ورود

View Full Version : گفتگو: برای آموزش تولید Report

pernia
یک شنبه 17 خرداد 1388, 15:15 عصر
سلام. وقتتون به خیر...

ممکنه برای بهترین نرم افزارای تولید report که امروز دارای محبوبیت فوق العاده ای بین برنامه نویسا هستن تاپیک مخصوص ایجاد کنید ؟
مثلا نرم افزار stimulsoft بسیار موثر و استاندارد هست ...اما هیچ انجمن مخصوصی نداره.
درسته که وب سایت مادر تولید کننده اون محصول، دارای یه فروم هست..ولی برای ما فارسی زبانان مشکله....
یا نمونه دیگه Active Reports .net
البته اگه بپذیرید که این دو تکنولوژی برای دات نت از طرف خود مایکروسافت پیشنهاد شده دیگه نمیتونید بگید که این تکنولوژی ها زیادن و نمیشه برا هر کدومشون یک فروم ساخت.
من فقط میگم اونایی که بینظیره ! که مشخص هست که فعلا همین دوتاست که نظیر ندارن... بحث warez هم ممنوع.

همونطور که بچه ها میرن از همه جای اینترنت نمونه کد میارن که به سوال ها جواب بدن میشه واسه این هم یه انجمن گزاشت که به بچه ها آموزش بده..
اینا تکنولوژی های بینظیری هستن که گذشتن ازشون کار سختیه ولی اگه بهشون مسلط بشی میشه گفت که هرکاری توی چاپ ازت بر میاد....

پیشنهاد من اینه که دو انجمن برای استفاده از اینا تولید بشه... و طبیعیه دوتا مدیر هم نیاز داره
حالا نظر بدین ببینم اصلا موافق دارم یا غیر عرف حرف زدیم

با سپاس

مهدی کرامتی
یک شنبه 17 خرداد 1388, 18:13 عصر
الان بخشی برای گفتگو درباره Crystal Reports وجود داره.

powerboy2988
یک شنبه 17 خرداد 1388, 23:58 عصر
اما تو این قسمت یک مدیر حرفه ای نداریم..
به نظر شما ضعیف نیست این بخش؟

pernia
دوشنبه 18 خرداد 1388, 11:51 صبح
الان بخشی برای گفتگو درباره Crystal Reports وجود داره.

اما تو این قسمت یک مدیر حرفه ای نداریم..
به نظر شما ضعیف نیست این بخش؟

متشکرم که نظر میدید و همکاری میکنید.
از بخش crystal report اطلاع دارم اما به دنبال این هستم که برای اون دو محصولی که ذکر کردم هم انجمن های تفکیک شده داشته باشیم!

و به نظر من استفاده از crystal report ممکنه برای بعضی ها مثل من سخت باشه(چون سعی کردم با جای گزین کردن این ابزار که انصافا ریشه دار هم هست مشکلاتم رو حل کنم اما دیدم که دو تکنیک active و stimulsoft با روش های ساده تری من رو به هدف میرسوندن)..
کسب تجربه برای حل مشکل چاپ رو بیاید اساسی انجام بدیم.
من در مورد یه ابزار ساده دنبال ایجاد انجمن نیستم!!!!
سخن از کمپانی DataDynamics میکنم... که واقعا انتخاب مناسبی در مورد حل مشکل چاپ هست... در اینجا وارد جزئیات نمیشم که تفاوت های اینا چیه که باعث شده از خود مایکروسافت پیشنهادبشن (که حتی من 3 سال با ورژن های قدیمیشون کار کردم ) و حاضرم تا در صورت لزوم فاکتورهای برتر دو تکنولوژی(active , stimul) که رقیب یکدیگرند را تشریح کنم (البته انچه که از ورژن های قدیمی میدانم )
واقعیت اینه که ما فرصت داریم تا از چنتا کاربر که من اونا رو ستایش میکنم برای این پیشنهاد بهره ببریم. دوست دارم تا بجای مقایسه این تکنولوژی ها وقت بیشتری برای یادگیری اونا کنیم. مقایسه خودش زیر مجموعه این هدف میشه..

با تسلط به این دو تکنیک برتر در دنیای چاپ ، قول میدم تا در دات نت به مشکلات چاپ ، سریعتر و با کد کمتر اما با کیفیت بالاتر فائق بیاید.. این همون تجربه ایه که من در زبان های قدیمیتر دارم مثل vb6 . که وقتی توی اون زمان به این ابزارها مسلط شدم ، به آدم دیگه ای تبدیل شدم. حالا میخوام پس از اینکه با دات نت کلی تجربه کسب کردم ، توانایی های چاپ کردن رو نیز مثل همون موقع کسب کنم. شما هم مایلید؟

از کسانی که باعث میشن تا ما فاصلمون با کد نویسای حرفه ای کم بشه و بستر سازی میکنند تا ما به برنامه نویسای بهتری تبدیل بشیم سپاسگذاری میکنم و برای کمک به اونا از هیچ کوششی دریغ نمیکنم چرا که همه همین حس رو دارن.

vcldeveloper
دوشنبه 18 خرداد 1388, 19:09 عصر
خب، چرا در همون تالار ابزارهای گزارش سازی زیر مجموعه تالار دات نت فعالیت نمی کنید؟

شما مطالب و بحث هایتان را آنجا مطرح کنید؛ اگر استقبال از مطالب خوب بود، و حجم مطالب هم مناسب بود، میشه زیرگروه جدیدی برای ابزار مدنظر شما در تالار ابزارهای گزارش سازی ایجاد کرد، و تاپیک های موجود درباره آن ابزار را به این زیرگروه منتقل کرد تا به عنوان یک تالار مجزا فعالیت کند.

ostovarit
شنبه 22 خرداد 1389, 01:37 صبح
شما درباره این موضعاتی که پیش نهاد کردید تاپیکی زدید ؟
آیا مطالبتون رو جایی نوشتید؟
چون من برای طراحی فاکتور توسط کاربر و چاپ اون احتیاج به محیطی دارم کار باهاش برای کاربر آسون باشه... میخوام قبل از اینکه خودم دست بکار بشم و همه چیز رو از پایه بنویسم اگر کامپوننتی تو این مورد باشه ازش استفاده کنم ... ولی چیزی گیرم نیومده تا الان... لطفا راهنمایی کنید این Stimulsoft Reports این توانایی رو داره؟

NIK
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 11:51 صبح
خب، چرا در همون تالار ابزارهای گزارش سازی زیر مجموعه تالار دات نت فعالیت نمی کنید؟

سلام
من هم با نظر دوست خوبمون pernia موافقم.
من مدتی بود که برای تهیه یک گزارش پویا از Report viewer استفاده میکردم که به مشکلات زیادی برخورد کردم. وقتی از آقای razavi_university که مدیر تالار سی شارپ هستند کمک خواستم، ایشان StimulsoftReport رو به من معرفی کردند. الانم معتقدم کار با StimulsoftReport به مراتب راحت تره و به وسیله اون به راحتی میشه گزارشهای پویا درست کرد.
اگه امکان ایجاد تالار جدید وجود نداره لااقل اسم تالار گزارش سازی با Crystal Report رو به تالار گزارش سازی با Crystal Report و StimulsoftReport تغییر بدین تا کاربرانی که در زمینه StimulsoftReport فعالیت دارند به این تالار بیان.

متشکرم

bashiry
جمعه 04 تیر 1389, 11:50 صبح
خیلی از دوستان سوالاتشون رو توی دو جا به صورت تکراری مطرح می کنند.
به نظر من یه موضوع جداگانه در مورد "گزارشگیری با Stimulsoft " جدا از CR درست بشه.
امیدورام مدیران فکری به این حال بکنند.

hojjatshariffam
شنبه 13 شهریور 1389, 00:14 صبح
منم با ایجاد تالار برای Active Report موافقم
خودم هم تا جایی که خودم کار کردم می تونم کمک کنم