xman_dj
شنبه 16 خرداد 1388, 18:26 عصر
با سلام خدمت دوستان
من تو یک صفحه ای که نوشتم یه فرم دارم به اسم یوزر که توش چند لیبل و تکس و یک ساب میت یا دکمه برای ارسال اطلاعات دارم
<input name="name" size="20" style="background-image: url('Images/box.jpg'); border-style: inset" tabindex="1" />
<input name="ok" type="submit" value=" submit" />
و فرم من هم چنین است
<form name="frmuser" method="post" >
و کد برای گرفت اطلاعات ارسالی
if request.form<>"" then
name=request.form("name")
می باشد حالا اگه من چند تا بخوام از این فرم ها داشته باشم که برای هرکدوم از این فرم ها نام متفاوتی میدم مثلا فرم اولی frmuser و فرم دومی frmsearch و توی هر کدوم از این فرم ها یک سابمیت submit برای فرستادن اطلاعات
حالا من از کجا بدونم که کدوم submit زده شده یعنی اطلاعات کدوم فرم ارسال شده
باید این دستورمو عوض کنم یا ویرایش؟
if request.form<>"" then
========================
باید از دستور
request.form(key) استفاده کنم؟
تو این دستور key چیه یعنی توی ایجاد فرم من چنین خاصیتی ندیدم تا ازش برای دسترسی به فرم مورد نظر استفاده کنم................:متفکر::متفکر:
اگه ممکنه راهنمایی کنید........
من تو یک صفحه ای که نوشتم یه فرم دارم به اسم یوزر که توش چند لیبل و تکس و یک ساب میت یا دکمه برای ارسال اطلاعات دارم
<input name="name" size="20" style="background-image: url('Images/box.jpg'); border-style: inset" tabindex="1" />
<input name="ok" type="submit" value=" submit" />
و فرم من هم چنین است
<form name="frmuser" method="post" >
و کد برای گرفت اطلاعات ارسالی
if request.form<>"" then
name=request.form("name")
می باشد حالا اگه من چند تا بخوام از این فرم ها داشته باشم که برای هرکدوم از این فرم ها نام متفاوتی میدم مثلا فرم اولی frmuser و فرم دومی frmsearch و توی هر کدوم از این فرم ها یک سابمیت submit برای فرستادن اطلاعات
حالا من از کجا بدونم که کدوم submit زده شده یعنی اطلاعات کدوم فرم ارسال شده
باید این دستورمو عوض کنم یا ویرایش؟
if request.form<>"" then
========================
باید از دستور
request.form(key) استفاده کنم؟
تو این دستور key چیه یعنی توی ایجاد فرم من چنین خاصیتی ندیدم تا ازش برای دسترسی به فرم مورد نظر استفاده کنم................:متفکر::متفکر:
اگه ممکنه راهنمایی کنید........