View Full Version : سوال: نصب win server 2008
ICT Man
پنج شنبه 14 خرداد 1388, 04:01 صبح
سلام دوستان
من یه windows server 2008 نصب کردم تو درایوی غیر از درایو اصلی که win vista توش نصب بود. در واقع روی ویندوز ویستا این ویندوز رو نصب کردم
ولی بعد از اینکه کامل نصب شد windows vista تو درایو c از active خارج شده در حالی که ویندوز orginal هست...
میتونم با نرم افزار های مختلف ویندوزمو crack کنم ولی می خوام updatasho بتونم بگیرم
به نظر شما چرا از active خارج شده و چجوری میتونم درستش کنم؟
ICT Man
پنج شنبه 14 خرداد 1388, 12:59 عصر
یعنی از بین دوستان و اساتید کسی قصد نداره جواب سوال منو بده؟
please
please
please
please
cybercoder
پنج شنبه 14 خرداد 1388, 17:36 عصر
هنوز روشی برای فعال سازی کامل و صحیح ویندوز 2008 دیده نشده.
بهترین راه موجود Bypass کردن Windows Licensing service که با این کار نمی تونید مستقیماً از Update های مایکروسافت استفاده کنید.
ک ر ک های موجود هم تقریبا تمامی سرویس های سرور رو از کار می اندازند.
ICT Man
جمعه 15 خرداد 1388, 04:35 صبح
هنوز روشی برای فعال سازی کامل و صحیح ویندوز 2008 دیده نشده.
بهترین راه موجود Bypass کردن Windows Licensing service که با این کار نمی تونید مستقیماً از Update های مایکروسافت استفاده کنید.
ک ر ک های موجود هم تقریبا تمامی سرویس های سرور رو از کار می اندازند.
سلام دوست من
اتفاقا من هم همین کار رو کردم یعنی با استفاده از software licensing ویندوز رو کرک کردم ولی الان ویندوز ویستا که ویندوز اصلی سیستمه و orginal هست از active خارج شده...
شما نمیدونین علتش چیه؟
cybercoder
جمعه 15 خرداد 1388, 17:48 عصر
ساده بگم وقتی شما لایسنسینگ رو stop می کنید و برخی فایل ها رو حذف می کنید این باعث می شه ویندوز دیگه نتونه گیر به Active شدن بده همین و این به معمی Crack شدن و فعال شدن نیست.
موفق باشید
sh
جمعه 15 خرداد 1388, 18:01 عصر
هنوز روشی برای فعال سازی کامل و صحیح ویندوز 2008 دیده نشده
نسخه ای که با Service Pack 2 بصورت Integrated در اینترنت وجود دارد کاملا سالم و فعال هست. و تمام سرویسهای آن در شبکه قابل استفاده میباشد
cybercoder
جمعه 15 خرداد 1388, 18:51 عصر
سخه ای که با Service Pack 2 بصورت Integrated در اینترنت وجود دارد کاملا سالم و فعال هست. و تمام سرویسهای آن در شبکه قابل استفاده میباشد
منظور روش های غیر استاندارد هست، نه روش های استاندارد. مطمئناً چنین نسخه هایی بزودی وارد BlackList می شوند
ICT Man
شنبه 16 خرداد 1388, 15:19 عصر
ای بابا ظاهرا مجبورم ویندوزمو از اول نصب کنم و همه آپ دیتاشم از اول بگیرم
من حتی cd key ای که خود مایکروسافت داده هم وارد کردم ولی جواب نداد و میگفت نا معتبره
در هر صورت ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.