ورود

View Full Version : خبر: کروم 2 ، 20 در صد سریع تر

mahak006
یک شنبه 10 خرداد 1388, 23:36 عصر
هفته ی گذشته ، گوگل از مرورگر وب نسخه 2 خود رونمایی کرد . این نسخه به گفته گوگل تا 30 در صد سرعت بهتری نسبت به نسخه 1 دارد . وبسایت بتانیوز در آزمایشی که انجام داده ، نشان داد که کروم 2 ، 20 درصد سریع تر از کروم یک است . و در جدول سریع ترین مرورگر ها دوم است .
سافاری 4 بتا اول است و فایر فاکس 5/3 بتا 5 در مقام سوم است .

vcldeveloper
یک شنبه 10 خرداد 1388, 23:58 عصر
الان چند وقتی هست که Chrome 3.0 Beta هم برای دانلود موجود هست. Chrome 2.0 که خیلی وقت هست منتشر شده.

Behrouz_Rad
دوشنبه 11 خرداد 1388, 08:18 صبح
هفته ی گذشته ، گوگل از مرورگر وب نسخه 2 خود رونمایی کرد . این نسخه به گفته گوگل تا 30 در صد سرعت بهتری نسبت به نسخه 1 دارد . وبسایت بتانیوز در آزمایشی که انجام داده ، نشان داد که کروم 2 ، 20 درصد سریع تر از کروم یک است . و در جدول سریع ترین مرورگر ها دوم است .
سافاری 4 بتا اول است و فایر فاکس 5/3 بتا 5 در مقام سوم است .
اخبار ضمیمه ی کلیک روزنامه ی جام جم کمی قدیمی هست :لبخندساده:

mahak006
دوشنبه 11 خرداد 1388, 12:37 عصر
هفته ی گذشته ، گوگل از مرورگر وب نسخه 2 خود رونمایی کرد .وبسایت بتانیوز در آزمایشی که انجام داده ، نشان داد که کروم 2 ، 20 درصد سریع تر از کروم یک است .

الان چند وقتی هست که Chrome 3.0 Beta هم برای دانلود موجود هست. Chrome 2.0 که خیلی وقت هست منتشر شده.

اخبار ضمیمه ی کلیک روزنامه ی جام جم کمی قدیمی هست
این نسخه ، نسخه نهایی کروم 2 هست . بحث کروم 3 بتا جدا هست . در ضمن من این خبرو هم تو کلیک و هم تو وب سایت بتا نیوز ( یکی از وب سایت های معروف خبری خارجه ) خوندم . همون طور که اشاره شده ، این خبر برای حدودا یک هفته قبل هست . زمان انتشار این خبر هم تاریخ 2009/05/22 هست . اگر هم کسی خبر انتشار کروم2 رو خیلی وقت هست که شنیده ، یا منظور خبر نسخه بتا بوده و یا اون خبر شایعه بوده .
در هر صورت ، من لینک خبر رو براتون گذاشتم که می تونید ببینید .
کروم2 ، %20 سریع تر (http://www.betanews.com/article/Google-Chrome-2-is-20-faster-than-Chrome-1-in-physical-speed-tests/1243046066)
این هم تصویر رده بندی مرورگر ها از نظر سرعت :

http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=31509&stc=1&d=1243841528

newamir
پنج شنبه 14 خرداد 1388, 16:53 عصر
کسی یه لینک دانلود داره برای این کروم 2؟

mahak006
یک شنبه 17 خرداد 1388, 04:03 صبح

من خودم خواستم دانلود کنم ولی خود گوگل پیغام داد که این صفحه در کشور شما باز نمیشود . :ناراحت:

vcldeveloper
یک شنبه 17 خرداد 1388, 09:30 صبح
http://www.filehippo.com/download_google_chrome/5675/

emad2010
دوشنبه 18 خرداد 1388, 13:17 عصر
من دانلودش کردم و از سرعتش خیلی هم راضی هستم . واقعا ً خوبه .

mahak006
دوشنبه 18 خرداد 1388, 18:40 عصر
من هم دانلودش کردم . از آقای علی کشاورز بخاطر لینک دانلود تشکر میکنم .
البته کروم 2 با وجود سرعت بسیار بالا نسبت به IE خیلی مورد توجهم قرار گرفت . به بقیه هم توصیه می کنم دانلود کنن . البته برخی اشکالات بسیار جزیی تو این نسخه وجود داره که یکی از اون ها نشان دادن اعداد به زبان انگلیسی هست .
مشکل دیگرشم عدم خاصیت توقف صفحه در نوار ابزار هست . اما در کل ، نسبت به IE عالیه . آدم تا نبینه باورش نمیشه . منم باورم نمیشد تا اینکه امروز دیدم .

s.mostafa.rahmani
سه شنبه 19 خرداد 1388, 12:22 عصر
مشکل دیگرشم عدم خاصیت توقف صفحه در نوار ابزار هست . .

منظورتون چيه؟ اگه منظور دكمه Stop هست، در حين باز كردن صفحه دكمه 31793 Go جلوي نوار آدرس تبديل به دكمه 31794به معناي ‌Stop ميشه.

mahak006
سه شنبه 19 خرداد 1388, 20:13 عصر
منظورتون چيه؟ اگه منظور دكمه Stop هست، در حين باز كردن صفحه دكمه 31793 Go جلوي نوار آدرس تبديل به دكمه 31794به معناي ‌Stop ميشه.
بله درست میگین . من بهش توجهی نداشتم . خودم امروز فهمیدم . اومدم ویرایش کنم ، دیدم که شما متذکر شدین . ممنون .
البته از دیروز تا لاآن یه مشکلات دیگری پیدا کردم .
خواستم فایل هایی دانلود کنم دیدم با نرم افزار دانلود خارجی کار نمیکنه و باید حتما با سرویس خود کروم دانلود کنم . اگه ممکن هست راهی برای این کار برام بگذارین .
بعضی تصاویر رو لود نمیکنه .
ابزار وضعیت نداره status bar ( شاید غیر فعال باشه ) .
ولی بازم به سرعتش می ارزه .

s.mostafa.rahmani
چهارشنبه 20 خرداد 1388, 12:27 عصر
من معمولاً در قسمت دانلود خود كروم ابتدا دانلود رو Cancel مي‌كنم بعد با راست كليك روي اون مورد Copy Link Address رو مي‌زنم و در دانلود منيجر Paste مي‌كنم.

mahak006
پنج شنبه 21 خرداد 1388, 02:05 صبح
من معمولاً در قسمت دانلود خود كروم ابتدا دانلود رو Cancel مي‌كنم بعد با راست كليك روي اون مورد Copy Link Address رو مي‌زنم و در دانلود منيجر Paste مي‌كنم.
من دنبال یه روش دیگه هستم که به راهتی بشه با DAP دانلود کرد .

محمدامین شریفی
جمعه 22 خرداد 1388, 22:45 عصر
من خودم خواستم دانلود کنم ولی خود گوگل پیغام داد که این صفحه در کشور شما باز نمیشود . :ناراحت:

من دنبال یه روش دیگه هستم که به راهتی بشه با DAP دانلود کرد .
من که بشخصه از دست این حرکت های گوگل خسته شدم (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=155453).ولی واقعا مرورگر کروم،مرورگر جالبی است.توی صفحات ajax از IE بنظر میاد قوی تر است.

Open-Source
شنبه 23 خرداد 1388, 10:22 صبح
من از همه مرورگرها استفاده کردم کروم رو هم از همان نسخه ای ابتداییش دانلود کردم وتست کردم.

ولی هیچ مرورگری مثل اپرا نمیشه.
واقعا آخر مرورگره.
اصلا مخصوص اینترنت پکیده ایرانه.

اگه تا کنون تست نکردید حتما امتحان کنید.

ahmad65
شنبه 23 خرداد 1388, 20:04 عصر
سلام
من به شخصه Opera Turbo (قابلیت جدید در Opera قبلی "یه دکمه در قسمت پایین سمت چپ اضافه شده که این قابلیت رو فعال می کنه " ) رو می پسندم اگه اینترنت پرسرعت ندارید و همچنین کیفیت تصاویر سایتها برایتان اهمیت ندارد از این مرورگر استفاده کنید ( البته عکسها رو اونقدر هم بی کیفیت نشون نمیده ) مرورگر شما رو متصل می کنه به سرور Opera بعد سرور صفحه درخواستی شما رو فشرده میکنه و براتون میفرسته . نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه در هر صورت به این صفحه برید و خودتون مشاهده کنید .
http://portal.opera.com/discover/

mahak006
شنبه 23 خرداد 1388, 20:20 عصر
سلام
من به شخصه Opera Turbo (قابلیت جدید در Opera قبلی "یه دکمه در قسمت پایین سمت چپ اضافه شده که این قابلیت رو فعال می کنه " ) رو می پسندم اگه اینترنت پرسرعت ندارید و همچنین کیفیت تصاویر سایتها برایتان اهمیت ندارد از این مرورگر استفاده کنید ( البته عکسها رو اونقدر هم بی کیفیت نشون نمیده ) مرورگر شما رو متصل می کنه به سرور Opera بعد سرور صفحه درخواستی شما رو فشرده میکنه و براتون میفرسته . نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه در هر صورت به این صفحه برید و خودتون مشاهده کنید .
http://portal.opera.com/discover/
به نظر من این شیوه ی خوبی برای یک مرورگر نیست که با کم حجم کردن ( فشرده سازی ) و پایین آوردن کیفیت تصاویر بخواد خودشو یه مرورگر پر سرعت نشون بده . اگر کسی هم چنین مرورگری می خواد ، به نظرم باید در کنارش یه مرورگر دیگه ( مثل کروم ) داشته باشه و به نسبت نیازش یکی از این دو رو مرورگر پیش فرض ( Default Browser ) قرار بده .

taha2005
دوشنبه 25 خرداد 1388, 11:09 صبح
با سلام
دوستان تو این مرورگر گزینه ای مبنی بر استفاده offline وجود ندارد؟:متفکر:

s.mostafa.rahmani
دوشنبه 25 خرداد 1388, 12:55 عصر
نه، من كه نديدم. و به نظرم عيب بزرگيه !!

s.mostafa.rahmani
دوشنبه 25 خرداد 1388, 13:04 عصر
اگه تداخل بحث پيش نياد، سافاري 4 هم كه نسخه نهاييش اخيراً اومد، سرعت واقعاً بالايي داره و كاملاً اين سرعت بالا نسبت به مرورگرهاي ديگه (خصوصاً IE) محسوسه.
قصد داشتم از اين مرورگر به عنوان پيش فرض سيستمم استفاده كنم، اما اون هم يك عيبي داره كه صفحات رو به صورت webarchive ذخيره مي‌كنه كه فقط خودش مي‌تونه باز كنه، البته html هم ذخيره مي‌كنه اما فايلهاي همراه صفحه (CSSها و تصاوير و ...) رو ذخيره نمي‌كنه.
فعلاً كروم بهترين انتخابه (از نظر من).