ورود

View Full Version : کمک در مورد دستور sql

parsiyan_mohsen
دوشنبه 11 خرداد 1388, 10:40 صبح
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و تهیه کننده گان این سایت.
من در این سورسی که نوشته ام یه مشکلی دارم . مشکلم این که نمی تونم جمع بین دو قیمت از طریق تاریخ وارد شده رو حساب کنم. مثلاً در قسمت تاریخ کاربر نوشته باشه :
01/01/1388 تا 02/01/1388 جمع بین دو قیمت این دو تاریخ رو حساب کنه. من سورس برنامه رو گذاشتم اگه ببینیدش خودتون کامل منظورمو متوجه میشید. اگه میشه کمکم کنید و سورسمو کامل کنید. آقای ( xxxxx_xxxxx (http://barnamenevis.org/forum/member.php?find=lastposter&t=162407) ) و (mpmsoft) و بقیه دوستان عزیز هم خواهش می کنم اگه می تونید مشکل منو حل کنید . ممنون میشم از همه عزیزان و مدیر این بخش : mbt925

parsiyan_mohsen
دوشنبه 11 خرداد 1388, 11:17 صبح
دوستان لطفاً کمکم کنید. مشکی هست؟ این عکس فرم هست شاید منظورمو بهتر بفهمید.

parsiyan_mohsen
دوشنبه 11 خرداد 1388, 15:48 عصر
چرا یه نفر جواب سؤال منو نمی ده. آخه من جوابمو از کجا پیدا کنم. یعنی سؤال اینقدر مشکله. شما رو به خدا جواب بدید. نیاز شدید دارم.:ناراحت:

irprogramming
دوشنبه 11 خرداد 1388, 16:04 عصر
error-1 ميده چون كامندتايپ Adodc رو table درنظر گرفتيد. پس نمي تونيد به RecordSource دستور sql وارد كنيد.

قبل ازدستور بنويسيد:

Adodc1.CommandType = adCmdUnknown

- بعد از اين كه به RecordSource مقدار داديد بايد Adodc رو ريفرش كنيد.

Adodc1.Refresh

تو تاپيك قبلي اي كه در اين مورد ايجاد كرده بوديد ديدم كه رفرش نگذاشته بوديد.

3- شما كه داريد از Adodc استفاده مي كنيد چرا از ورژن 97 اكسس استفاده مي كنيد؟ ديتابيس بعد از مدتي قاطي مي كنه. اين ربطي به سؤالتون نداشت؛ همينطوري گفتم.

تاپيك تكراري ايجاد نكنيد و نام مناسب براي تاپيك انتخاب كنيد.

موفق باشيد/

این و یکی از دوستان نوشته بودن تاپیک رو پاک کردن مدیران من قبل از پاک شدنش من گرفته بودم

parsiyan_mohsen
دوشنبه 11 خرداد 1388, 20:30 عصر
خوب این در مورد قسمت اول هست. قسمت دومش که قیمت بین دو تاریخ رو حساب کنه چی؟

xxxxx_xxxxx
دوشنبه 11 خرداد 1388, 22:18 عصر
Adodc1.RecordSource = "select sum(gheymat) from bank where tarikh between '" & Text4.Text & "' And '" & Text5.Text & "'"

دوست عزيز لطفاً سؤالتون رو تو يك تاپيك پيگيري كنيد. تاپيك قبلي به خاطر عنوان نامناسبي كه داشت پاك شد. قبلش هم يك تاپيك ديگه داشتيد.

اگر كارهايي كه تو پست 4 همين تاپيك قبلاً خدمتتون عرض كردم رو انجام بديد، دستور بالا بدون مشكل اجرا ميشه.

موفق باشيد/

parsiyan_mohsen
سه شنبه 12 خرداد 1388, 08:49 صبح
خوب بعد باید چیکار کنم که جواب این کد رو توی یک تکست نشون بده؟