View Full Version : گفتگو: پیشنهاد در ایجاد یک بخش جدید
mpmsoft
دوشنبه 11 خرداد 1388, 13:50 عصر
دوستان من خیلی وقتم صرف بدست آوردن از Screen Shot های نرم افزارهای مختلف می شه
که بتونم از نوع چیدمان کنترلها و رنگ آمیزی صفحاتایده بگیرم
فکر می کنم یک مسئله خیلی مهمی هم باشه این موضوع که توی خیلی از نرم افزارها رعایت نمی شه
اگر بتونید یک بخش ایجاد کنید که برنامه نویسان عزیز عکسهایی از محیط نرم افزارهای خودشون رو بزارن فکر می کنم خیلی جالب میشه
برای مثال من نرم افزارهای مالی رو که دیدم ، خیلی ایده های خوبی گرفتم و خیلی موثر بوده در کارم
کلا بخشی اضافه بشه با نامه User Interface
salehbagheri
سه شنبه 12 خرداد 1388, 11:22 صبح
بخاطر چندتا عکس فکر نمیکنم بخش ایجاد بشه!
mpmsoft
سه شنبه 12 خرداد 1388, 15:47 عصر
منظورم فقط عکس نبود
صحبت در مورد محیط نرم افزار هست
niloofar norouzi
سه شنبه 12 خرداد 1388, 17:40 عصر
منم موافقم
این خیلی می تونه به افراد مبتدی مثل من کمک کنه
حامد مصافی
سه شنبه 12 خرداد 1388, 17:50 عصر
اگر دفت کنید در صفحه اول و در توضیحات تالار ارزیابی نرم افزار (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=115) نوشته شده User InterFace Design. در واقع این هم یکی از عناوین مورد توجه در ارزیابی نرم افزار است.
mpmsoft
سه شنبه 12 خرداد 1388, 22:11 عصر
اصول طراحی محیط نرم افزار با ارزیابی نرم افزار فکر کنم خیلی متفاوت باشه
خیلی از برنامه نویسان اصلا به این موضوع دقت نمی کنند هرچند که مسئله خیلی مهمی هست
اگر بشه در محیط ها کاربری مختلف بحث بشه که به چه شکل محیط نرم افزار رو بسازیم که کاربر راحت کار کنه خیلی عالی می شه.
salehbagheri
چهارشنبه 13 خرداد 1388, 00:34 صبح
خیلی از برنامه نویسان اصلا به این موضوع دقت نمی کنند هرچند که مسئله خیلی مهمی هست
با شما كاملا موافقم!
كلا در ساخت يه برنامه بايد حدود 50 درصد از كار رو روي گرافيك، UserInterface، راحتي كاربر در محيط، و نوع چيدمان كنترلهاي فرم اختصاص داد! چون يه كاربر يا مشتري با كدهاي نوشته شده توسط برنامه نويس سروكار نداره بلكه اون ظاهر برنامه هست كه ميتونه مشتري رو جذب كنه يا از برنامه متنفر كنه!
متأسفانه اين موضوع هنوز بين خيلي از برنامه نويسان اين مرز و بوم جا نيفتاده! و همين امر باعث ميشه در همان ابتدا از برنامه دلزده بشيم بدون اينكه حتي به امكانات برنامه دقت كنيم! (تصور كنيد اگه در برنامه PhotoShop كليدهاي تركيبي وجود نداشت)
در كل بايد يه استانداردي براي انسجام UI هاي نرم افزار ها ايجاد بشه كه فكر ميكنم تو كشورهاي ديگه انجام شده!
نرم افزارهايي كه توسط برنامه نويسان ايراني نوشته ميشه صرف نظر از هسته برنامه (كدها)، اصولا دو نوع هست! يا خيلي خيلي ساده يا خيلي خيلي گل منگلي! كه هردوي اينها به نوعي باعث دلزدگي كاربر از كاركردن در محيط برنامه ميشه!
به نظر من كه بايد يه سايت يا انجمني جدا از "برنامه نويس" ايجاد بشه كه كاملا بر روي اين قضيه تمركز كنه! با ايجاد بخش اين مشكل حل نميشه!
مشكلاتي كه در اكثر برنامه هاي غيراستاندارد مشاهده ميشه!
نوع غلط رنگ آميزي محيط! كه بعضاً باعث بروز آسيب هاي چشمي ميشه!
استفاده از تصاوير زياد در محيط كار!
استفاده غلط از كليدهاي تركيبي! (در همه برنامه هاي تحت ويندوز Ctrl+O براي بازكردن ... به كار ميره)
استفاده از فونتهاي گوناگون با رنگهاي مختلف!
تنظيم نبودن حاشيه ها!
تنظيم نبودن اندازه كنترلها!
و و و و و ....
شايد همه اين موضوعات ربطي به گرافيك و يا UI نداشته باشند ولي يه مقوله اي جدا از كدنويسي محسوب ميشن و بايد براش يه فكري كرد!
MIDOSE
چهارشنبه 13 خرداد 1388, 00:57 صبح
دوستان همگی درست می گید ولی یه مشکلی هست. اگر بخشی با مضمون مورد نظر شما ایجاد شود چند تایپیک مفید می تونه در جریان باشه.
در سایتی چون اینجا که پراکندگی مطالب هر چند اندک باعث اشفتگی می شود ،حال ما می گیم که چنین بخشی ایجاد شد و برای هر زبان برنامه نویسی زیر شاخه ای جدا توسط مدیران ایجاد شد چه بحثی در این بخش نوشته می شه من به شما می گم دو روز اول دوستان زحمت می کشند و اصول طراحی و جنبه هایی که برای طراحی UI باید در نظر گرفت را یاد می دهند روز سوم بازم دوستان زحمت کشیده و ابزار مختلفی را برای طراحی هر چه بهتر UI صرف می کنند ولی روز چهارم سوال می شه "نظر سنجی: کدام UI بهتر است ؟" و اشفتگی شروع می شود و متاسفانه مانند بخش امنیت نرم افزار فقط تایپیک هایی با عنوان "Crack me" می شود و از اموزش در ان خبری نیست و اگر هم باشد اندک است البته به نسبت کل(البته بعضی از دوستان واقعا در اون بخش زحمت می کشند).
به نظر من چنین بحثی را می توانید در قالب یک تایپیک مفید با مضمون اصول طراحی UI ایجاد کرده و نیاز به بخشی جداگانه نیست و مطمئنن اون تایپیک از یک بخش با کلی زیر شاخه بهتر خواهد بود چون مباحث اصلی چون چگونگی انتخاب رنگ ، چیدمان و ... را یک جا شرح داده اید و برای تمام زبان های برنامه نویسی مفید خواهد بود.
mpmsoft
چهارشنبه 13 خرداد 1388, 10:26 صبح
برای هر زبان برنامه نویسی زیر شاخه ای جدا توسط مدیران ایجاد شد
محیط کاربری ربطی به زبان برنامه نویسی نداره
من به شما می گم دو روز اول دوستان زحمت می کشند و اصول طراحی و جنبه هایی که برای طراحی UI باید در نظر گرفت را یاد می دهند روز سوم بازم دوستان زحمت کشیده و ابزار مختلفی را برای طراحی هر چه بهتر UI صرف می کنند ولی روز چهارم سوال می شه "نظر سنجی: کدام UI بهتر است ؟" و اشفتگی شروع می شود
باید دقت کنید که سایت برنامه نویس یک Fourm هست
در تمامی بخشها اگر وارد بشید یکسری تاپیک در اول بخش نمایش داده می شه و در زیر آن سوالات دوستان
موارد ضروری در صفحه اول بخش قرار می گیره مانند (ابزارهای موجود جهت زیبا کردن برنامه و....)
اگر به این شکل بخواهیم به قضیه نگاه کنیم فکر کنم بیش از 30% سوالها تکراری هست در این سایت
و کافی هست به بخشهای مختلف یک نگاهی بندازید و درصد سوالهای پرسیده شده در مورد محیط کاربری و یا Skin و یا (کی میدونه این اکتیو اکس چیه) بیاندازید
در کل من فکر می کنم محیط کاربری بحث مهمی هست و تصمیم با مدیران سایت هست
با تشکر از جناب آقای کشاورز که زحمت زیادی برای این سایت کشیدن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.