ورود

View Full Version : SQL Server یا Access

HjSoft
سه شنبه 12 خرداد 1388, 15:57 عصر
سلام ، من حدودا از مبتدیان برنامه نویسی هستم ( البته نه که بلد نباشم بلدم اما بازم فکر می کنم که هنوز کامل بلد نیستم ) . تا حالا من از access برای بانک اطلاعاتی استفاده می کردم و 2 ، 3 تا برنامه درست کردم . تازگیا متوجه شدم که Access از پس اطلاعات بزرگ بر نمیاد ، مثلا یکی از برنامه هام هست به نام _____ که مال دندانپزشکی بود این برنامه باید حدودا هر روز 30 تا مراجعه درون ثبت میشد بعلاوه یک قسمت داشت که حسابداری انجام می شد و هر مراجعه یک رکورد هم در اونجا ثبت می کرد ، خلاصه حدودا روزی 80 تا ثبت رو شاخش بود یعنی 100% روزی صد رکورد ثبت می شد ، به عبارتی در سال 30000 تا رکورد فقط برای مراجعه براش ثبت می شد .
بعلاوه حدودا ده هزار تا رکورد هم به عنوان پرونده ثبت می شد . و حالا فکر کنید تو 3 سال چه خبر می شد ؟!!!!:اشتباه::متفکر:
خلاصه الان به این فکر افتادم که برم دنبال SQL چون شنیدم خیلی کاربردی تره ! حالا از کسانی که با sql سرور کار کردند:
- چندا مزیت این Sql سرور رو بگن و بگن میشه با Vb و Crystall Report - از اون استفاده کرد ؟
- آیا با زبان فارسی ( اعم از تاریخ فارسی و راست به چپ و ... ) مشکل ندارد ؟
- آیا محدودیت ثبت در اون وجود نداره ؟
- حجم بانکش چه طوره ؟
- از لحاظ سختی کار چه طوره ؟
- میشه بدون کلاس یاد گرفت یا باید در کلاس ها شرکت کنیم ؟
- مرجع آموزشی از Sql سرور رو در اینترنت میشه بگین ؟

امیدوارم علاوه بر اینکه این مطلب به کار خودمم میاد به کار بقیه هم بیاد، تا مثل من بعد از ساختن برنامه به این مشکل دچار نشن !
آخه خیلی بده که برنامه رو بفروشی بعد از 2 سال بگن دیگه کار نمیکنه !

xxxxx_xxxxx
سه شنبه 12 خرداد 1388, 22:51 عصر
چندا مزیت این Sql سرور رو بگن و بگن میشه با Vb و Crystall Report - از اون استفاده کرد ؟
سرعت بيشتر
امنيت بيشتر
و استفاده همزمان چند كاربر در شبكه بدون افت سرعت

- آیا با زبان فارسی ( اعم از تاریخ فارسی و راست به چپ و ... ) مشکل ندارد ؟
خير مشكلي نداره. اتفاقاً از unicode هم پشتيباني ميكنه.

- آیا محدودیت ثبت در اون وجود نداره ؟
اگر هم باشه در حد چند ترابايت هست. (يعني نامحدود)

- میشه بدون کلاس یاد گرفت یا باید در کلاس ها شرکت کنیم ؟
چون قبلاً اكسس كار كرديد زياد سخت نيست. آموزش هايي كه همراه با تصوير (عكس يا ويدئو) باشند بهتره، چون جزئيات زيادي داره.

مقايسه اي بين SQL Server 2000 و Access 2000 (همراه با جزئيات) (http://www.databasejournal.com/features/mssql/article.php/2204341/A-Comparison-of-SQL-Server-2000-with-Access-2000.htm)

موفق باشيد/

nader.golab
چهارشنبه 13 خرداد 1388, 00:10 صبح
عزیزم اگر فقط به خاطر اینه که مشکل نداره اکسس می تونه تا پنج ملیون رکورد رو تو خودش ذخیره کنه
ولی به قول دوستمون خیلی سرعت پایین میاد+برنامه طوری باید درست بشه که قابلیت لود رو داشته باشه.
ولی SQL Server از همه لحاظ مطمن بوده و مشکلی نداره
کسایی که به طور جدی کار می کنن باید از دات نت استفاده کنن دوست عزیز

xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 13 خرداد 1388, 00:34 صبح
اکسس می تونه تا پنج ملیون رکورد رو تو خودش ذخیره کنه
5،000،000 ركورد تحت چه شرايطي؟ گاهي اوقات زير يك ميليون هم كم مياره و كل ساختار بانك بهم ميرزه و به هيچ عنوان قابل تعمير نيست.
اينجا از يكي سري محدوديت هاي Access نام برده شده:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=726786

کسایی که به طور جدی کار می کنن باید از دات نت استفاده کنن دوست عزیز
فكر نمي كنم تفاوتي داشته باشه. تو VB هم از Ado براي ارتباط با بانك استفاده ميشه.

HjSoft
چهارشنبه 13 خرداد 1388, 18:07 عصر
خیلی خیلی ممنونم دوستان ، کمک های شایانی کردید ! Sql Server 2005 هم مثل sql server 2000 است ، منظورم از لحاظ پاسخگویی به Vb و کریستال ریپورت !

HjSoft
چهارشنبه 13 خرداد 1388, 18:15 عصر
میشه ، خیلی ابتدایی دوستان بگن که چه جوری باید به اون وصل بشم ، مثلا با Adodc میشه یا نه ؟