View Full Version : سوال: کتاب های آموزش نوشتن برنامه های سه بعدی
MohsenTi
سه شنبه 12 خرداد 1388, 19:17 عصر
سلام دوستان من دارم یه برنامه می نویسم که می خوام بهش جلوه های سه بعدی بدم می خواستم ببینم کتابی در این مور هست که بخونم .
البته مهم نیست که دایرکس باشه یا اپن جی ال یا هر چیز دیگه.
اگه با VB هم باشه که خیلی بهتره یا با Delphi چون تسلط بشتری روشون دارم!!!!
پیشا پیش از همه ممنونم
pswin.pooya
سه شنبه 12 خرداد 1388, 22:10 عصر
سلام
این مقلات رو من برای vb نوشتم. که البته باهاش تنها میشه کارهای ساده سه بعدی انجام داد :
قسمت اول:
http://www.irancg.com/index.php/publisher/articleview/action/view/frmArticleID/296
قسمت دوم:
http://www.irancg.com/index.php/publisher/articleview/action/view/frmArticleID/297
اگر میخوای افکتهای گرافیکی سه بعدی پیاده سازی کنی. و کار کردن سه بعدی رو هم ( به وسیله برنامه نویسی) بلدی یا از دلفی استفاده کن یا از سی ++ . اما اگر در حد ساده میخوای میتونی از همین مقلات استفاده کنی.
MohsenTi
سه شنبه 12 خرداد 1388, 22:58 عصر
خیلی ممنون برنامه ی من یک برنامه مدیریتی است و فقط می خوام محیط کار رو شبیه سازی سه بعدی کنم .
و نیاز به سرعت بالا هم ندارم که برم سراغ دلفی و C++ .
MohsenTi
یک شنبه 17 خرداد 1388, 14:36 عصر
سلام دوستان من یه برنامه با اپن جی ال نوشتم ولی کار نکرد بعد بخاطر اینکه امتحان کنم ببینم اشکال از کدم هست یا نه یه برنامه که کاملا کار می کرد رو کدش رو تو پروژهی خودم کپی کردن ولی در حالی که برنامه ی اول کار می کرد در کمال نا باوری برنامه ی کپی شده از روی اون کار نمی کرد.
من این دوتا برنامه رو گذاشتم . کسی می دونه مشکل چیه ؟
salehbagheri
دوشنبه 18 خرداد 1388, 00:38 صبح
فكر كنم VB6 منسوخ شده باشه! اخه ديگه تو ويستا نصب نميشه!
اگه ميخواهيد روش كار بشه پروژه تون را ارتقا بديد!
pswin.pooya
دوشنبه 18 خرداد 1388, 00:50 صبح
سلام
قدم به قدم نحوه طراحی پروژه رو تعقیب کنید. احتمالا شما کتابخونه مربوط به OpenGL که اسمش vbogl هستش رو اضافه نکردید.
shs_night
دوشنبه 18 خرداد 1388, 06:50 صبح
فكر كنم VB6 منسوخ شده باشه! اخه ديگه تو ويستا نصب نميشه!
با منسوخ شدن تا حدی موافقم اما تو ویستا نصب میشه .:متفکر:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.