ورود

View Full Version : خبر: دعوت به گروه مطالعه ی امنیت و هک

Itist82
سه شنبه 19 خرداد 1388, 17:57 عصر
سلام
از همه ی دوستانی که علاقه مند به آشنایی و کار در زمینه ی امنیت هستند دعوت می کنم برای آشنایی بیشتر ایمیلشون رو برای من پیغام خصوصی بذارن و اگه نمی تونید پیغام بذارید اینجا یه پست بذارید که علاقه مندید، بعد من براتون پیغام می ذارم. هیچ وقت آدرستون رو یه جای عمومی نذارید!

ما یه گروه تازه تاسیس هستیم که می خواهیم با زمینه های مختلف امنیت مخصوصا امنیت شبکه و نرم افزار به صورت عملی آشنا بشیم و با هم و از هم چیزی یاد بگیریم تا کم کم تبدیل به یه گروه حرفه ای بشیم. هیچ کدوممون استاد نیستیم! ولی باور داریم که با هم می تونیم استاد بشیم! پس واضحه که این دعوت نه یه پیشنهاد شغله و نه کلاس آموزشی و در عین حال هر دوش هم هست!
امنیت زمینه ایه که توی ایران کم روش کار شده و متخصصین این رشته بازار کار خوبی خواهند داشت، به همین خاطر در صورتی که علاقه دارید دعوت می کنم با من تماس بگیرید.

خیلی در بند منطقه جغرافیایی نیستیم اما چون محل شرکت قزوین هست، بهتره اینو در نظر بگیرید.

موفق باشید

Nima NT
سه شنبه 19 خرداد 1388, 19:46 عصر
سلام این ایمیل من.
خوش حال میشم بتونم باهاتون همکاری داشته باشم.
nima.nikjoo@gmail.com

Sir.V65j
چهارشنبه 20 خرداد 1388, 00:12 صبح
اگر نیت بر این نیست که از همون صفره صفر شروع کنین منم ایمیلم آخر یوزرم (v65j) توی یاهو تشریف داره.

MIDOSE
چهارشنبه 20 خرداد 1388, 04:11 صبح
ببخشید مسئولیتش را کی بر عهده می گیره؟!(کلن)
هر چند که خودم بی سواد ترم(با پیام خصوصی خبر بدید )
ضمنن با توجه به تجاربم(حالا دو تا کار انجام دادم خیلی...) اولین چیزی که باید تو گروهتون داشته باشید اعتماده پس یک سوال شما اعتماد را چه طوری جلب می کنی؟

hosseinali
چهارشنبه 20 خرداد 1388, 09:27 صبح
سلام.
خسته نباشید.
کار خوبیه.
تا الان تو کار هک و این چیزا نبودم.
با برنامه نویسی آشنا هستم. علاقه مند به کار در زمینه امنیت کدنویسی و دیتابیس هستم.
اگه مایل بودین منم هستم.

Itist82
پنج شنبه 21 خرداد 1388, 00:26 صبح
سلام
ممنون از اعلام آمادگیتون.
به همه ی دوستان در اسرع وقت جواب می دم، هم با پیغام خصوصی و هم بخش هایی رو به صورت عمومی اینجا می ذارم تا اگه کسی سر زد جواب سوال های مطرح شده رو ببینه. الان یه کم سرم شلوغه.

MIDOSE
جمعه 22 خرداد 1388, 05:08 صبح
سلام
ممنون از اعلام آمادگیتون.
به همه ی دوستان در اسرع وقت جواب می دم، هم با پیغام خصوصی و هم بخش هایی رو به صورت عمومی اینجا می ذارم تا اگه کسی سر زد جواب سوال های مطرح شده رو ببینه. الان یه کم سرم شلوغه.

انشا ا... که سرتون خلوت بشه اونم هر چه زودتر.(منظورم شخص خاصی نیست و قصد جسارت ندارم ولی مثل بعضی از دوستان تایپیک را می زنند صد نفر را با خودشون همرا می کنند بعدشم یادشون می ره که همچین تایپیکی زدند:لبخند:)
موفق باشید

adinochestva
جمعه 22 خرداد 1388, 11:24 صبح
رو ماهم حساب کن ;)

NEGAHEFARDA
جمعه 22 خرداد 1388, 15:56 عصر
بگید یا علی !!!! برای هک کردن سایت های ض......د ایرونی ..........
من هم هستم ......... من 3 سی دی پی ادی اف فارسی /// سی دی های هک ایرانی ---- خارجی و.... و.... رو دارم ومیزاریمشون اشتراک .............
فقط یه چیزی !!! بیمرامی توی این کار زیاده !!!!! کسی که سر میشه دیگه به گروه نگاه نمیکنه !!!!

MIDOSE
جمعه 22 خرداد 1388, 18:33 عصر
بگید یا علی !!!! برای هک کردن سایت های ض......د ایرونی ..........
من هم هستم ......... من 3 سی دی پی ادی اف فارسی /// سی دی های هک ایرانی ---- خارجی و.... و.... رو دارم ومیزاریمشون اشتراک .............
فقط یه چیزی !!! بیمرامی توی این کار زیاده !!!!! کسی که سر میشه دیگه به گروه نگاه نمیکنه !!!!
دوست عزیز کسی اینجا گفت می خواهیم هک کنیم یا منه پیرمرد چشمام ضعیفه و نمی تونم ببینم:لبخند:(می گم نکنه اومدم تو سایت اشیانه و همش توی این چند ماه فکر می کردم که دارم تو سایت برنامه نویس دارم فعالیت می کنم اگه این طوری باشه که فاتحه:لبخند: ... ببخشید سالمندان کدوم وره:متفکر:)

Nima NT
جمعه 22 خرداد 1388, 20:00 عصر
هک کردن و کرک کردن به نظر من لازمه , چون کسی که بخواد تو زمینه های آنتی هک و آنتی کرک فعالیت کنه اول باید با این دو مقوله آشنایی داشته باشه.

MIDOSE
جمعه 22 خرداد 1388, 20:36 عصر
هک کردن و کرک کردن به نظر من لازمه , چون کسی که بخواد تو زمینه های آنتی هک و آنتی کرک فعالیت کنه اول باید با این دو مقوله آشنایی داشته باشه.در مورد کرک را تا حدودی موافقم ولی هک را نه چون این سایت اسمش برنامه نویسه نه تامین کننده ی امنیت شبکه(البته امنیت برنامه های تحت شبکه بحثش جداست) پس نمی شه گفت تو این زمینه هم باید قعالیت کرد(اگه این طوری باشه پس باید هر روز یه سایت هک بشه و فوری یه تایپیک براش بزنیم یا مثل حالا یه سایت درست کنیم و بنویسیم لطفن منو هک کنید) اگه بحث هم حتی امنیت وب سایت ها باشه می شه تو بخش مربوطه فعالیت کرد نه امنیت نرم افزار.
دلیل این که اعلام همکاری کردم فقط بالا بردن کیفیت علمی سایت بود ، الان تو همین بخش(نظر شخصی است) اموزش در حده صفر است اگه من هیچی در مورد کرک ندونم نمی تونم چیزی از این بخش سر در بیارم چون همش تایپیک ها نوشته لطفن منو کرک کنید(دوستانی چون شما تو این بخش خیلی فعالیت می کنند)،ولی اگر بجای این همه کرک می یه بحث اموزشی میذاشتید خیلی بهتر بود.(البته چند تا تایپیک هست که بحث های اموزشی توش هست ولی به نسبت خیلی کم است)

Nima NT
جمعه 22 خرداد 1388, 20:55 عصر
در جواب شما باید عرض کنم که در مورد هک هم همین طور هست , این همه برنامه های اسکنر امنیتی بیخود استفاده نمیشن , اینگونه برنامه ها برای تست و آنالیز وضعیت سایت ها هستن.
در جواب "منو هک کنید" باید بگم من حرف مسخره ای نزدم که اینطوری جواب میدید.
هک به برنامه نویسی هم ربط داره , آیا غیر از اینه که برای بالا بردن امنیت وب سایتها جدا از تنظیمات سرور و ... باید برنامه نویس ماهر باشه. برای نمونه شما آیا آپدیتی سراغ دارید که جلوی حمله SQL injection رو بگیره ؟
مسلما" 60% امنیت وب سایت ها به برنامه نویسی Web App ها ربط داره و میتونه تو سایت برنامه نویس مورد بحث قرار بگیره , ولی در مورد اینکه من کرک می گذاشتم و از آموزش و اینها خبری نبوده , حرف شما رو قبول دارم ولی آیا کسی بوده که بیاد و تاپیکی بزنه که میخوام امنیت نرم افزار خودم رو افزایش بدم , دوستان کمک کنید و اون موقع کسی توجهی نکرده باشه ؟
دو سه نمونه از اینجور تاپیک ها بود که یکی از اونها به آقای میلاد نوری مربوط میشه که من حتی فیلم کرک کردن نرم افزار ایشون رو تو سایت آپلود کردم. ( البته متذکر میشم که بنده کراکر نیستم )
در این مورد کمی دارید کم لطفی میکند.

MIDOSE
جمعه 22 خرداد 1388, 21:56 عصر
در جواب "منو هک کنید" باید بگم من حرف مسخره ای نزدم که اینطوری جواب میدید.
در این مورد کمی دارید کم لطفی میکند. ظاهرن باید هر دفعه که می خوام پست بزنم متذکر بشم که منظورم شخص خاصی نیست(تو امضام باید این را بنویسم) بنده قصد جسارت نداشتم و اگه حرفی هم زدم منظورم همه بودند(شما که تنها قعالیت نمی کنید این همه کاربر) پس در این مورد اگه چیزی به دل گرفتید من معذرت می خوام، شرمنده(قصد مسخره کردن نیست بحث اینه که بخش امنیت از اینی که هست در هم تر نشه قبلنم گفتم حالا هم می گم اموزش تو این بخش خیلی کمه).

هک به برنامه نویسی هم ربط داره , آیا غیر از اینه که برای بالا بردن امنیت وب سایتها جدا از تنظیمات سرور و ... باید برنامه نویس ماهر باشه.بله ربط داره ولی نه این که دوستمون فرمودن بریم سایت های ... را هک کنیم، بله این درسته که بهترین دزد کسیه که خودش پلیس بوده باشه(یا بر عکسش) ولی من می گم بحث را به اصطلاح پهنش نکنیم که نشه جمعش کرد(دیگه نمی دونم منظورم را چه جوری برسونم) ضمنن من منظورم از پست قبلی بهبود بخش بود.

مورد اینکه من کرک می گذاشتم و از آموزش و اینها خبری نبوده , حرف شما رو قبول دارم ولی آیا کسی بوده که بیاد و تاپیکی بزنه که میخوام امنیت نرم افزار خودم رو افزایش بدم , دوستان کمک کنید و اون موقع کسی توجهی نکرده باشه ؟
خوب جواب دادن مهمه ولی اموزش از اون مهمتر بله همه توجه می کنن ولی اگه چند تا اموزش درست و حسابی وجود داشت طرف دیگه از صفر شروع نمی کرد و با روش سعی و خطا کار نمی کرد بلکه از علوم افرادی چون شما استفاده می کرد.
به نظر من باید یه تایپیک جدا برنیم تا در اون راه های بهبود این بخش توش بحث بشه(هر دفعه که میام تو این بخش اون اطلاعیه را می بینم

با توجه به اطلاع رسانی قبلی منباب نحوه ارائه crack me (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=105690)و شرایط مربوطه ، در صورتی که کاربران این بخش به رعایت نکردن قوانین ادامه دهند ، تمامی تاپیک ها جهت نمایش نیاز به تایید مدیر بخش خواهد داشت و از فعالیت کردن افرادی که قوانین این بخش را به هر نحو نادیده می گیرند جلوگیری می شود.

قوانین ارسال تاپیک های Crack Me (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=105690)
به نظرت چرا با این بخش باید این طوری رفتار بشه(مگه شما تو این بخش زحمت نمی کشی)
تقریبن از وقتی که عضو شدم اینو می بینم نفهمیدم اخرش چی شد.اگه دوست داشتی می تونیم تو یه تایپیک با مضمون بهبود بخش امنیت بحث را ادامه بدیم.
راستی چرا ستار هام اضافه شدند(یاد فرشته ی مهربون افتادم)

Devilprogramer
شنبه 23 خرداد 1388, 12:00 عصر
به نظر نمی یاد این بحث خیلی به نتیجه برسه ولی به هر حال
من تا حدودی با رمزنگاری (در حد الگوریتم های رمزهای متقارن و نا متقارن، امضاهای دیجیتال و ..)، برنامه نویسی (C و #C در حد متوسط)، شبکه (در حد CCNA)، امنیت شبکه (در حد نحوه حمله های DoS و DDoS ، یه سری آشنایی های کلی در زمینه ابزار، مباحث CA ها و گواهی ها و Security Token ها) آشنایی دارم .. اگر واقعا یه گروه جدی مطالعاتی در این زمینه تشکیل شد خوشحال می شم توش شرکت کنم .. البته اگر ..

Itist82
شنبه 23 خرداد 1388, 21:45 عصر
انشا ا... که سرتون خلوت بشه اونم هر چه زودتر.(منظورم شخص خاصی نیست و قصد جسارت ندارم ولی مثل بعضی از دوستان تایپیک را می زنند صد نفر را با خودشون همرا می کنند بعدشم یادشون می ره که همچین تایپیکی زدند:لبخند:)

موفق باشید

با تشکر خیلی زیاد از همه ی دوستانی که اعلام آمادگی کردند، خیالتون راحت من جدا پی گیر این قضیه هستم، البته من به نمایندگی از سایر همکاران شرکتمون. اخیرا با بقیه ی دوستان هماهنگ کردم گفتن کسایی که تمایل دارن یه رزومه ای در توضیح چیزایی مثل رشته تحصیلی، زمینه هایی که تا الان کار کردید و زمینه های مورد علاقه خودتون رو (ترجیحا با نام کامل خودتون) به این آدرس بفرستید : info@meshkatco.ir
احتمالا ادامه ی هماهنگی ها رو همکاران من باهاتون از طریق ایمیل ادامه می دن.

خیلی دلم می خواست توضیحات بیشتری بدم ولی خدا نسیبتون نکنه درگیر امتحاناتم!! فقط چون دیدم در غیاب من بحث به چه جاهایی کشیده شده!! (البته بد نبود!) فکر کردم اینو اضافه کنم که ما می خواهیم (به صورت یه هدف بلند مدت که مطمئنا شکسته خواهد شد به اجزای ساده تر) روی امنیت به طور کل کار کنیم و نه صرفا هک کردن سایت ها. البته این مورد می تونه یکی از اجزائش باشه. بنده ی کمترین هم دانشجوی امنیت هستم و امیدوارم امید دوستانم رو نا امید نکنم و به درد گروه بخورم!!

بازم ممنون از توجهتون، ایمیل یادتون نره.

MIDOSE
یک شنبه 24 خرداد 1388, 00:18 صبح
راسیاتش من رمز و پسورد ایمیلم یادم رفته اگه ممکنه منو با پیام خصوصی خبر کنید.(اگه حال نمی کنید(دوست نداشتن) می تونید خبرم نکنید)
چیزایی مثل رشته تحصیلی، زمینه هایی که تا الان کار کردید و زمینه های مورد علاقه خودتون رو (ترجیحا با نام کامل خودتون) به این آدرس بفرستید : info@meshkatco.ir دوست عزیز اگه قراره همکاریی صورت بگیره من ترجیح می دم تو سایت باشه تا سطح علمی سایت بالا بره.
خیلی دلم می خواست توضیحات بیشتری بدم ولی خدا نسیبتون نکنه درگیر امتحاناتم!! فقط چون دیدم در غیاب من بحث به چه جاهایی کشیده شده!! (البته بد نبود!) در مورد امتحان ، امیدوارم موفق باشید ولی در مورد بحث من و دوست عزیزم نیما فقط کمی در مورد این بخش بحث کردیم همین!(بحث هم کاملن دوستانه بود) در اخر بگم که اگه می خواهید خارج از سایت فعالیت کنید مشکل فاصله را چه می کنید دومن قبلن گفتم بازم می گم اگه می خواهید خارج سایت کار کنید چه طوری می خواهید جلب اعتماد کنید.(حداقل سایت یک بهونه است) سومن احتیاجی به رزومه نیست مگه می خواهید کسی را استخدام بکنید یک تایپیک جدا بزنید و هرکسی که قصد همکاری داشت مشخصاتش را بگه.(البته نه این که چند سالمه چند تا بچه دارم و ...)

اگه با همکاری افرادی(چون خودم:لبخند:) می امدیم و مقاله (مثلن در مورد رمزنگاری رایندال بر اساس میدان گالوا، عجب چیزی گفتم) تهیه می کردیم خیلی بهتر بود.

ضمنن در مورد کار شرکتتون که نمی دونم تاسیس شده یا نه اگه بخواهید به قصد کسب تجربه کار کنید زیاد موفق نمی شوید(یا شایدم اصلن)، اما اگر برای کسب در امد همکاری کنید(خیلی بهتر موفق می شوید) چون این طوری انگیزه بیشتر می شه و می دونید جواب زحماتتون چی خواهد بود
نکته:منطقی فکر کنید تا بهتر در امورتان موفق بشید.

Itist82
سه شنبه 26 خرداد 1388, 11:37 صبح
راسیاتش من رمز و پسورد ایمیلم یادم رفته اگه ممکنه منو با پیام خصوصی خبر کنید.

دوست عزیز اگه قراره همکاریی صورت بگیره من ترجیح می دم تو سایت باشه تا سطح علمی سایت بالا بره.

در مورد امتحان ، امیدوارم موفق باشید ولی در مورد بحث من و دوست عزیزم نیما فقط کمی در مورد این بخش بحث کردیم همین!(بحث هم کاملن دوستانه بود)

در اخر بگم که اگه می خواهید خارج از سایت فعالیت کنید مشکل فاصله را چه می کنید دومن قبلن گفتم بازم می گم اگه می خواهید خارج سایت کار کنید چه طوری می خواهید جلب اعتماد کنید.(حداقل سایت یک بهونه است)

سومن احتیاجی به رزومه نیست مگه می خواهید کسی را استخدام بکنید یک تایپیک جدا بزنید و هرکسی که قصد همکاری داشت مشخصاتش را بگه.(البته نه این که چند سالمه چند تا بچه دارم و ...)

ضمنن در مورد کار شرکتتون که نمی دونم تاسیس شده یا نه اگه بخواهید به قصد کسب تجربه کار کنید زیاد موفق نمی شوید(یا شایدم اصلن)، اما اگر برای کسب در امد همکاری کنید(خیلی بهتر موفق می شوید) چون این طوری انگیزه بیشتر می شه و می دونید جواب زحماتتون چی خواهد بود
نکته:منطقی فکر کنید تا بهتر در امورتان موفق بشید.

دوست عزیز ممنون از نظراتتون. به ترتیب در جواب صحبت ها تون:

من شخصا مشکلی با پیغام خصوصی گذاشتن ندارم و اجبباری به ایمیل نمی بینم اما دوستان من اینجا نام کاربری ندارن و من هم فرصت ندارم. وگرنه کاملا قابل درکه که آدم نخواد آدرس ایلشو به کسی بده. حق دارید.

همکاری توی سایت خوبه اما من احتمالا یه کم هدفمون رو خوب نگفتم. من شخصا فکر می کنم بهتره هر کس می خواد با ما همکاری کنه یا قزوین زندگی کنه یا اومدن به قزوین (حداقل ماهی یه بار) خیلی براش سخت نباشه، اما دوستان معتقدن که نه، می تونیم اینترنتی حلش کنیم، منم چیزی نگفتم. ما قصد تشکیل گروهی رو داریم که افرادش با هم رشد کنن و بتونن قراردادهای واقعی برای تامین امنیت مثلا یه سایت، بررسی امنیت یه نرم افزار،آموزش(شاید) و موارد دیگه ببندن. همون طور که شما هم گفتید قصد ایجاد درامد برای افراد گروه رو داریم، کارمون صرفا علمی و دانشگاهی نیست. البته هر کسی از گروه می تونه تجربیاتشو به صورت مقاله تو همین سایت بذاره، چه اشکالی داره.
شرکت هم تازه تاسیسه و کنار این گروه در حال انجام کارهای دیگه هم هست.

در مورد امتحان های من هم خیلی ممنون! در ضمن اون بحثتون هم نگفتم که بد بود! خوبه، خوشحال شدم که جدی گرفتید.

در مورد رزومه، خوب ما باید همدیگه رو بشناسیم یا نه؟! شما اسم مجموعه ای از اطلاعات شامل رشته تحصیلی و زمینه کاری و اینا رو هر چی می خوهی بذار! ولی لازمه بدونیم هر کس تو چه مایه هاییه.

در هر صورت برای توضیحات خیلی بیشتر! بهتره با همون آدرس مکاتبه کنید.
ممنون از توجهتون

hmrbesharat
سه شنبه 26 خرداد 1388, 12:57 عصر
سلام دوست عزیز
منم دوست دارم همکاری کنم
mrbesharat@yahoo.com

mohandesan
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 19:54 عصر
سلام دوست عزیز من هم هستم

za.4902@gmail.com
یا علی

Itist82
شنبه 30 خرداد 1388, 13:32 عصر
سلام دوست عزیز من هم هستم

یا علی

ممنون از همگی
دوستان لطف کنید فقط به اون آدرسی که گفتم( info@meshkatco.ir) ایمیل بزنید، آدرس هاتون رو اینجا نذارید. اگر هم گذاشتید پست هاتون رو ویرایش و اونو حذف کنید.

Armin060
چهارشنبه 03 تیر 1388, 22:03 عصر
من هم هستم:چشمک: