View Full Version : سوال: نصب برنامه بدون NetFrameWork 3.5.
bermouda_admin
دوشنبه 18 خرداد 1388, 18:36 عصر
سلام دوستان.
من یه برنامه با C#.net نوشتم که برای اجرا روی سیستم های دیگه باید حتما" NetFrameWork3.5. نصب باشه . خوب برای ساخت ستاپ نمیشه کاری کرد که نیازی به نصب NetFrameWork3.5. نباشه ؟ چون NetFrameWork3.5. حدود 100 مگابایت هست . حال نمیشه که فقط DLL هایی رو که نیاز هست همراه برنامه بزاریم و اون ها رو رجیستر کنیم به جای نصب کامل NetFrameWork3.5. ؟؟؟؟:متفکر:
ممنون میشم اگه جواب سوال من رو بدهید.
با تشکر میلاد.
far9090
دوشنبه 25 خرداد 1388, 11:07 صبح
ببین دوست عزیز نرم افزار هایی که با .net کامپایل شدن حتما برای اجرا روی سیستم مقصد نیاز به وجود این پلتفرم یعنی .net frameWork هستند . من به شما اطمینان می دم راه تایید شده ای تو این زمینه وجود نداره . شما می تونید .net framework رو به صورت silent با installShiel روی سیستم مقصد کپی کنید . در ضمن .net framework همراه اغلب نرم افزار های جدید نصب میشه از جمله Sound forge و نشانه ضعف برنامه نیست و شما می تونید با install shied از وجود .net frame work روی سیستم مقصد با خبر شید و اگر نصب بود شما اقدام به نصب نکنید . مشکلی بود مطرح کنید .
amir-haghighi
چهارشنبه 29 مهر 1388, 12:16 عصر
سلام
چطور میشخ دات نت فریم وورک رو به صورت سایلنت نصب کرد ؟
far9090
پنج شنبه 30 مهر 1388, 14:40 عصر
با پارامتر -s میتونید این کار رو انجام بدین . تو تاپیک های زیادی به طور کامل توضیح داده شده .
keivan mousavi
پنج شنبه 30 مهر 1388, 21:43 عصر
من یه برنامه با C#.net نوشتم که برای اجرا روی سیستم های دیگه باید حتما" NetFrameWork3.5. نصب باشه . خوب برای ساخت ستاپ نمیشه کاری کرد که نیازی به نصب NetFrameWork3.5. نباشه ؟ چون NetFrameWork3.5. حدود 100 مگابایت هست . حال نمیشه که فقط DLL هایی رو که نیاز هست همراه برنامه بزاریم و اون ها رو رجیستر کنیم به جای نصب کامل NetFrameWork3.5. ؟؟؟؟
سوال شما عين اين ميمونه كه بخواهيد بازي نصب كنيد ولي Directx نصب نكنيد
ميشه NetFrameWork 3.5. رو توي فايل Setup قرار داد تا نياز به نصب مجدد برنامه نباشه
shahin3955
جمعه 01 آبان 1388, 09:54 صبح
سلام
دوست من برای نصب شدن NetFrameWork 3.5. می خواد یا برای اجرا شدن ؟؟؟؟
keivan mousavi
جمعه 01 آبان 1388, 18:18 عصر
سلام
دوست من برای نصب شدن NetFrameWork 3.5. می خواد یا برای اجرا شدن ؟؟؟؟
كلاً اگر NetFrameWork 3.5. نصب نشود موقع نصب برنامه اي كه با خانواده ويژوآل استاديو نوشتيم خطا ميگيره
shahin3955
جمعه 01 آبان 1388, 23:02 عصر
سلام
دوست من برنامه خودت رو که ساختی- روی یک سیستم که NetFrameWork 3.5. نداره آزمایش کن اگر جواب داد - با یه برنامه setup ساز مثل Setup Factory که برنامه ساده ای هم هست برای ساختن setup استفاده کن . وقتی برنامه ای رو با ویژوال استدیو می سازی حتما لازم نیست که Net . داشته باشی تا اجرا بشه . برنامه ویژوال استدیو برای setup ساختن گیر میده که باید Net .هم باشه ولی لازم نیست .
این کاریه که من میکنم .
تو هم امتحان کن . با برنامه دیگه ای setup خودت رو بساز .
pirmard
شنبه 02 آبان 1388, 00:16 صبح
سلام دوستان.
من یه برنامه با C#.net نوشتم که برای اجرا روی سیستم های دیگه باید حتما" NetFrameWork3.5. نصب باشه . خوب برای ساخت ستاپ نمیشه کاری کرد که نیازی به نصب NetFrameWork3.5. نباشه ؟ چون NetFrameWork3.5. حدود 100 مگابایت هست . حال نمیشه که فقط DLL هایی رو که نیاز هست همراه برنامه بزاریم و اون ها رو رجیستر کنیم به جای نصب کامل NetFrameWork3.5. ؟؟؟؟:متفکر:
ممنون میشم اگه جواب سوال من رو بدهید.
با تشکر میلاد.
می تونین کل برنامه دات نت رو به صورت یک فایل اگزه در بیارید :
http://www.xenocode.com/Products/Postbuild-for-NET/
یعنی نه تنها فریم ورک رو لازم نداره بلکه خیلی دیگه از فایلهای خودتون رو هم در فایل اصلی ادغام می کنه و هنگام اجرا در یک محیط مجازی که خودش می سازه اونو اجرا می کنه .
من تست کردم قبلا . مشکلی هم از نظر افت سرعت نداشت .
پکیج کردن برنامه به این صورت و در هم کردن 100ها فایل در یک فایل، گاها خودش یه روش برای جلوگیری از دسترسی به کد اصلی برنامه هم حساب میشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.