View Full Version : آپدیت جداول از طریق نت
سار
شنبه 10 بهمن 1383, 22:36 عصر
میخوام بدونم چطور میتونم از طریق نت جداولم رو آپ دیت کنم.
درواقع ما سیستم فروسی روی نت دارم که هر زور صبح باید درخواستهای رسیده به شبکه داخلی برسه و در جریان کار بی افته.
تقریبا میخوام بدونم چطور میتونم همون کاری رو بکنم که برنامه هایی مثل نرتون آنتی ویروس و غیره در هنگام اتصال به نت انجام میدن.
اگر هم برای این کار کامپوننتی را سراغ دارید لطفا آدرس فروشنده را برایم بفرستید.
ممنونم. :flower:
vcldeveloper
یک شنبه 11 بهمن 1383, 02:17 صبح
شما عنوان نکردید که از چه بانک اطلاعاتی و از چه کامپوننت هایی برای کارتون استفاده می کنید.
تقریبا میخوام بدونم چطور میتونم همون کاری رو بکنم که برنامه هایی مثل نرتون آنتی ویروس و غیره در هنگام اتصال به نت انجام میدن.
این برنامه ها خودشون رو update می کنند. آیا شما می خواید خود برنامه (شامل فایل های EXE, DLL و...) رو update کنید، یا اینکه میخواید اطلاعات موجود در بانک اطلاعاتی رو به سروری بفرستید (و یا از سروری بگیرید)؟
:گیج:
درواقع ما سیستم فروسی روی نت دارم که هر زور صبح باید درخواستهای رسیده به شبکه داخلی برسه و در جریان کار بی افته.
با توجه به سوالاتی که در بالا پرسیدم ممکنه سوال شما درست متوجه نشده باشم، در هر حال بر اساس اون چیزی که فهمیدم....
فکر کنم شما می تونید جداول مربوط به درخواستهای رسیده رو از طریق ClientDataSet (یا ADODataSet)کنترل کنید. یعنی اطلاعات مربوط به درخواست ها بجای اینکه بالافاصله به سمت سرور فرستاده بشند، در داخل همون سیستم بصورت یک فایل ذخیره بشند (با استفاده از متد SaveToFile).
بعد از پایان وقت، می تونید فایلی رو که درخواست ها در اون ذخیره شده اند رو به سرور بفرستید. فایل مربوطه رو در سرور با یک ClienDataSet در سرور باز کنید (با استفاده از متد LoadFromFile) و اطلاعات داخلش رو روی سرور Update کنید (با استفاده از متد UpdatBatch).
اگر منظورتون چیز دیگه ای بود، لطفا بیشتر توضیح بدید.
net_ved
یک شنبه 11 بهمن 1383, 09:14 صبح
هرکی به این سوال جواب میده...لطف کنه و بگه چطوری می شه این جدولارو فقط با تلفن update کرد؟
m_reza
یک شنبه 11 بهمن 1383, 09:42 صبح
من فکر می کنم بهترین روش برای این کار استفاده از Replication باشه.
esi022
یک شنبه 11 بهمن 1383, 09:56 صبح
یه پیشنهاد
یه برنامه بنویس که از ip مورد نظرت که جداول روش هستن فقط بخش خاصی رو میخوای بخونه
یک شنبه 11 بهمن 1383, 12:03 عصر
هرکی به این سوال جواب میده...لطف کنه و بگه چطوری می شه این جدولارو فقط با تلفن update کرد؟
سلام
با کامپوننت های kdtele میتونی از طریق تلفن فایل ردو بدل نمایید .
طرز تهیه این کامپوننت ها هم آقای کرامتی هستند .
موفق باشین
سار
یک شنبه 11 بهمن 1383, 16:01 عصر
شما عنوان نکردید که از چه بانک اطلاعاتی و از چه کامپوننت هایی برای کارتون استفاده می کنید.
این برنامه ها خودشون رو update می کنند. آیا شما می خواید خود برنامه (شامل فایل های EXE, DLL و...) رو update کنید، یا اینکه میخواید اطلاعات موجود در بانک اطلاعاتی رو به سروری بفرستید (و یا از سروری بگیرید)؟
:گیج:
با توجه به سوالاتی که در بالا پرسیدم ممکنه سوال شما درست متوجه نشده باشم، در هر حال بر اساس اون چیزی که فهمیدم....
فکر کنم شما می تونید جداول مربوط به درخواستهای رسیده رو از طریق ClientDataSet (یا ADODataSet)کنترل کنید. یعنی اطلاعات مربوط به درخواست ها بجای اینکه بالافاصله به سمت سرور فرستاده بشند، در داخل همون سیستم بصورت یک فایل ذخیره بشند (با استفاده از متد SaveToFile).
بعد از پایان وقت، می تونید فایلی رو که درخواست ها در اون ذخیره شده اند رو به سرور بفرستید. فایل مربوطه رو در سرور با یک ClienDataSet در سرور باز کنید (با استفاده از متد LoadFromFile) و اطلاعات داخلش رو روی سرور Update کنید (با استفاده از متد UpdatBatch).
اگر منظورتون چیز دیگه ای بود، لطفا بیشتر توضیح بدید.
با سپاس از شما دوست عزیز.
عرض شود که دیتابیس در هر دو قسمت نت و لن SQL SERVER و کامپوننت کار با دیتابیس ADO هست.
و فقط هم جداول را میخواهم آپدیت کنم.
یعنی با پایگاه روی نت ارتباط بر قرار کنم و حاصل یک دستور SELECT را درون جدول سفارشات بر روی سیستم لن قرار دهم. (واکشی سفارشات روی نت به سیستم داخلی)
لطفا راه های مناسب این کار را برایم بگویید یا منبع معرفی کنید.
سار
یک شنبه 11 بهمن 1383, 20:35 عصر
من فکر می کنم بهترین روش برای این کار استفاده از Replication باشه.
میشه توضیح بدید که چیست و چگونه؟
vcldeveloper
دوشنبه 12 بهمن 1383, 03:03 صبح
اگر هر دو دیتابیس مثل هم هستند می تونید از همون روشی که بالا گفتم استفاده کنید.
اگر هدف فقط ارسال یک یا چند دستور SQL هست تا در سرور موجود در Lan پردازش بشند...می تونید یه برنامه Client\Server ساده با استفاده از کامپوننت های Indy درست کنید.
اگر می خواید یه dataset رو منتقل کنید(یعنی نتیجه دستورات SQL رو) باز هم می تونید از ترکیب روش اول و دوم استفاده کنید. یعنی درخواست ها رو در یک فایل بصورت محلی ذخیره کنید و هنگامی که زمان انتقالشون فرا رسید با استفاده از Component های Indy (یا هرچیز دیگه ای که باهاش راحتی هستید) فایل مورد نظر رو به سرور بفرستید. در سرور داده ها رو از فایل بخونید و در بانک ذخیره کنید.
در ضمن برای SQL Server فرقی نمیکنه که کامپوترها توی اینترنت یا LAN باشند. می تونید با دادن آدرسهای درست، به سروها تون در هر نقطه ای از جهان وصل بشید. البته باید مراقب مساپل امنیتی هم باشید.
البته تمام موارد بالا فقط چند پیشنهاد بود که الان به ذهنم رسید. حتما روشهای دیگری هم هست :موفق:
m_reza
دوشنبه 12 بهمن 1383, 09:32 صبح
Replication باعث همگام سازی بین جداول در SQL Server می شود. یعنی دقیقا همون چیزی که شما می خواهید. فقط باید host شما Replication را پشتیبانی کند. دیگر احتیاج به نوشتن یک خط برنامه هم ندارید و همه کار رو خودش انجام می دهد. یعنی کافیه شما به اینترنت وصل شوید و سپس اطلاعات بین NET و LANبه روز رسانی می شود. حتی می توانید برای آن Schdule تعریف کرده و در زمان های مختلف در طی شبانه روز عمل به روز رسانی انجام شود. من از این روش در حال حاضر استفاده می کنم و جواب داده و تاحالا باهاش مشکلی هم نداشتم. و باید بگم که از Dial Up هم دارم استفاده می کنم.
سار
دوشنبه 12 بهمن 1383, 19:15 عصر
با تشکر از آقای کشاورز و رضا جان ولی به نظر میاد این Replication خیلی ساده تر باشه.
ببینم درست فهمیدم که : فقط کافیه تا HOST این Replication را پشتیبانی کند؟
و دیگر نیاز به هیچ کاری نیست؟
vadood
دوشنبه 12 بهمن 1383, 19:22 عصر
خیلی هم قضیه راحت نیست!
Replication هم مشکلات خاص خودش را داره که برای کسی که تو این زمینه تجربه نداره می تونه دردسر ایجاد کنه. به هر حال برای راه انداختن Replication شما به یک سرور اختصاصی نیاز دارید، روی سرور های اشتراکی این مجوز را نمی دهند.
سار
دوشنبه 12 بهمن 1383, 19:27 عصر
خیلی هم قضیه راحت نیست!
Replication هم مشکلات خاص خودش را داره که برای کسی که تو این زمینه تجربه نداره می تونه دردسر ایجاد کنه. به هر حال برای راه انداختن Replication شما به یک سرور اختصاصی نیاز دارید، روی سرور های اشتراکی این مجوز را نمی دهند.
من برای اولین بار هست که به چنین پروژه ای برخورد کردم.
و قبل از این هم با این موضوع آشنایی نداشتم.
میشه راهنماییم کنید؟
vadood
دوشنبه 12 بهمن 1383, 21:06 عصر
توی بخش SQL Server خیلی بحث درباره رپلیکیشن شده، اونجا جستجو کنید و بحث های قبلی را مطالعه کنید اگه باز هم سوالی بود بپرسید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.