اين منظور ايجاد كرده كه مي توانيد به راحتي از ان استفاده نمائيد
اگر لطف کنید و dll رو برای دانلود بزارید یا آدرسش رو بدید ممنون میشم ... چون من پیداش نکردم!
iman_me
سه شنبه 11 خرداد 1389, 16:35 عصر
سلام بر همگی
من که اخرش نفهمیدم شما چی میخواهید
ولی اگه میخواهی یکی از فیلد هات همیشه با فرمت خاصی ذخیره بشه از خود دستور فرمت استفاده کن
sharifat
شنبه 02 بهمن 1389, 13:10 عصر
سلام بر همگی
من که اخرش نفهمیدم شما چی میخواهید
ولی اگه میخواهی یکی از فیلد هات همیشه با فرمت خاصی ذخیره بشه از خود دستور فرمت استفاده کن
من از format استفاده كردم اما نشد
شايد من اشتباه رفتم
ميشه بيشتر در اين باره توضيح بديد؟
ali_najari
یک شنبه 03 بهمن 1389, 15:05 عصر
وست عزيز شما اگر نميخواهيد از كامپونت استفاده كنيد براي تبديل تاريخ ميتونيد خودتون توي EndcellEdit و همچنين توي CellTextChange اين كار رو انجام بديد!
اگر امكانش هست به من اجازه بديد تا يك يا دو روز آينده يه مثال وستون آماده كنم براي اين كار!
sharifat
یک شنبه 03 بهمن 1389, 16:47 عصر
وست عزيز شما اگر نميخواهيد از كامپونت استفاده كنيد براي تبديل تاريخ ميتونيد خودتون توي EndcellEdit و همچنين توي CellTextChange اين كار رو انجام بديد!
اگر امكانش هست به من اجازه بديد تا يك يا دو روز آينده يه مثال وستون آماده كنم براي اين كار!
ممنون دوست من
من توي تاپيك زير به جواب مورد نظرم رسيدم
از شما هم ممنونم كه توجه كرديد
http://barnamenevis.org/showthread.php?51051-ماکس-در-DataGridView-دات-نت-2005
ali_najari
سه شنبه 05 بهمن 1389, 02:30 صبح
دوستان این هم برنامه ای که بهتون قولش رو داده بودم:(بدون نیاز به Dll و کلاس های پیچیده)
شما زمانی که در ستون Date شروع به تایپ کردن کنید خود برنامه تاریخ رو جدا میکنه و علاوه بر آن اجازه نمیده چیزی غیر از عدد وارد بشه!
http://barnamenevis.org/showthread.php?193108-AutoNumber-برای-دیتاگرید&p=1200791&viewfull=1#post1200791 (http://barnamenevis.org/showthread.php?193108-AutoNumber-برای-دیتاگرید&p=1200791&viewfull=1#post1200791)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.