ورود

View Full Version : طراحی فاکتور فروش

Alfa_Debager
دوشنبه 12 بهمن 1383, 23:04 عصر
باسلام
یک مشکلی دارم مربوط به طراحی فاکتور فروش است آن هم اینکه فاکتور را طراحی کردم ولی در ذخیره اون تو بانک مشکلی دارم مشکل اینه که فاکتور من حداکثر 20 سلول داره یعنی حداکثر می تونه تو بانک 20 فیلد برای ذخیره داشته باشه حالا اگه بخواهم مثلا بیست فیلد را فاکتور کنم باید حتما 20 فیلد یاد شده را تو بانک داشته باشم مثلا نام کالا باید 20 تا داشته باشم یا راه بهتری است که این کار را نکنم مثلا
یک فیلد برای ذخیره نام کالا ولی همه فیلد ها را به تک فیلد داخل بانک متصل کنیم
خلی مهمه
اگه راه بهتری دارید لطفا کمکم کنید
با تشکر

a_roshanfekr2
دوشنبه 12 بهمن 1383, 23:57 عصر
از کلید خارجی استفاده کن
یعنی جدول مشخصات فاکتور جدا
وجدول آیتم های فاکتور هم جدا
که با یک کلید خارجی که همون ID فاکتور هستش به جدول مشخصات فاکتور متصل میشه

اگه با مفهوم رابطه یک به چند در DataBase آشنا باشی خیلی ساده می تونی انجام بدی

Alfa_Debager
چهارشنبه 14 بهمن 1383, 21:38 عصر
اتفاقا من هم همین کار را کردم ولی در مورد رابطه چند به یک در دیتابیس مشکل دارم
البته بانک نرم افزار من sql server است نمی دونم چحوری می شه که از ایندکس مربوط به یک به چند استفاده کرد لطفا کمکم کن

اگه نمونه برنامه ای هم داشتی ممنون می شم برام تو تاپیک بزاری

Alfa_Debager
چهارشنبه 14 بهمن 1383, 21:46 عصر
ببینید یک مثال می زنم مثلا شما به یک مغازه رفتید و 10 قلم جنس خریدید حالا برای فاکتور شما لیست اجناس با یک دکمه از فرم لیست انتخاب و جایگزین میشن حالا برای ذخیره این ده قلم جنس در بانکی که فقط یک فیلد برای ذخیره نام کالا وجود داره چطوری می شه از رابطه یک به چند استفاده کرد
مسئله ما نحویه این رابطه در بانک sql است

setarehman
پنج شنبه 15 بهمن 1383, 19:46 عصر
شما لزوما توی طراحی هر بانک اطلاعاتی که نباید بین جدول ها ارتباط برقرار کنید بلکه شما تو برنامه نویسی هم زمانی که دستورات اس کیو ال رو مینویسید این امر به وقوع میپیونده
فرض کنید شما یه جدول فاکتور -یه جدول کالا و یه جدول مشتری و جدولی دیگه به اسم ریز فاکتور دارید توی فاکتور -کالا و مشتری به طور حتم یه id دارند و id ها یکتا هستند حالا مثلا اگه یه مشتری 10 قلم جنس خریده باشه اطلاعات زیر باید ثبت بشه
تو جدول فاکتور به ترتیب کد فاکتور و کد مشتری باید ثبت بشه بقیه فیلدا بستگی به کار شما داره
حالا باید به منظور مدیریت صحیح اطلاعات تو جدول ریز فاکتور اطلاعات به صورت زیر ثبت بشه
کد فاکتور -کد کالا و تعداد کالا .از اون جایی که ممکنه یه مشتری چند قلم جنس بخره و فیلد کد فاکتور شما یکتا هست و نمیتونید اون رو دوباره تکرار کنید پس باید فیلد دیگه ای مثلا به اسم ردیف قرار بدید
که همون کلید خارجی شما میشه

Behrouz_Rad
پنج شنبه 15 بهمن 1383, 21:13 عصر
Noramalizing Data in Enginner Software