ورود

View Full Version : پیام یاهو برای دریافت مسیج

saeid12
چهارشنبه 13 خرداد 1388, 18:11 عصر
سلام به همه دوستان
من مدتی بود نبودم ولی الان به یه مشکلی خوردم که گفتم با دوستان در میان بزارم:
من یه پی ام سندر نوشتم که میخوام بعد از ارسال پی ام وقتی که طرف پی ام رو گرفت یه پیغامی بهم بده که مسیجم ارسال شد...
مثل همین پیام دلیورت خودمون تو موبایل که وقتی مسیج به موبایل طرف میرسه یه پیغامی به موبایل فرستنده ارسال میشه که پیام رسید.
میدونم تو یاهم هم این امکان وجود داره ولی کدش رو نمیدونم اگه کمک کنید ممنون میشم.

saeid12
پنج شنبه 14 خرداد 1388, 16:48 عصر
کسی نمی تونه کمکم کنه؟

Felony
پنج شنبه 14 خرداد 1388, 19:17 عصر
میدونم تو یاهم هم این امکان وجود داره ولی کدش رو نمیدونم اگه کمک کنید ممنون میشم.
از کجا میدونید همچین امکانی وجود داره ؟ اگر باشه باید نمونه هم برای این کار موجود باشه .

saeid12
پنج شنبه 14 خرداد 1388, 23:01 عصر
از کجا میدونید همچین امکانی وجود داره ؟ اگر باشه باید نمونه هم برای این کار موجود باشه .
سلام دوست من از اونجا که مطمعنم این سرویس رو داره
مثلا وقتی شما داری تایپ میکنی طرف مقابل میتونه بفهمه که داری تایپ میکنی از اون شکلک کوچولوی پایین روم و جمله ی "در حال تایپ" کنارش...
اینم یه چیزی مثل اون باید باشه فکر میکنم

Felony
پنج شنبه 14 خرداد 1388, 23:49 عصر
ولی فکر نکنم همچین قابلیتی باشه اون مورد Typing بله اون رو به راحتی میشه با چند خط کد فهمید ، ولی در مورد شما من تا جایی که میدونم یاهو هیچ پیغامی مبنی بر دریافت صحیح پیغام به سرور و فرستنده بر نمیگردونه .

اگر همچین امکانی باشه جالبه و خیلی به درد میخوره ، اگر به نتیجه ای رسیدید لطفا اعلام کنید .

saeid12
جمعه 15 خرداد 1388, 01:03 صبح
Typing بله اون رو به راحتی میشه با چند خط کد فهمید
میتونم اون چند خط رو بدونم؟ تشکر میکنم اگه بگید

ولی در مورد شما من تا جایی که میدونم یاهو هیچ پیغامی مبنی بر دریافت صحیح پیغام به سرور و فرستنده بر نمیگردونه
حالا این فکری بود که خورد به سرم آخه وقتی تعداد زیادی پی ام میفرستم بعضی هاشون به طرف ارسال نمیشه و من هم از این ارسال نشدن که به کی ارسال نشده بی اطلاع میمونم...

اگر همچین امکانی باشه جالبه و خیلی به درد میخوره ، اگر به نتیجه ای رسیدید لطفا اعلام کنید .
حتما اگه چیزی دستگیرم شد اینجا میزارمش ولی به کمک دوستان هم نیاز دارم کماکان...

Felony
جمعه 15 خرداد 1388, 06:34 صبح
من زیاد با VB آشنایی ندارم ، اما یه نمونه نوشتم با دلفی که اگر یک نگاه بهش بکنید یه چیزهایی دستگیرتون میشه ، برنامه رو که باز کردید ، بعد از Login به ID تون با یک ID دیگه به وسیله ی یاهو مسنجر به برنامه PM بدید تا ببینید چه اطلاعاتی ارسال و دریافت میشه .

* ID که باهاش قصد دارید به برنامه PM بدین باید در ID که به برنامه دادید Add شده باشه وگرنه برنامه پیغامی دریافت نمیکنه .

saeid12
جمعه 15 خرداد 1388, 14:39 عصر
من زیاد با VB آشنایی ندارم ، اما یه نمونه نوشتم با دلفی که اگر یک نگاه بهش بکنید یه چیزهایی دستگیرتون میشه ، برنامه رو که باز کردید ، بعد از Login به ID تون با یک ID دیگه به وسیله ی یاهو مسنجر به برنامه PM بدید تا ببینید چه اطلاعاتی ارسال و دریافت میشه .

* ID که باهاش قصد دارید به برنامه PM بدین باید در ID که به برنامه دادید Add شده باشه وگرنه برنامه پیغامی دریافت نمیکنه .

دوست من این برنامه حتی لاگین هم نشد...!
طرز کارش چطوریه؟

Felony
جمعه 15 خرداد 1388, 15:48 عصر
منظورتون چیه که لاگین نشد ؟ شما ID و Password رو به برنامه بدید و سپس کلید Login رو بزنید ، بعد از لاگین به وسیله ی یه ID دیگه با یاهو به این ID تون پیغام بدید .