View Full Version : راست چین کردن منوهای POPUP
پدرخوانده
سه شنبه 19 خرداد 1388, 17:42 عصر
برای راست چین کردن منوهای برنامه (که معمولا به صورت سیستمی هستند و در خط بالای برنامه (فرم یا دسکتاپ) می آیند) به راحتی می توان از دستور
SET SYSMENU TO RTLJUSTIFY
استفاده کرد (البته به شرطی که زبان یونی کد ویندوز خود را زبان عربی انتخاب کرده باشیم)
ولیکن در مورد منوهای POPUP این دستور درست عمل نمی کند
به طور مثال با استفاده از راست کلیک بر روی بعضی از آبجکت ها (فرم اصلی، ادیت باکس ها و...) یکسری قابلیت (مثل تغییر فونت صفحه، تغییر رنگ و تصویر و ...) قرار داده ام
حال که می خواهم اینها از راست به چپ چینش شوند مقدور نیست
با قرار دادن حرف فاصله SPACE تاحدی (آن هم نه جالب ) به مقصود نزدیک شده ام ولیکن مشکل اصلی اینجاست که برای هر آیتم از این منوی POPUP عکسی نیز قرار داده ام (متناسبا با عنوان منو) که در سمت چپ عبارت قرار می گیرد و در حقیقت بصورت راست به چپ نیست بلکه مثل متون انگلیسی چپ به راست می باشد
در سایتهای مایکروسافت و فاکس ایت و... سرچ کردم جایی دیدم که قابلیت آیینه کردن کل فرم را گذاشته بود که خوب خیلی نازیبا می کرد و در حقیقت تمامی آیتمها را از کار می انداخت
حالا اگر دوستان راه حلی پیشنهاد کنند ممنون میشوم؟
mehdi_doraghi
سه شنبه 19 خرداد 1388, 18:03 عصر
با سلام
شما میتوانید از قابلیت توابع api در Visual Foxpro 9 استفاده کنید
پدرخوانده
سه شنبه 19 خرداد 1388, 22:27 عصر
با تشکر از پاسختان
ولیکن می تواند بفرمایید از کدام کد api می توان برای این منظور استفاده کرد؟؟؟
arashkhaan2002
چهارشنبه 20 خرداد 1388, 02:09 صبح
Set Sysmenu To RTLJUSTIFY
پدرخوانده
چهارشنبه 20 خرداد 1388, 09:12 صبح
Set Sysmenu To RTLJUSTIFY
برای راست چین کردن منوهای برنامه (که معمولا به صورت سیستمی هستند و در خط بالای برنامه (فرم یا دسکتاپ) می آیند) به راحتی می توان از دستور
SET SYSMENU TO RTLJUSTIFY
استفاده کرد (البته به شرطی که زبان یونی کد ویندوز خود را زبان عربی انتخاب کرده باشیم)
با تشکر از شما آرش خان ولیکن این نکته که بنده در همان پست اول اشاره کردم و عرض کردم که این دستور در غیر از منوهای سیستمی عمل نمی کند.
kia1349
پنج شنبه 21 خرداد 1388, 08:21 صبح
منظورشون اینه
پدرخوانده
چهارشنبه 07 مرداد 1388, 18:49 عصر
با تشکر از آقا کیا (هرچند یکم زیادی دیر این تایپیک رو دیدم)
ولیکن گویا من نتونستم منظورم را خوب بیان کنم و یا دوستان خوب متوجه نمی شوند
دقت کنید تاکید می کنم منوهای های popup که در یک فرم با کلیک بر روی یک باتون (یا هر آبجکتی) قرار فعال بشه و یا مثلا آیتم های که در راست کلیک یک فرم قرار می دهیم
نه منوهای سیستمی (این نمونه فایلی که آقا کیا قرار داده اند در نمونه فایل منواش در حقیقت یک منو کرکره ای سیستمی می باشد که جایگزین منوهای فعال خود ویژوال فاکس می گردد که خوب برای این منظور استفاده از همان گزینه Set Sysmenu To RTLJUSTIFY مناسبتر بود تا استفاده از این کد api )
و اما مشکل در استفاده از این کد api
خواستم با استفاده از این کد منوهای popup خود را راست چین کنم که متاسفانه کل آبجکت های فرمم آئینه ای شد جز خود این منوها و با فرض اینکه حتی مشکل حل شود (یعنی این منوها راست چین شود)
که در مقابل کلی مشکل دیگر اضافه شده و آن هم آئینه ای شدن تمامی آبجکت های فرم و یا صفحه می باشد این قابلیت را چگونه می توان کنترل کرد.
----
راجع به این کد api در مطالب مطرح شده از آقا مهران نیز مطالبی ارائه شده بود من جمله کدی (مشابه همین کد) که در قسمت load فرم فعال می شد تا بتوان منوها را ، راست چین کرد
و دقیقا همین مشکل را نیز داشت (که تمامی مطالب موجود در صفحه (تیتر (کپشن) لیبل ها، باتون ها و ... برعکس (آئینه ای) می باشد (که البته در پستی از آقا مهران من خواندم که کاربری به ایشان این نکته را یادآور شده بودند (که مطالب برعکس است) و ایشان بیان کردند که خیر چنین مشکلی ندارند و تنها فرم برعکس می شود)
حال آنکه بنده نیز دقیقا همان مشکل را دارم که کلیه مطالب موجود در فرم برعکس می شود(منظور عناوینش می باشد)
البته دقت داشته باشید که با تمامی این توصیفات مشکل بنده حل نشده
چرا که در این روش منوهای حالت سیستمی (که در این فرم مثلا در قسمت بالای صفحه (خط اول) ) راست چین می شوند ولی منوهای تک (نه به صورت سیستم) (که به عنوان نمونه در فایل مثال ضمیمه موجود است) راست چین نمی گردند.
----
برای راحت تر شدن مفهوم نظر بنده ، از جهت نوع منو یک نمونه فایل در این جا قرار داده ام
(دقت داشته باشید که در صورت راست چین شدن صحیح عکس ها در قسمت راست نوشته و زیرمنو های از راست به چپ باید باز شود)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.