HjSoft
سه شنبه 12 خرداد 1388, 15:57 عصر
سلام ، من حدودا از مبتدیان برنامه نویسی هستم ( البته نه که بلد نباشم بلدم اما بازم فکر می کنم که هنوز کامل بلد نیستم ) . تا حالا من از access برای بانک اطلاعاتی استفاده می کردم و 2 ، 3 تا برنامه درست کردم . تازگیا متوجه شدم که Access از پس اطلاعات بزرگ بر نمیاد ، مثلا یکی از برنامه هام هست به نام _____ که مال دندانپزشکی بود این برنامه باید حدودا هر روز 30 تا مراجعه درون ثبت میشد بعلاوه یک قسمت داشت که حسابداری انجام می شد و هر مراجعه یک رکورد هم در اونجا ثبت می کرد ، خلاصه حدودا روزی 80 تا ثبت رو شاخش بود یعنی 100% روزی صد رکورد ثبت می شد ، به عبارتی در سال 30000 تا رکورد فقط برای مراجعه براش ثبت می شد .
بعلاوه حدودا ده هزار تا رکورد هم به عنوان پرونده ثبت می شد . و حالا فکر کنید تو 3 سال چه خبر می شد ؟!!!!:اشتباه::متفکر:
خلاصه الان به این فکر افتادم که برم دنبال SQL چون شنیدم خیلی کاربردی تره ! حالا از کسانی که با sql سرور کار کردند:
- چندا مزیت این Sql سرور رو بگن و بگن میشه با Vb و Crystall Report - از اون استفاده کرد ؟
- آیا با زبان فارسی ( اعم از تاریخ فارسی و راست به چپ و ... ) مشکل ندارد ؟
- آیا محدودیت ثبت در اون وجود نداره ؟
- حجم بانکش چه طوره ؟
- از لحاظ سختی کار چه طوره ؟
- میشه بدون کلاس یاد گرفت یا باید در کلاس ها شرکت کنیم ؟
- مرجع آموزشی از Sql سرور رو در اینترنت میشه بگین ؟
امیدوارم علاوه بر اینکه این مطلب به کار خودمم میاد به کار بقیه هم بیاد، تا مثل من بعد از ساختن برنامه به این مشکل دچار نشن !
آخه خیلی بده که برنامه رو بفروشی بعد از 2 سال بگن دیگه کار نمیکنه !
بعلاوه حدودا ده هزار تا رکورد هم به عنوان پرونده ثبت می شد . و حالا فکر کنید تو 3 سال چه خبر می شد ؟!!!!:اشتباه::متفکر:
خلاصه الان به این فکر افتادم که برم دنبال SQL چون شنیدم خیلی کاربردی تره ! حالا از کسانی که با sql سرور کار کردند:
- چندا مزیت این Sql سرور رو بگن و بگن میشه با Vb و Crystall Report - از اون استفاده کرد ؟
- آیا با زبان فارسی ( اعم از تاریخ فارسی و راست به چپ و ... ) مشکل ندارد ؟
- آیا محدودیت ثبت در اون وجود نداره ؟
- حجم بانکش چه طوره ؟
- از لحاظ سختی کار چه طوره ؟
- میشه بدون کلاس یاد گرفت یا باید در کلاس ها شرکت کنیم ؟
- مرجع آموزشی از Sql سرور رو در اینترنت میشه بگین ؟
امیدوارم علاوه بر اینکه این مطلب به کار خودمم میاد به کار بقیه هم بیاد، تا مثل من بعد از ساختن برنامه به این مشکل دچار نشن !
آخه خیلی بده که برنامه رو بفروشی بعد از 2 سال بگن دیگه کار نمیکنه !