ورود

View Full Version : من قبلا یه برنامه با vb نوشتم اما .....

آینار
دوشنبه 12 بهمن 1383, 07:53 صبح
سلام
من قبلا یه برنامه با vb و access نوشتم چون حجم اطلاعات خیلی زیادی داشتم تصمیم گرفتم به sql تبدیل اش کنم اگه در دو تا زمینه زیر بتونید بهم کمک بدین خیلی ممنون می شم:

1. یه تکه کد vb که ببینم چه جوری به sql وصل میشه یا یه سایت open source در این زمینه معرفی کنید.

2 . من یه فایل باینری دارم که حدودا 135 مگا بایت ، از ورودی در یافت می کنم اطلاعات را در می ارم و در پایگاه داده ذخیره می کنم وقتی از access استفاده می کردم زمان خیلی طولانی می شد اگه می شه توی این زمینه کمکم کنید که چه جوری بتونم این حجم بالای اطلاعات رادر زمان کم بریزم و همینطور زمان جستجو را هم کم کنم .

ممنونم

Behrouz_Rad
دوشنبه 12 بهمن 1383, 10:31 صبح
1. یه تکه کد vb که ببینم چه جوری به sql وصل میشه یا یه سایت open source در این زمینه معرفی کنید.
تنها کافی است که در Connection String شی Connection، خط زیر را بنویسید:

Provider=SQLOLEDB;Data Source=127.0.0.1,1433;Initial Catalog=MyDBName;UID=MyID;PWD=MyPassword

به جای 127.0.0.1، آدرس IP کامپیوتری که قصد اتصال به آن را دارید بدهید.
1433 نیز پورت پیش فرض SQL Server است.
به جای Initial Catalog نیز نام بانک اطلاعاتی که قصد اتصال به آن را دارید بنویسید.
UID و PWD‌ را نیز به نام کاربری و کلمه ی عبور خود تنظیم کنید.
در مورد سوال دوم نیز بهتره که کد خودتون رو اینجا بذارید.
موفق باشید.

آینار
دوشنبه 12 بهمن 1383, 12:52 عصر
در مورد سوال دوم نیز بهتره که کد خودتون رو اینجا بذارید

سلام
کد من اینه که اینقدر طول می کشه : (این البته یه فایل متنی را می گیره و بعد اطلاعاتش را می ریزه)

[code]

Do While Not EOF(intFile)

Line Input #intFile, strLine
Call assignfile
Loop

assignfile اطلاعات هر خط را طبق فرمت مشخص در می اره و درون فیلدهای یه رکورد می ریزه چون حجم فایل خیلی بزرگه همیشه (حدود 800 هزار تا رکورد) زمان خیلی طول می کشه

ممنونم

Behrouz_Rad
دوشنبه 12 بهمن 1383, 14:01 عصر
میشه بگید چرا اطلاعات رو در فایل متنی ذخیره می کنید؟
چرا از بانک اطلاعاتی استفاده نمی کنید؟

آینار
سه شنبه 13 بهمن 1383, 08:06 صبح
میشه بگید چرا اطلاعات رو در فایل متنی ذخیره می کنید؟

سلام

ببینید من از اول توضیح می دم
من یه فایل ورودی دارم که خیلی بزرگه حدود 135 مگ من خط به خطا طبق سورس بالا اطلاعات را از فایل می خونم و اطلاعات اش را در پایگاه داده که قبلا access بود و الان می خوام sql باشه ذخیره می کنم دو تا مشکل دارم یکی اینکه زمان ریختن اطلاعات در پایگاه داده خیلی زیاده و دیگه اینکه زمان جستجو خیلی زیاده (در ضمن اطلاعات هر خط که از فایل ورودی در می ارم باید یه سری تبدیلات روش انجام بدم )

ممنون می شم اگه کمکم کنی