ورود

View Full Version : سوال: مشكل خيلي مهم در مورد انتقال برنامه

mahdisam
چهارشنبه 20 خرداد 1388, 14:13 عصر
:عصبانی++:من مي خوام برنامه خودم رو كه درست كردم كه بانك اطلاعاتي من اكسس هست ولي يه مشكلي كه دارم اينه كه
1- من بانكي كه در مسير مثلاً D انتخاب كردم ديگه نمي تونم تو درايو هاي ديگه اون رو كپي كرده و اجرا كنم . من چي جوري مي تونم مثلاً فايل Payeshnoka.mdb رو در هر درايوي باشه فراخواني كنم .
2- تازه من تا برنامه دلفي رو تو كامپيوتر ديگه نصب نكنم برنامه ام اجرا نمي شه .

خواهش مي كنم كمكم كنيد . :گریه:
در ضمن تصوير من در لينك

mehdimdp
جمعه 22 خرداد 1388, 02:18 صبح
:
1- من بانكي كه در مسير مثلاً D انتخاب كردم ديگه نمي تونم تو درايو هاي ديگه اون رو كپي كرده و اجرا كنم . من چي جوري مي تونم مثلاً فايل Payeshnoka.mdb رو در هر درايوي باشه فراخواني كنم

شما وقتي ميخاي كانكشن بسازي به جاي اينكه بنويسي

d:\payeshn\form\payeshnoka.mdb

اينو بنويس :

\form\payeshnoka.mdb

يعني در مسير جاري (همونجايي كه فايل اجرايي هست) + ادامه ي آدرس

mehdimdp
جمعه 22 خرداد 1388, 02:20 صبح
البته اگه به روشي كه گفتم عمل كني بايد اين نكته رو هم مدنظر داشته باشي كه
هميشه فولدر form بايد كنار فايل اجراييت باشه

_abiriamir
دوشنبه 25 خرداد 1388, 13:23 عصر
بله
آقای mehdimdp درست گفتن
اینجوری از آدرس غیر مستقیم استفاده میکنی یعنی در مسیر فایل اجرایی در فولدر یا در همان مسیر فایلتون رو قرار میدین و با آدرس غیر مستقیم دیتابیستون رو به برنامتون سلام وصل میکنید.
در واقع این روش برای لود کردن هر چیزی به کار میرود نه فقط دیتابیس
اینجوری وقتی برنامه رو به مشتری یا هر کس دیگه تحویل میدی مشکل پیش نمیاد

mahdisam
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 08:09 صبح
بله
آقای mehdimdp درست گفتن
اینجوری از آدرس غیر مستقیم استفاده میکنی یعنی در مسیر فایل اجرایی در فولدر یا در همان مسیر فایلتون رو قرار میدین و با آدرس غیر مستقیم دیتابیستون رو به برنامتون سلام وصل میکنید.
در واقع این روش برای لود کردن هر چیزی به کار میرود نه فقط دیتابیس
اینجوری وقتی برنامه رو به مشتری یا هر کس دیگه تحویل میدی مشکل پیش نمیاد
لطفاً مثالي بزنيد

ar_mokhtari
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 11:18 صبح
2- تازه من تا برنامه دلفي رو تو كامپيوتر ديگه نصب نكنم برنامه ام اجرا نمي شه .

دوست عزيزم براي اجراي برنامه، كامپايلر احتياج به كتابخانه‌ها و فايل‌هاي پشتيبان كامپوننت‌هايي كه شما در برنامه استفاده كرديد داره كه انواع اون dllها و bplها هستند. براي اجراي برنامه در كامپوتر ديگر شما حتماً اين فايل‌ها رو بايد از system32 يا فولدري كه كنار exe گذاسته‌ايد به همون محل انتقال دهيد.

mehdimdp
جمعه 29 خرداد 1388, 01:16 صبح
دوست عزيزم براي اجراي برنامه، كامپايلر احتياج به كتابخانه‌ها و فايل‌هاي پشتيبان كامپوننت‌هايي كه شما در برنامه استفاده كرديد داره كه انواع اون dllها و bplها هستند. براي اجراي برنامه در كامپوتر ديگر شما حتماً اين فايل‌ها رو بايد از system32 يا فولدري كه كنار exe گذاسته‌ايد به همون محل انتقال دهيد.

نه
من فكر نميكنم .:لبخند:
نيازي به كپي كردن فايلها از system32نيست.
شما دقيقا بگو مشكل يا پيغام خطا چي هستش تا ببينم چي ميشه

Felony
جمعه 29 خرداد 1388, 08:33 صبح
دلفی هر فایلی رو که برای اجرا نیاز داشته باشه خودش موقع کامپایل به برنامه اضافه میکنه ، مگر اینکه خودتون این اجازه رو بهش ندین .

ar_mokhtari
شنبه 30 خرداد 1388, 09:56 صبح
دقيقاً و حتماً ايشون اين اجازه رو ندادن.
در برنامه‌هايي كه حجم برنامه جهت جابجايي فوق‌العاده مهم هست و معمولاً فايل‌هاي exe بصورت آخرين ورژن از طريق مودم جابجا ميشوند صلاح نيست كه اضافه شدن اين فايل‌ها باعث بزرگ شدن حجم exe و در نتيجه سخت جابجا شدن اون از طريق مودم بشه. در شركت ما كه اينطور هست.
البته اگر پيغام خطا رو نقل قول كنند روشن ميشه مشكل كجاست.