View Full Version : اجرای run
hossein.e
یک شنبه 17 خرداد 1388, 09:50 صبح
سلام
من می خوام از طریق دستور run ویندوز یک فایل رو اجرا کنم
لطفا راهنماییم کنید
xxxxx_xxxxx
یک شنبه 17 خرداد 1388, 11:39 صبح
منظورتون از "از طریق دستور run ویندوز" چيه؟
red11011
یک شنبه 17 خرداد 1388, 12:13 عصر
Private Declare Function SHRunDialog Lib "shell32" Alias "#61" (ByVal hOwner As Long, ByVal Unknown1 As Long, ByVal Unknown2 As Long, ByVal szTitle As String, ByVal szPrompt As String, ByVal uFlags As Long) As Long
این تابعی هست که دنبالشین نمونش تو نت و سایت زیاده پیدا نکردین بگین براتون نمونه بزارم فقط اون ارگومان اخریه رو میتونین از 0 تا 4 مقدار دهی کنید حالتهای نمایش برنامه تغییر میکنه
Tasiyan
یک شنبه 17 خرداد 1388, 12:16 عصر
منظورتون از "از طریق دستور run ویندوز" چيه؟
خوشبين:قهقهه: :من فكر مي كنم منظورشون نمايش پنجره RUN با VB هستش كه با API ميشه
Private Declare Function SHRunDialog Lib "shell32" Alias "#61" (ByVal hOwner As Long, ByVal Unknown1 As Long, ByVal Unknown2 As Long, ByVal szTitle As String, ByVal szPrompt As String, ByVal uFlags As Long) As Long
Private Sub Form_Load()
Dim STitle As String
Dim SPrompt As String
STitle = "DAVOUD"
SPrompt = "هيچ اگر سايه پذيرد ، ما همان سايه هيچيم"
SHRunDialog Me.hWnd, 0, 0, StrConv(STitle, vbUnicode), StrConv(SPrompt, vbUnicode), 0
End Sub
بدبين :شیطان::
RUN>%SystemRoot%\system32\calc.exe
:لبخند:
Felony
یک شنبه 17 خرداد 1388, 13:05 عصر
با استفاده از دستور Shell میتونید مثل Run ویندوز یه فایل رو اجرا کنید .
hossein.e
یک شنبه 17 خرداد 1388, 13:12 عصر
"منظورم run ویندوز هست که ازمنوی start ویندوز واسه اجرای فایل های exe از آن استفاده میشه"
من میخوام از این روش یک فایل تصویری رو باز کنم دوستان
hossein.e
یک شنبه 17 خرداد 1388, 13:14 عصر
با استفاده از دستور Shell میتونید مثل Run ویندوز یه فایل رو اجرا کنید .
دوست عزیر چه پارامترهایی رو باید ارسال کنم تا از طریق دستور run یک فایل تصویری روکه تو یک سرور با آی پی 10.10.19.4 هستش برام باز بشه؟؟؟
Felony
یک شنبه 17 خرداد 1388, 13:18 عصر
یعنی میخواهید آدرس رو بدید برنامه داخل خود مدیا پلیر ویندوز فایل رو اجرا کنه ؟
اگر نه خود کامپوننت مدیاپلیر VB باید این کار رو بکنه ، فکر میکنم تابع URL مدیاپیلر VB بود که این کار رو میکرد ...
hossein.e
یک شنبه 17 خرداد 1388, 13:41 عصر
من تو برنامه ام برای دیدن تصویر از یک picturebox استفاده کردم اما نمیدونم به چه دلیل موقع لود شدن تصویر خطا میده(تو تایپیک قبل پرسیدم اما کسی جواب نداد) به همین دلیل تصمیم گرفتم از طریق دستر run برم و اون فایل تصویری رو باز کنم و برای اینکار احتیاج دارم که آدرس فایل رو بدم اما نمیدونم به چه شکلی باید اینکارو انجام بدم
red11011
دوشنبه 18 خرداد 1388, 08:41 صبح
Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
Private Declare Function FindWindowa Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long
از اینها استفاده کن
41134100
دوشنبه 18 خرداد 1388, 12:32 عصر
دستور شل فکر کنم فقط واسه exe است
shell("calc.exe")
red11011
سه شنبه 19 خرداد 1388, 08:39 صبح
Shell "notepad.exe" & " " & "C:\windows\desktop\books.txt", vbNormalFocus
این رو یک نگاهی بندازین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.