ورود

View Full Version : سوال: اشتراک گزاری فایل از کامپیوتر خودمان

drhadi_20
دوشنبه 11 خرداد 1388, 18:03 عصر
با سلام
میخواستم بدانم آیا میشود فایلی را که روی هارد کامپیوتر خودمان است را در زمانی که به اینترنت متصل هستیم به اشتراک بگزاریم؟ مثلا اگر یک فایل gif داشته باشیم میتوان آدرس برای آن مشخص کرد و آن را روی یک وبلاگ یا سایت نشان داد؟

میدانم از طریق آپلود سنترها و یا هاست سایت خودمان میتوان این کار را انجام داد ولی میخواستم بدانم آیا میشود این کار را از روی سیستم شخصی و خانگی انجام داد؟

با سپاس

narsic
دوشنبه 01 تیر 1388, 03:42 صبح
با سلام
بله شما در صورتی که دارای آی پی واقعی باشید میتوانید این کار را همراه با نصب برنامه ایی مانند wamp server انجام دهید .
موفق باشید

drhadi_20
شنبه 13 تیر 1388, 15:07 عصر
با سلام
بله شما در صورتی که دارای آی پی واقعی باشید میتوانید این کار را همراه با نصب برنامه ایی مانند wamp server انجام دهید .
موفق باشید

با سلام
ممنون از پاسخی که دادید ولی میشه یه کم بیشتر توضیح بدید؟ منظور از آی پی واقعی چیه؟ و اینکه از این برنامه ها چطور میشه استفاده کرد و چگونه این کار رو انجام میدن؟

با سپاس

a_true_2004
یک شنبه 14 تیر 1388, 00:09 صبح
سلام.
فکر میکنم شما به ی اشتراک اینترنت با سرعت بالا به خصوص برای آپلود نیاز داشته باشید و IP شما هم به صورت Valid باشه : http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=46935

موضوع این تاپیک بیشتر به شبکه مربوط میشه تا به توسعه وب!

drhadi_20
یک شنبه 14 تیر 1388, 10:08 صبح
سلام.
فکر میکنم شما به ی اشتراک اینترنت با سرعت بالا به خصوص برای آپلود نیاز داشته باشید و IP شما هم به صورت Valid باشه

با سلام

من ip واقعی دارم و یه اینترنت تقریبا پر سرعت هم دارم، حالا باید چه کار کنم؟ راستش دقیقا نمیدونستم این مبحث بیشتر به کجا مربوط میشه! اگه بتونید و لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم.

اگه هم لازم باشه تاپیک رو به بخش شبکه منتقل کنم

با سپاس فراوان