View Full Version : مشکل در سوالات امتحانی
hercool
چهارشنبه 13 خرداد 1388, 18:29 عصر
سلام خدمت دوستان من یه مشکل دارم اونم اینه که نمی دونم جواب ها چرا اینجوری میشه درباره جواب ها اگه میشه یکم توضیح بدید
http://tehransar.ir/pics8/5484a87329f17c4900c69b6bc2274ce8.jpg
hercool
پنج شنبه 14 خرداد 1388, 10:35 صبح
کسی می تونه راهنمایی کنه ممنون میشم
hercool
جمعه 15 خرداد 1388, 08:14 صبح
من ماندم اولویت خواندن با کدام است ؟
و درباره بزرگتر و ماسوی بود و ارتباط ان با بولین ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
Felony
جمعه 15 خرداد 1388, 09:21 صبح
جواب این 2 تا سوال رو نمیدونم چرا اینطور شده ولی سوال دوم خیلی جالبه ، اصلا در کد مقادیری که از کاربر گرفته شده به متغیر c اختصاص نیافته ولی در جواب C دارای مقدار هست .
کسی میدونه چرا جواب این سوال این طور هست ؟ سوال ایراد داره یا من اشتباه فهمیدم ؟
hercool
جمعه 15 خرداد 1388, 14:54 عصر
ممنون میشم دوستان اظهار نظر کنند
و یک سوال اگر متغییر c را وارد نمی کردند به نظرتون جواب چی می شد اولویت با کدوم است ؟
as13851365
شنبه 16 خرداد 1388, 15:11 عصر
4 ) اگر A و B متغیر های بولین باشندعبارت a<=b)<=b) معادل کدام گزینه می باشد ؟
الف : A or B
ب : ( NOT ( A or B
ج : A>=B
د : NOT A or B
( جواب صحیح رو دوستان گزینه الف انتخاب کردن )
من هم با سوالاتی مانند سوال اول مشکل دارم و نمی تونم به درستی حلشون کنم . اگه دوستان در باره روش حل چنین سوالاتی راهی می دونند ممنون می شم در این قسمت قرار بدن.
---------
اما جوال سوال دوم برای متغییر A مقدار 4 و برای متغییر B مقدار 5 صحیح است .
MSHService
شنبه 16 خرداد 1388, 21:34 عصر
سلام
منم اینا رو بلد نیستم.
لطفا اگه کسی که میدونه ، راهنمایی کنه.:افسرده::لبخند:
xxxxx_xxxxx
یک شنبه 17 خرداد 1388, 00:48 صبح
من ماندم اولویت خواندن با کدام است ؟
و درباره بزرگتر و ماسوی بود و ارتباط ان با بولین ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
جواب این 2 تا سوال رو نمیدونم چرا اینطور شده
من هم با سوالاتی مانند سوال اول مشکل دارم و نمی تونم به درستی حلشون کنم . اگه دوستان در باره روش حل چنین سوالاتی راهی می دونند ممنون می شم در این قسمت قرار بدن.
سلام
منم اینا رو بلد نیستم.
لطفا اگه کسی که میدونه ، راهنمایی کنه.:افسرده::لبخند:
آخه چرا؟:متعجب: سؤال اول كه سادست!
سؤال اول را اگر بخوايم از ديد برنامه نويسي بهش نگاه كنيم متأسفانه هيچ گزينه اي درست نيست. چون در زبان هاي برنامه نويسي F>T هست. اما اگر بنا به جبربول و منطق False را كوچكتر از True درنظر بگيريم، آنگاه گزينه الف يعني همان A or B درست هست. اثباتش رو در تصوير ضميمه شده مي تونيد ببينيد.:چشمک:
سؤال دوم هم كه احتمالاً مشكل داره. تو خط دوم احتمالاً C رو نگذاشته.
موفق باشيد/
vcldeveloper
یک شنبه 17 خرداد 1388, 09:36 صبح
در زبان هاي برنامه نويسي F>T هست.
در دلفی T > F هست.
as13851365
یک شنبه 17 خرداد 1388, 09:39 صبح
ممنون که جواب دادید
سؤال اول را اگر بخوايم از ديد برنامه نويسي بهش نگاه كنيم متأسفانه هيچ گزينه اي درست نيست. چون در زبان هاي برنامه نويسي F>T هست. اما اگر بنا به جبربول و منطق False را كوچكتر از True درنظر بگيريم، آنگاه گزينه الف يعني همان A or B درست هست.
البته این رو می دونم که بیشتر سوالات این چنینی هیچ جواب درستی نداره ها ( نمی دونم بیسوادا دارن سوال طرح می کنند یا نه کامپایلر زبان مربوط به آنها فرق می کنه ) ولی با توجه به جواب شما حالا اگه من بخوام جواب این سوال رو ( در مثلا کنکور و یا آزمونی و ... ) داشته باشم با توجه به فرمایش های شما
اول باید جواب ها رو براساس جمله اول شما به دست بیارم
و دوباره جوابهایی براساس جمله دوم ( ماشاالله وقت هم که زیاد داریم )
حالا باید مقایسه کنیم ببینیم جواب کدام است و انتخاب کنیم حالا اومدیم و جوابی که به دست آوردیم در بین گزینه های تست موجود نبود ( مانند سوال دومی که دوستمون در پست اول گفتن ) حالا باید به دانش و شعور خودمان شک کنیم یا ... ، حالا از بین گزینه های مطرح شده چه جوابی رو باید انتخاب کنیم ؟
( من سوالات برنامه نویسی کنکور سراسری و آزاد سال قبل و سالهای قبلی رو با استفاده از زبان برنامه نویسی حل کردم ولی در بعضی موارد جوابی که از خروجی برنامه به دست می آوردم با هیچ گزینه ای برابر نبود :افسرده: )
البته می دونم که جای این بحث اینجا نیست و دوستان هم مسئول مربوطه نیستن ولی نمی دونم چرا وقتی این سوال رو دیدم دوباره خاطرات من زنده به کور شدن .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.