ورود

View Full Version : خبر: انتقاد از مديران سايت

Tasiyan
پنج شنبه 21 خرداد 1388, 11:20 صبح
با سلام و عرض خسته نباشيد خدمت مديران سايت و با تشكر از سايت واقعا عالي و پر محتواي برنامه نويس
دست همگي درد نكنه
فكر كنم ما رو فراموش كرديد
متاسفانه مدتي هست كه در بخش VB6 (بقيه بخش ها رو نميدونم) حضور مديران يا مدير بخش ها رو در پاسخگويي به سوالات نمي بينم
اكثر سوالات رو بچه هاي تازه وارد پاسخگو ميشن و به نظر من جواب ها حرفه اي نيست
و يا سوالات تخصصي تر بدون پاسخ ميمونه
خواهش من به عنوان يه آماتور اينه كه مديران دست ما رم بگيرن و تاپيك هاي مارم قابل بدونن

اميدوارم از حرف هايي كه زدم ناراحت نشده باشيد هدفم اينكه مديران يا افراد با تجربه سايت تو پاسخگويي به سوالات كه به نظرم مهمترين بخش سايته كمك كنن

لطفتون باعث داشتن انتظار من شده

بازهم از همگي پوذش مي طلبم :خجالت:

:لبخند:

Mahdi.Kiani
جمعه 22 خرداد 1388, 19:20 عصر
سلام دوست عزیز
بسیاری از کاربران سایت با رفتارهای نامناسب و خلاف قوانین سایت، وقت زیادی از مدیران را به هدر می دهند.در واقع بیشتر وقت مدیران صرف ویرایش پست ها وتاپیک های اینگونه افراد می شود و بدتر از آن جواب پس دادن های به این و آن که چرا با آن ها برخورد شده است.
با این حال، مدیران نیز مانند سایر دیگر کاربران، به پست هایی که در آن ها اطلاعات کافی برای پاسخ داشته باشند، و نیز جذابیت و وقت کافی در پاسخ دادن به موضوعات برای ان ها وجود داشته باشد، ، یقینا در تاپیک ها شرکت خواهند کرد./
موفق باشید.

Tasiyan
شنبه 23 خرداد 1388, 09:16 صبح
سلام دوست عزیز
بسیاری از کاربران سایت با رفتارهای نامناسب و خلاف قوانین سایت، وقت زیادی از مدیران را به هدر می دهند.در واقع بیشتر وقت مدیران صرف ویرایش پست ها وتاپیک های اینگونه افراد می شود و بدتر از آن جواب پس دادن های به این و آن که چرا با آن ها برخورد شده است.
با این حال، مدیران نیز مانند سایر دیگر کاربران، به پست هایی که در آن ها اطلاعات کافی برای پاسخ داشته باشند، و نیز جذابیت و وقت کافی در پاسخ دادن به موضوعات برای ان ها وجود داشته باشد، ، یقینا در تاپیک ها شرکت خواهند کرد./
موفق باشید.

دوست عزيز مشكل منم همينه
من فكر مي كنم اولويت مديران سايت بايد بار علمي و پاسخ دادن به سوالات باشه!
منم قبول دارم كه افراد زيادي تاپيك هايي ايجاد ميكنند كه باعث ميشه وقت زيادي از مديران در جهت ويرايش تاپيك بره ولي
پيشرفت چي ميشه ؟
متاسفانه كار عمده مديران حذف تاپيك شده نه پاسخ به تاپيك
علاقه مندم نظر ساير دوستان را هم بدونم ! :متفکر:

با تشكر

SMRAH1
شنبه 23 خرداد 1388, 12:47 عصر
سلام

شخصا اعتقاد ندارم که مدیران باید پاسخ گو باشند!مدیران باید مدیریت کنند (ساست گذاری و همینطور ایجاد مکان مناسب و هدایت بحث ها).
اینجا مکانی برای تبادل اطلاعات و تجربیات است.هر کس (من ،شما یا مدیران و دیگران) اگر سعی کنیم به سئوالات در حد بضاعتمون پاسخ بدیم (در ضمن سئوالات تکراری هم نبرسیم!) قطعا شرایط بهنر خواهد شد.

موفق باشید

asefy2008
یک شنبه 24 خرداد 1388, 01:20 صبح
به نظر من برای این که مدیران بتونند در بحث ها شرکت کنند چند چیز را بهتره انجام بشه:
1. باید در قوانین سایت یه تجدید نظری انجام بشه البته منظورم نیست ساده تر بشه و حتی شاید لازم باشه سخت گیری بشه .تا سر مدیران خلوت شه.
2.نمی دونم بین مدیراین زمان بندی برای نظارت وجود داره یا نه؟
3.همون طور که گفته شد جذابیت بحث بسیار مهم.
4.استفاده از مدیران بیشتر در بخش هایی که بازدید کننده زیاده.
5.مطرح کردن یه بحث که کمبود اون در بخش احساس میشه از سوی مدیران و پیگیری اون.

دوست من همین طوری کلی از مباحث سایت تکراری اگر حذف نکنن چه شود.
موفق باشید.

Tasiyan
دوشنبه 25 خرداد 1388, 11:01 صبح
مديران عزيز نمي خوان افتخار بدن ؟ :متفکر:

هدف مناظره نيست ، بهبود كيفيت جامعه خودمونه (برنامه نويس) :لبخند:

:خجالت:

MIDOSE
دوشنبه 25 خرداد 1388, 22:41 عصر
فرض من از یک مدیر سایت برنامه نویس:
1-هر جا و همین طوری نمی تونه حرف بزنه چون خودش نمادی از شخصیت سایت است
2-اگر به معنای کلمه ی مدیر توجه کنید می بینید که یعنی کسی که هدایت امور را به دست می گیره پس یک مدیر نیازی به دانستن همه ی موضوعات نداره(برای پاسخ دادن به سوالات)
3-خودم به شخصه تقریبن با تمام مدیران از طریق پیام خصوصی حرف زدم(یه جورایی امتحانشون کردم) و همشون واقعن از اگاهی علمی بالای برخوردار هستند(پس خدایی نکرده نخواهید بگید چیزی بلد نیستند)
4-مدیران تاکنون وظیفشون شده حذف تایپیک اشخاصی که تازه به سایت وارد شدند یا اشخاصی که حس و حال یه سرچ ناقابل را ندارند
5-مدیران هیچ گونه وظیفه ای در قبال پاسخ گویی ندارند(با توجه به معنی مدیر)
اگه بازم مورد خواستید بگم...

Tasiyan
سه شنبه 26 خرداد 1388, 11:53 صبح
(پس خدایی نکرده نخواهید بگید چیزی بلد نیستند)
دوست عزيز مشكل منم همينه با وجود اينكه اطمينان دارم مديران سايت يا حتي برخي از افراد با تجربه سايت فوق العاده هستند حتي باور دارم كه از نخبگان كشور عزيز ما هستند اما متاسفانه حضور اونها رو در تاپيك ها نمي بينم
گفتم كه فكر كنم ما رو فراموش كردند
شايدم انتظار بيجايي دارم اما حضور مديران و پاسخگويي اونها باعث افزايش فراروان كيفيت جامعه ما (برنامه نويس) ميشه
از اونجايي كه مديران عزيز در بحث ما شركت نمي كنن (به جز Mahdi.Kiani (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=47458)) نمي تونم نتيجه درستي بگيرم

:متفکر:

MIDOSE
سه شنبه 26 خرداد 1388, 12:58 عصر
شايدم انتظار بيجايي دارم اما حضور مديران و پاسخگويي اونها باعث افزايش فراروان كيفيت جامعه ما (برنامه نويس) ميشه
پاسخ به هر سوالی؟؟؟ مطمئنن نه.
اگر مدیران به سوالی مانند چگونه یک حلقه بنویسیم جواب بدهند بازم می توان گفت کیفیت سایت افزایش پیدا کرده؟؟؟(جواب با خودتون)
اغلب سوالات تکراری هستند. اگر شما ماهی ده بار یک سوال تکراری را ببینید که فقط شکلش فرق کرده و شخص سوال کننده به علت نداشتن حس و حال یه سرچ نکرده بازم حاضرید جواب بدید(به شخصه خیر)

Tasiyan
سه شنبه 26 خرداد 1388, 13:05 عصر
دوست عزيز MIDOSE (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=86226) يعني شما شركت نكردن اين عزيزان در تاپيك ها رو فقط به دليل تكراري بودن ميدونيد؟
(به شخصه در خيلي از موارد حق رو به مديران ميدم) ولي
اما چرا در تاپيك هايي كه تكراري نيستند شركت نمي كنند ؟ :متفکر:
اصلا اين جمله رو بايد با آب طلا نوشت "فكر كنم ما رو فراموش كرديد"

bitasoft.ir
سه شنبه 26 خرداد 1388, 15:34 عصر
دوست عزيز مشكل منم همينه
من فكر مي كنم اولويت مديران سايت بايد بار علمي و پاسخ دادن به سوالات باشه!
منم قبول دارم كه افراد زيادي تاپيك هايي ايجاد ميكنند كه باعث ميشه وقت زيادي از مديران در جهت ويرايش تاپيك بره ولي
پيشرفت چي ميشه ؟
علاقه مندم نظر ساير دوستان را هم بدونم ! :متفکر:

با تشكر

کاشکی این سیستم اونقدر هوشمند می شد که کاربر نما ها رو خودش حذف کنه تا وقت کسی گرفته نشه

MIDOSE
سه شنبه 26 خرداد 1388, 15:51 عصر
دوست عزیزم هنوز به کلمه ی مدیری که تعبیر کردم توجه نکردی!
می گم مگه واجبه حتمن یه مدیر بهتون جواب بده؟؟ مگه اون با من و شما چه فرقی داره؟؟؟(تو سطح دسترسی بله تفاوت هست) الان من تو همین سایت اشخاصی را می شناسم که بسیار با تجربه هستند و به جرات می گم که جواب دادن یکی از اون اشخاص از ده تا مدیر هم برام با ارزش تره(بی احترامی نشه)

---------------------
پ.ن:این حرف ها رو بی خیال، بریم کمک هموطنانی که اون بیرون دارند مورد ضرب و شتم قرار می گیرند و به یاری من و شما نیاز دارند.

wolfstander
سه شنبه 26 خرداد 1388, 17:02 عصر
سلام
حرفهای دوستانمون یه جورایی حرف دل من تازه کار تو قسمت اکسس هم هست
اما نه دقیقا ً همین حرف
مدیربخش ما خیلی کمک میکنه و جواب میده به پستها
دقیق و مرتب هم عمل میشه
ولی در یک مورد که چندین نفر از ما یه خواهشی داشتیم ، از ادمینهای سایت یا اگه یک نفره از ادمین سایت خبری نشد
همون تاپیکی که گفتیم برای جلوگیری از ایجاد مباحث تکراری و با توجه به سرعت پایین اینترنت تو ایران ، تو بخش بازارچه فروم ، هر قسمت از فروم توی یه سی دی یا دی وی دی ذخیره بشه و در اختیار دوستان قرار بگیره
ولی تا این لحظه خبری نشده
حتی یه کلمه نه خشک و خالی هم نگفتند
اینها باعث دلسردی خواهد شد
شاید رسیدن به جایی که در سال 1908 یکی از سیاستمداران آمریکایی گفته بود: فکر میکنم که علم آنقدر پیشرفت کرده که دیگه نیازی به تصویب بودجه علمی نمیبینم
شاید تصور میشه که دیگه نیازی نیست به مباحث جدید و همه چیز قبلا گفته شده
نمیدونم
از یه طرف انتظار از مدیر ، مدیریت هست
نه جواب دادن به سوالات علمی
پس مدیران میتونند در مواردی که نیاز به راهنمایی در حد فروم هست ، خودی نشون بدند
از یه طرف هم دوستان فرمودند که باید مدیران پستهایی که زائد یا خلاف قوانین هست رو حذف کنند.
بله.حق هم دارند.مواردی هست که باید برای جلوگیری از شلوغ کاری این کارها انجام بشه.
خوب یه مبحثی تو اقتصاد هست به نام هزینه فرصت
یعنی وقتی ما یه منبعی رو داریم ، در جای درست اگه ازش استفاده نکنیم باعث میشه هزینه پنهانی رو داشته باشیم.
وقتی ما مدیری رو داریم با اینهمه اطلاعات ، چرا باید بشینه و پست پاک کنه؟
نمیشه این وظیفه به کاربران دائمی داده بشه؟
و مدیران بیان وراهنمایی کنند؟
خوب همه این موارد رو داریم ، ولی باز هم فکرنکنم به نتیجه ای برسه اگه به گوش کسی نرسه
اگه کسی ندونه چه خبره و درخواست کاربرای جدید و عادی عین من و باقی دوستان چیه؟
:ناراحت:
پس اگه کسی این دوستان رو میشناسه و خارج از فروم هم باهاشون ارتباط داره ، لطفا ً به گوششون برسونه
:لبخندساده:

Tasiyan
سه شنبه 26 خرداد 1388, 17:02 عصر
مديران سايت يا حتي برخي از افراد با تجربه سايت فوق العاده هستند حتي باور دارم كه از نخبگان كشور عزيز ما هستند اما متاسفانه حضور اونها رو در تاپيك ها نمي بينم

دوست عزيز منم فقط به مديران اشاره نكردم ، اما چون شناختي روي افراد تازه وارد سايت ندارم ازشون انتظار هم ندارم
اما افرادي كه مدير بخش ها يا سايت يا اينكه مدت زمان زيادي هست كه تاپيك ميزنن و صد البته تجارب زيادي دارن بايد جور ديگري روشون حساب باز كرد مگه نه ؟!!!!!

كمك به دوستان برنامه نويس جهت افزايش دانش برنامه نويسي ارزش خيلي بالايي داره

-----------------------------------
حضرت علی(ع):
جوانمردی چهار نوع است : فروتنی با دوست . گذشت با قدرت . نصیحت با دشمن . بخشش بی منت.

:تشویق:

Tasiyan
سه شنبه 26 خرداد 1388, 17:07 عصر
قابل توجه :

یعنی وقتی ما یه منبعی رو داریم ، در جای درست اگه ازش استفاده نکنیم باعث میشه هزینه پنهانی رو داشته باشیم.
وقتی ما مدیری رو داریم با اینهمه اطلاعات ، چرا باید بشینه و پست پاک کنه؟
نمیشه این وظیفه به کاربران دائمی داده بشه؟
و مدیران بیان وراهنمایی کنند؟

بجاي يه تشكر بايد 10 بار تشكر كرد :تشویق:

Babak.Hassanpour
سه شنبه 26 خرداد 1388, 19:29 عصر
"فكر كنم ما رو فراموش كرديد"
سلام داوود جان .یک کلام بهت بگم : لیس للانسان الا ما سعی.
یکم زبان انگلیسیت خوب باشه ، از اینترنت به راحتی می تونی برای رفع مشکلاتت استفاده کنی.خودت رو به انجمن های فارسی زبان محدود نکن
موفق باشی

bitasoft.ir
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 05:52 صبح
یه درخواست

چرا افرادی که اینجا جواب میدن (البه 99% دشون) ، با اینکه جواب رو کامل بلدن ، فقط یه اشاره بهش میکنن . انگار نمی خوان جواب رو بدن.

مثلا الان 4 روزه که من یه سوال پرسیدم.
هر دفه میام میبینم یه چیز خیلی بی ربط و دور از جواب گفتن و رفتن.

حالا چرا به این جور آدما که مثلا مدیرن و یا کاربر فعال هستن اخطاری نمیدین نمی دونم.

امید است بررسی شود.

xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 09:39 صبح
چرا افرادی که اینجا جواب میدن (البه 99% دشون) ، با اینکه جواب رو کامل بلدن ، فقط یه اشاره بهش میکنن . انگار نمی خوان جواب رو بدن.

اگر قرار بود جواب كامل داده بشه كه پس انجام پروژه دانشجويي هم بايد آزاد مي بود!
هدف اينه كه يه سرنخ داده بشه و من و شما دنبالش بريم. نه اين كه لقمه آماده دريافت كنيم.

متأسفانه يه چيزي كه مدتي‌ست گريبان گير بخش VB6 شده همينه كه كاربر تا از كسي جوابش رو به صورت پروژه آماده دريافت نكنه همچنان پست ميده كه كمك! كمك!. جالب اينجاست كه حتي به كدهاي بين تگ كد هم راضي نميشه.
خب همين كاربر وقتي حساب كار دستش مياد كه اينجا كسي كد آماده در اختيار ديگري نميزاره چه كار مي كنه؟ مياد تو تاپيكي كه ايجاد مي كنه آخرش مي نويسه "لطفاً با پروژه هاي VB توضيح داده شود". همين ميشه كه ديگران وقتي اين جمله رو مي بينند بي خيال جواب دادن ميشن.
چند تا از دلايلي كه حتي سؤال هاي ساده هم به جواب نمي رسند:
1- تكراري بودن
2- نا مفهوم بودن (كافي نبودن توضيحات)
3- درخواست كد (اون هم حتماً ضميمه پست باشه، نه تو تگ كد!)
4- عنوان نامناسب (چون درنهايت تاپيك حذف ميشه)
5- باز هم تكراري بودن :D

Tasiyan
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 09:44 صبح
یکم زبان انگلیسیت خوب باشه ، از اینترنت به راحتی می تونی برای رفع مشکلاتت استفاده کنی.خودت رو به انجمن های فارسی زبان محدود نکن

بهترين دوستم مهندس بابك
من خيلي از مشكلاتم توسط شخص شما ، ساير دوستان يا خودم حل شد و هدفم اين نبود كه چون داخل
تاپيكم جواب نگرفت اين موضوع رو راه انداختم بلكه

چرا نبايد سايت برنامه نويس از فورام هاي خارجي بهتر باشه ؟
چرا نبايد از پتانسيل بالاي داخلي استفاده كنيم ؟

لیس للانسان الا ما سعی.
در مورد زبان حق با شماست ولي وقتي تو نظام آموزشي ما بجاي زبان بين المللي از زبان عربيه استفاده ميشه و از طرفي 75% حرف هاي ما عربيه هستش و چون ما (منظور خودمم نه شما) تنبليم راحت ترين راه گرفتن جواب تو سايت هاي فارسي زبانه :خجالت:

Tasiyan
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 09:52 صبح
متأسفانه يه چيزي كه مدتي‌ست گريبان گير بخش VB6 شده همينه كه كاربر تا از كسي جوابش رو به صورت پروژه آماده دريافت نكنه همچنان پست ميده كه كمك! كمك!. جالب اينجاست كه حتي به كدهاي بين تگ كد هم راضي نميشه.قابل توجه افرادي مثل من
دوستان اگه بخواهيم محيط تغيير بكنه بايد اصلاحات رو ازخودمون شروع كنيم :متفکر:

Tasiyan
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 15:49 عصر
مديران عزيز :

يا پاسخ
يا تحريم (حذف / قفل تاپيك )

:متفکر:

MIDOSE
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 17:16 عصر
يا پاسخ
يا تحريم (حذف / قفل تاپيك ) مگه شعار می خواهی بدی. تا الان 22 پست زده شده و شما بار ها جواب خودتون را به صورت غیر مسقیم دریافت کردی ولی بازم این تایپیک را بالا می اوری و می گی....،واقعا اگه با این همه پست جواب نگرفته باشی یا من و دوستان بی عرضه بودیم که نتونستیم قضیه را به شما بفهمونیم یا شما نمی خواهی قبول کنی.

Babak.Hassanpour
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 19:07 عصر
خب همين كاربر وقتي حساب كار دستش مياد كه اينجا كسي كد آماده در اختيار ديگري نميزاره چه كار مي كنه؟ مياد تو تاپيكي كه ايجاد مي كنه آخرش مي نويسه "لطفاً با پروژه هاي VB توضيح داده شود".

آخ اینو گل گفتید.:تشویق::تشویق::تشویق::ت شویق::تشویق::تشویق::تشویق:

Tasiyan
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 09:01 صبح
مگه شعار می خواهی بدی. تا الان 22 پست زده شده و شما بار ها جواب خودتون را به صورت غیر مسقیم دریافت کردی ولی بازم این تایپیک را بالا می اوری و می گی....،واقعا اگه با این همه پست جواب نگرفته باشی یا من و دوستان بی عرضه بودیم که نتونستیم قضیه را به شما بفهمونیم یا شما نمی خواهی قبول کنی.

اگه منظورتون همين دلايله،من همشو قبول ندارم
به شخصه بارها تاپيك هايي رو ديدم كه سوالات خوبي بوده و تو هيچ كتاب،مقاله،مجله... پيدا نميشه و نياز به تجربه و دانش عملي داشته و بدون جواب بوده
اون تاپيك هايي كه تكراري هستند و از سوالات كم ارزشي پر شدند حق رو به مديران / كاربران دائمي و ساير دوستان مي دم
خودم بارها تجربه كردم كه دوستان بدون هيچ جستجويي تاپيك ميزنن(بايد رو فرهنگ سازي جستجو تو سايت كار بشه و اكثرا از دوستان تازه واردند)

و اينكه چرا من دائمن اين تاپيك رو بالا ميارم :
دوست داشتم پاسخ مديران و كاربران دائمي رو بدونم كه متاسفانه اكثرا يا وقت ندارند يا قابل نمي دونند

به هر حال براشون آرزوي موفقيت و پيشرفت روزافزون دارم.

Saeed_m_Farid
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 13:54 عصر
اگه منظورتون همين دلايله،من همشو قبول ندارم
به شخصه بارها تاپيك هايي رو ديدم كه سوالات خوبي بوده و تو هيچ كتاب،مقاله،مجله... پيدا نميشه و نياز به تجربه و دانش عملي داشته و بدون جواب بوده
اون تاپيك هايي كه تكراري هستند و از سوالات كم ارزشي پر شدند حق رو به مديران / كاربران دائمي و ساير دوستان مي دم
خودم بارها تجربه كردم كه دوستان بدون هيچ جستجويي تاپيك ميزنن(بايد رو فرهنگ سازي جستجو تو سايت كار بشه و اكثرا از دوستان تازه واردند)

و اينكه چرا من دائمن اين تاپيك رو بالا ميارم :
دوست داشتم پاسخ مديران و كاربران دائمي رو بدونم كه متاسفانه اكثرا يا وقت ندارند يا قابل نمي دونند

به هر حال براشون آرزوي موفقيت و پيشرفت روزافزون دارم.
دوست عزیز، چند تا نکته :

اولاً که خود شما داری با این تاپیک، هم حرفهای خودت رو نقض میکنی و هم جواب خودتی میدی! مگه تو این پست (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=163547) مدیرا در مورد بخش وی بی جواب ندادن؟ نمیگم سوالها شبیه هم بوده ولی جواب آقای کشاورز و آقا نیما دقیقاً شامل سوال شما هم میشه؛ شما که میگی : "اون تاپيك هايي كه تكراري هستند و از سوالات كم ارزشي پر شدند حق رو به مديران / كاربران دائمي و ساير دوستان مي دم"، خوب الان فکر میکنی جواب خودت رو ندادی؟ چون تاپیک شما هم بدون توجه و جستجوی تاپیکی هست که دو-سه روز پیش توسط همون مدیرا پاسخ داده شد.
فکر میکنم اوضاع الان یه کم مساعد فعالیت علمی اساتید نیست (از نظر یه کاربر معمولی و بدون پیش قضاوت احساس میکنم روحیه ها یکم بهم ریخته)، چرا اینقدر عجله دارین که جوابی که قبلاً داده شده رو بازم بگیرید؟ مطمئن باشید که اصرار بیش از اندازه شما و دوستانی که با کامپایلرهای عهد بوق دارن کار میکنن، بیشتر باعث کمرنگ تر شدن یا حذف کلی اینجور تالارها میشه تا فعال تر شدنشون!!! این به این علت است که شما هم تحریک بشید به سمت حرکت بسوی تکنولوژیهای جدیدتر و مفیدتر. (نمیگم حرکت نکردید ولی باید سعی کنید عادت به تکنولوژیهای قدیمی و منسوخ رو دور بندازین)
شما چند تا نمونه از لینکهایی که میگید پرارزش و غیرتکراری این بخش هستن، بیارید که بی پاسخ موندن! اصلاً VB چیه که سوالات خوبش چی باشن؟:اشتباه: اگه جوابشون تو هيچ كتاب،مقاله،مجله... پيدا نميشه واسه اینه که دیگه از رده خارج شدن.
يا پاسخ يا تحريم :متفکر: جمله آخریش یادت رفت ==> ذلت نمی پذیریم ... (بابا اینقد سخت نگیر)

دوستان اگه بخواهيم محيط تغيير بكنه بايد اصلاحات رو ازخودمون شروع كنيم :متفکر: اینو نگرفتم! یکم بازش میکنید؟ یعنی چی؟ من و خیلی دیگه از دوستان که می شناسم از روند فعالیت این سایت راضی هستیم، درسته که من هم خیلی از تاپیک هایی که زدم جواب نگرفتم (میتونین به تاپیکهای ایجاد شده توسط من رجوع کنید!)، ولی این دلیل نمیشه که خواستار اصلاح سایت باشم! چون خیلی چیزهایی که نمی دونستم رو اینجا پیدا کردم. هیچ کس تضمین نداده که جوابهای منو بده، چون تو مانیفست عضو شدن سایت اصلاً کسی همچین تعهدی نکرده بود! با به اشتراک گذاشتن تجربیات هست که سایت سایت برنامه نویس، شده مرجع برنامه نویسان فارسی زبان؛ امیدوارم دیر یا زود دید شما هم به همچین فروم هایی اصلاح بشه

موفق باشید.

Tasiyan
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 14:47 عصر
از حرف هاي Saeed_m_Farid (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=41415) دوست عزيز ميشه اينجوري نتيجه گرفت :

1- vb6 منسوخ شده و بايد درشو گل گرفت و اون همه آدمي كه دارن پست ميزنن سر كارن (تاييدش بمونه به عهده ملتي كه دارن تو vb6 پست ميزنن)
نكته : انتقاد من از حضور كمرنگ مديران در پاسخگويي در vb6 بوده نه كل سايت (قابل توجه دوست عزيز)
2-
اوضاع الان یه کم مساعد فعالیت علمی اساتید نیست اگه مديران حرف شما رو تاييد كنند
3-
چرا اینقدر عجله دارین که جوابی که قبلاً داده شده رو بازم بگیرید؟ اصلا عجله ندارم
4-
اصلاً VB چیه که سوالات خوبش چی باشن؟ طبق گفته شما نمونه نداره تا بيارم
5-
(بابا اینقد سخت نگیر) روش فكر ميكنم
6-
اصلاح سایت دوست عزيز اصلاح سايت نه اصلاح خودمون
7-
امیدوارم دیر یا زود دید شما هم به همچین فروم هایی اصلاح بشه اتفاقا چون اين فورام عاليه من اين تاپيك رو راه انداختم

آيا دليل اصلي كه مديران پست نميزنن منسوخ شدن vb6 هستش؟ :متفکر:

در نهايت باز هم از رهنمود شما تشكر ميكنم (Saeed_m_Farid (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=41415))

wolfstander
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 17:03 عصر
سلام دوستان خوب خودم
این دوتا پست بالا هردوشون دلشون میخواد به جواب برسند
ولی من خودم با vb6 کار میکنم
چرا؟
چون تو اکسل و اکسس باهاش میتونم برنامه بنویسم توسط vba
پس منسوخ نشده و خیلیا دارن باهاش کار میکنند
الان من هنوز که هنوزه نرفتم سراغ آفیس 2007
چون منوهاش خیلی گیج کننده است و مواردی که توی 2003 دم دست بودند ، حالا رفتند لای باقالیا و گم و گور شدند
پس هر چیز جدیدی لزوما ً خوب نیست
دوست خوبمون یک سوال کردند
حالا یا ما جزء مدیران هستیم و جواب میدیم
یا خودمون هم درد دلی داریم و بیان میکنیم
اینکه با هم دیگه کل کل کنیم که چیزی رو حل نمیکنه
اینکه بگیم شما باید این کار رو کنید و هجرت کنید به تکنولوژی جدید تر ، چیزی رو حل نمیکنه
هنوز که هنوزه سازمان بیمه تامین اجتماعی با دیسکت و فاکس پرو تحت داس اطلاعات بیمه رو میگیره
پس منسوخ نشده
شرکت همکاران سیستم هم نرم افزار حقوق و دستمزدش با دلفی نوشته شده (سیستم دبیرخانه اش تحت وب و دات نت شده) و الان تو SQL2005 نصب میشه ، اما حتی این شرکت هم باید خودشو با سازمان وفق بده پس میادو این کار رو میکنه
آیا این شرکت هم باید بگه هرکی میخواد بخواد ، و هرکی هم که نمیخواد بخواد
:)
پس این دوستمون حق داره
حرفهای همدیگه رو بشنویم و از پیش داوری درباره همدیگه یه مقداری خودداری کنیم
باور کنید بهتر میشه اوضاع
نیازی هم به اصلاح هیچ کسی نیست
همه خوبند
تحملمون کمه
شرمنده از اینهمه روده درازی

Tasiyan
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 18:02 عصر
اینکه با هم دیگه کل کل کنیم که چیزی رو حل نمیکنه
پوذش :اشتباه::خجالت:

bitasoft.ir
پنج شنبه 04 تیر 1388, 17:37 عصر
اگر قرار بود جواب كامل داده بشه كه پس انجام پروژه دانشجويي هم بايد آزاد مي بود!
هدف اينه كه يه سرنخ داده بشه و من و شما دنبالش بريم. نه اين كه لقمه آماده دريافت كنيم.

متأسفانه يه چيزي كه مدتي‌ست گريبان گير بخش VB6 شده همينه كه كاربر تا از كسي جوابش رو به صورت پروژه آماده دريافت نكنه همچنان پست ميده كه كمك! كمك!. جالب اينجاست كه حتي به كدهاي بين تگ كد هم راضي نميشه.
:D

عزیز xxxxx_xxxxx
منظور من اینه که
مثلا وقتی من می پرسم 2 + 2 چند میشه
عوض اینکه بگن برو ریاضی کار کن می گن میشه (2*6)-8

منظور من اینه
حالا می خواهین باور کنین. نمی خواهین باور نکنین.

البته این شامل همه نمیشه.

ببخشین ها یه وقت حمل بر بی ادبی و جسارت نشه

Mohsen6558
جمعه 30 مرداد 1388, 15:22 عصر
من درست و حسابی نخوندم تاپیک رو اما می گن اینجا جواب سوال چرا برای انجمن VB زیر مجموعه ای درست نشده هست!
یادمه اولین با سه چهار سال پیش وقتی سایت برنامه نویس رو دیدم خوشحال شدم که بالاخره ایرانی ها هم برای برنامه نویسی سایت پیدا کردن چیزی که اگه انگلیسی سرچ کنین بسیار زیاده
اما الان سایت برنامه نویس رو شخصا در شرایط مساعدی نمی بینم
مشکل اول به نظر من سرچ هست من یه برنامه نویسم نیاز به اطلاعات دارم سرچ بار اول شاید جواب نده یا اصلا وجود نداشته باشه من باید مدتی صبر کنم! اونم سرچ VB که شاید ضعیف ترین بخشش هست این مشکل از سرور هست می دونم
ظرفیت پایین ضمیمه (نیم مگابایت!)
اینا مشکلات سخت افزاری
اما نرم افزاری کار مدیر واقعا حذف تاپیک و ویرایش پست نیست.
ناظم و مدیر حتی تو مدرسه هم فرق دارن
یه کم جدی با کابران برخورد بشه این برا خودشون و بقیه بهتره جریمه شن بن شن تا مقررات همه جا رو فرا بگیره
بنده همکار بخش درخواست نرم افزار هستم تو P30World اونجا نظم و نظام رو می تونید ببینید مدیریت لایه ای با وظایف تعیین شده که هر کس در برابر مقام بالاتر از خود مسئول و پاسخگو هست.
شخصا من الان علاقه ای به برنامه نویس ندارم و فکر می کنم اینجا شده قبرستان سوالات
راستی من ندیدم کجا آقای کشاورز توضیح دادن که چرا انجمن ویژوال زیر مجموعه نداره
متشکرم

vcldeveloper
جمعه 30 مرداد 1388, 18:24 عصر
مشکل اول به نظر من سرچ هست من یه برنامه نویسم نیاز به اطلاعات دارم سرچ بار اول شاید جواب نده یا اصلا وجود نداشته باشه من باید مدتی صبر کنم! اونم سرچ VB که شاید ضعیف ترین بخشش هست این مشکل از سرور هست می دونم
Search؟!! در این سایت حداقل 3 مدل مختلف Search وجود داره، از Search مربوط به vBulletin که با استفاده از Full-text search انجام میشه، و میشه آن را به شکل های مختلف، مثل پست های یک کاربر یا پست های یک تالار محدود کرد، تا جستجوی Tags، و جستجوی مطالب سایت توسط موتور گوگل.
کجای جستجوی سایت مشکل داره؟!

ظرفیت پایین ضمیمه (نیم مگابایت!)
لزومی نداره که سایت حتما ظرفیت بالای ضمیمه در اختیار کاربران قرار بده. کاربران می تونند از انواع و اقسام سایت های اشتراک فایل برای آپلود حجم های بالا استفاده کنند، و لینکش را در پست شان قرار دهند. حالا به فرض هم اگر کاربری اصرار داره فایل را روی سرور سایت آپلود کنه، سایت خودش آپلودسنتر داره، نیازی نیست کاربران فایل های حجیم را ضمیمه کنند. آپلودسنتر سایت از لینک "کتابخانه فایل ها (http://barnamenevis.org/forum/downloads.php)" در منوی اصلی سایت در دسترس است.

بنده همکار بخش درخواست نرم افزار هستم تو P30World اونجا نظم و نظام رو می تونید ببینید مدیریت لایه ای با وظایف تعیین شده که هر کس در برابر مقام بالاتر از خود مسئول و پاسخگو هست.
نمیخوام از سایت دیگه ایی ایراد بگیرم، ولی این سایتی که شما گفتید را من مدت ها ست که می شناسم، و حداقل در طول هفته یکی دو باری بهش سر می زنم؛ همچین جای با در و پیکری نیست که شما ازش صحبت می کنید.

من اصلا در تاپیک پست ارسال نکردم. سوال شما جوابش این هست که زیر مجموعه برای تالارهایی ایجاد میشه که هم فعالیت در آنها زیاد و رو به رشد باشه، هم مطالب موجود در آنها متنوع باشه، و هم مدیران آن تالار همچین نیازی را احساس کنند. فعالیت در VB رو به افول است، بجای افزایش، عمده مطالبی هم که این روزها در آن تالار پسیده می شود، یا درخواست ActiveX و نمونه کد هست، یا کمک در نوشتن ویروس، از مدیران این تالار هم تا بحال درخواستی برای ایجاد زیر مجموعه نداشتیم.

درباره خودِ VB هم من قبلا توضیح دادم که ما نمی تونیم کاسه داغ تر از آش باشیم. محصولی که شرکت سازنده اش حاضر به پشتیبانی ازش نیست، را ما نمی تونیم ازش پشتیبانی گسترده کنیم. الان هم بیشتر برای اون برنامه هایی که از قدیم با VB نوشته شدند، اون تالار باز هست. از نظر آموزش هم که قبلا مطرح کرده بودید، هر کس که می خواد با VB برنامه نویسی یاد بگیره، اشتباه میکنه. درباره اش قبلا توضیح دادم. VB بسیاری از مفاهیم برنامه نویسی را بخاطر ساده کردن به شکل غلط به برنامه نویس منتقل میکنه. یکی از اشکالاتی که همیشه به VB وارد بوده، همین هست. البته اینجا جای بحث در این مورد نیست، و قبلا درباره اش مفصلا بحث شده.

موفق باشید

اوبالیت به بو
جمعه 30 مرداد 1388, 20:18 عصر
چون تو اکسل و اکسس باهاش میتونم برنامه بنویسم توسط vba
پس منسوخ نشده و خیلیا دارن باهاش کار میکنند

NET CLR مي تونيد اين كار رو در غالب كد C# يا دات نت بنويسيد. پس منسوخ شده.

الان من هنوز که هنوزه نرفتم سراغ آفیس 2007
چون منوهاش خیلی گیج کننده است و مواردی که توی 2003 دم دست بودند ، حالا رفتند لای باقالیا و گم و گور شدند

تنبلي شماست. بايد وقف بديد.

پس هر چیز جدیدی لزوما ً خوب نیست
و هر چيز راحت و دم دستي هم خوب نيست.

اینکه بگیم شما باید این کار رو کنید و هجرت کنید به تکنولوژی جدید تر ، چیزی رو حل نمیکنه

در صورتيكه راه حل اين باشه مساله رو حل مي كنه.

هنوز که هنوزه سازمان بیمه تامین اجتماعی با دیسکت و فاکس پرو تحت داس اطلاعات بیمه رو میگیره
پس منسوخ نشده
به اين دليل كه نمي تونن به بانك هاي جديد تر اطلاعاتشون رو منتقل كنن و دوست هم ندارن خرج كن تا يه نفر اين كار رو براشون انجام بده.
بعله فلاپي هم هنوز استفاده ميشه ولي آيا عموم ازش استفاده مي كنن؟

شرکت همکاران سیستم هم نرم افزار حقوق و دستمزدش با دلفی نوشته شده (سیستم دبیرخانه اش تحت وب و دات نت شده) و الان تو SQL2005 نصب میشه ، اما حتی این شرکت هم باید خودشو با سازمان وفق بده پس میادو این کار رو میکنه
آیا این شرکت هم باید بگه هرکی میخواد بخواد ، و هرکی هم که نمیخواد بخواد

وقتي شما قرارداد مي بندي يعني متعهد ميشي و نمي توني بزني زيرش. وقتي قراردادت تموم شد مي توني بگي "هرکی میخواد بخواد ، و هرکی هم که نمیخواد بخواد"

حرفهای همدیگه رو بشنویم و از پیش داوری درباره همدیگه یه مقداری خودداری کنیم
كسي داوري نكرد.

نیازی هم به اصلاح هیچ کسی نیست
مخصوصاً در اين جامعه اصلاً شكي نيست.

اینا مشکلات سخت افزاری

مشكل نيست. چون صاحب سايت اونقدر تواناييش رو داره كه سرور رو مجهزتر بكنه اما دليلي هم نداره رايگان اين امكان رو در اختيار كسي قرار بده.

اما نرم افزاری کار مدیر واقعا حذف تاپیک و ویرایش پست نیست.

؟؟؟!

یه کم جدی با کابران برخورد بشه این برا خودشون و بقیه بهتره جریمه شن بن شن تا مقررات همه جا رو فرا بگیره
؟؟؟!
نگاهي به اين تايپيك بندازيد:

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=174641&page=2
آيا كاربر poldsoft (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=113255) پست هاش ربطي به محتواي تايپيك داره؟ جواب: "تازه كار هستم نمي دونستم" كما اينكه خودم يه زماني همين پاسخ رو مي دام.

جاي خودش.

vahid_d_0101
جمعه 30 مرداد 1388, 23:49 عصر
ببخشید من پشت دستمو داغ کرده بودم داخل این بخش پستی نزنم ولی یه چیز میگم میرم
این اقای obalitjoOon تمام جواب هاش از روی کنایه و ... هست اصلا هیچ کدوم از جواب هاش درست و حسابی نیست مخصوصا جواب اخر
فکر کنم جناب obalitjoOon بیشتر قصد مسخره کردن داشتن تا جواب دادن
بازهم ببخشید اگه داخل این انجمن پست دادم

Mohsen6558
شنبه 31 مرداد 1388, 11:10 صبح
جناب کشاورز
امیدوارم نوشته های بنده رو بعنوان نقدی که تلاش برای پیشرفت داره در نظر بگیرین و گرنه من منافعی از این نوشته ها ندارم تنها منفعتم داشتم یه انجمن خوب برای برنامه نویس های کشورم هست.
این که سرچ VB رو فرمودین خب درسته سرچش شامل کل و جز می شه اما خیلی بحث ها شده که سرچ VB شاید ضعیف ترین بخشش هست خصوصh مشکل با سرچ های دو سه حرفی! حالا به این ضعف ها تاخیر 20 ثانیه ی شما هم اضافه بشه دیگه ...
در مورد فضای آپلود هم درسته سرور های زیادی هستن اکثر دوستان اینجا وب سایت دارن فضا دارن اما فکر می کنم ثبات کافی نداشته باشن شما فرض کنین دنبال یه کدی می گردین بعد از جستجو از یه انجمن وی بی پیدا می کنید بسیار خوشایند خواهد بود اگه اون فایل ضمیمه شده باشه چون می دونید که قطعا لینک درست هست. مشکلی که اینجا هست لینک ها ثبات ندارن. شاید یه ماه باشه یه سال باشه اما بعدش یا اکانت رو می بندن یا ترافیکش زود تموم میشه یا طرف پاک می کنه و از این دسته مشکلات.
بنده شخصا بسیاری از این لینک ها رو دیدم و برای دوستان در اکانت رپیدشیر خودم لینک گذاشتم تا مشکلی پیش نیاد.
من از این که اسم سایت P30 رو بردم پیشمون شدم من هدفم سیستم مدیریت لایه به لایه ی اون و اجرای دقیق قوانین بود. برای مثال شما ببینید اومدن و افرادی که زیر ده تا پست دارن رو دیدن تاپیک ها و پست هاشون رو منوط به تایید مدیر کردن برای مثال پست های شش به بعد این تاپیک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=174641) رو ببنید این مشکلات و بار کاری به خاطر همون مسئله هست
شما به نوشته های دیگه بنده پاسخ نفرمودین در مورد مدیر و ناظم و اینا
در مورد VB6 هم بنده دلیل شما رو محترم می دونم اما فقط شش تا سایت خارجی رو معرفی می کنم که بصورت حرفه ای در این مورد فعالیت می کنن
http://www.vb-helper.com
http://www.a1vbcode.com/
http://www.freevbcode.com/
http://www.vbcodesource.com/
http://www.vbaccelerator.com/
http://www.vb6.us/
هر کدوم از اینا هر روز آپدیت می شن و هزاران فایل رو در خود جای دادن و کلی بازدید دارن اگر ما بپذیریم که منسوخ شده VB پس این همه بازدید و فعالیت چرا؟
بسیاری از ما VB بلدیم به خاطر سیستم آموزشی قدیمی ما یا حداقل من مجبورم به یاد داشته باشم مفاهیم این زبان رو و شاید عمیقتر دستوراتش رو تا بتونم از کنکور قبول شم! فرمودین که فعالیتی نیست
پیشنهاد می کنم تاپیک ساختن یک پروژه حرفه ای (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=174078) ‏ رو ببنید این تاپیک در عرض هفت روز 40 تا پاسخ داشته
یا این تاپیک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=171613&page=15) که در عرض 15 روز 160 تا پاسخ داشته
این ها نشون دهنده ی اینه که افرادی که با این زبان کار می کنن علاقه مند هستن به این زبان و همچنین فعال اما مشکل اینجاست که مدیریتی نیست برای این فعالیت ها نظم و نظامی نیست
بنده هم با شما موافقم که باید از این زبان کوچ کرد به زبان های جدیدتر اما بهتر نیست ما برای این زبان یه مدیریت یه انجمن خوب و فعال و پویا داشته باشیم و در اون معایت و مزایاش رو بگیم و تشویق کنیم به آموزش زبان دیگر؟ یا اصلا یه تاپیک بزنیم برای VB کارها و بیاییم قدم به قدم توضیح بدیم که دستورات چطوری تکامل پیدا کردن تو مثلا C#?
این که ما ساپورت نکنیم و علاقمندانش رو هدایت کنیم به یه انجمن بی سر و سامان فکر نمی کنم صحیح باشه
با تشکر

wolfstander
شنبه 31 مرداد 1388, 11:54 صبح
ببخشید من پشت دستمو داغ کرده بودم داخل این بخش پستی نزنم ولی یه چیز میگم میرم
این اقای obalitjoOon تمام جواب هاش از روی کنایه و ... هست اصلا هیچ کدوم از جواب هاش درست و حسابی نیست مخصوصا جواب اخر
فکر کنم جناب obalitjoOon بیشتر قصد مسخره کردن داشتن تا جواب دادن
بازهم ببخشید اگه داخل این انجمن پست دادم

موافقم
نظر دادن و حرف مودبانه زدن ، خیلی بهتر از مسخره کردنه
اگه قرار بود حرف نزنیم و پست ندیم ، خوب دیگه چه انجمنی ،چه کشکی ، چه پشمی
من علایق شخصیم رو گفتم و اینکه هنوز که هنوزه VBA تو اکسس و اکسل کاربرد داره
چه شما بخواید ، چه نخواید
چه من تنبل باشم ، چه نباشم
چه با سیستم های جدید مخالف باشم ، چه نباشم
چه تامین اجتماعی پول بده ، چه نده
چه همکاران سیستم بخواد،چه نخواد
مدیرای این فروم و سایت کلی رحمت میکشند و این سایت رو پابرجا نگه میدارن
و زنده بودن هر فرومی ، به زنده بودن اعضاشه
کسایی که نظر بدن و انتقاد کنند
نه کسایی که مسخره کردن کارشون باشه
اگه این کار باعث میشه که احساس خوشی بهت دست بده ، چه بهتر. حداقل این کار خیر رو تونستم برای یک نفر انجام بدم
-----------------------
به نظر من حرفهای آقای کشاورز منطقی و درسته
فقط اختلاف نظر با ایشون در مورد کاربرد وی بی هست
شاید من چون از VBA خیلی استفاده میکنم ، این نظر رو داشته باشم
مثلا تو اکسس اگه وی بی آ نباشه ، عملا ً خیلی کارها تعطیل میشه
درسته که مایکروسافت پشتیبانی از وی بی رو نداره ، ولی هنوز اکسس 2007 رو داره که توش vba داره

Tasiyan
شنبه 31 مرداد 1388, 12:08 عصر
بارها شده تاپیک های خوبی دیدم که بدون جواب موندن دلیلشم معلومات یا بی تجربگی افرادی که غالبا به تاپیک ها پاسخ میدن هست (بی احترامی نشه نظر شخصیه) به خاطر همینم این تاپیک رو ایجاد کردم چون باورم این بود که مدیران تجربه یا معلوماتشون بیشتره که البته تقریبا جوابهایی گرفتم که قانع شدم از راه دیگری وارد بشم مثلا اینکه :
1- لزومی نداره مدیران پاسخگو باشن
2- وقت ندارن
3- VB6 دیگه تعطیله
4- بهتره از منابع خارجی استفاده کنی
به هر حال تا اونجایی که من فهمیدم VB ارزش سرمایه گزاری نداره و سیاست های سایت اجازه توسعه VB رو نمیده
به هر حال امیدوارم همینم تعطیل نشه ، تا فردا صبحم بگی VB6 خوب نیست شخصا بهش علاقه دارم

MIDOSE
شنبه 31 مرداد 1388, 15:55 عصر
اگه اجازه بدید می خوام کمی رک باشم.
سماجت و حماقت دو تا مسئله ی کاملن مختلف است.(قطعن تفاوتشون را می دانید).
اون جمله ی انیشتن بی پایانی کهکشان و حماقت ادمیان را حتمن می دونید.نمی خوام این جا کسی را احمق خطاب کنم اما متاسفانه رفتار شما این گونه نشون می ده.
نمی دونم این مشکل کشور های جهان سومی است یا فقط مال ایران است.

همگی می دونیم وی بی دیگه پشتیبانی نمی شه،همه می دونیم خیلی از مسائل را به اشتباه بیان کرده است و ... ولی هنوز اسرار می ورزیم که چرا این سایت وی بی را حمایت نمی کند، و با مغلطه و دلایل(واهی) هنوز اصرار بر این مسئله داریم(به نوعی خودتون را گول می زنید).
این دلایل برای جایی مثل بازار قابل قبول نیست، بازار محلی است که شما را مجبور به هر کاری(در زمینه ی کاریتون) می کنه، فرضن من به شخصه از سی شارپ بدم می اید ولی بازار ایران این گونه اقتضا می کنه. قطعن شما علاقه ای به شنا کردن بر خلاف جهت بازار ندارید(از عواقب مسئله با خبر هستید) و من و شما هم اون قدر بیکار نیستیم که بخواهیم چنین کار کنیم.

دوست عزیز محسن جان، ظاهرن متوجه ی اپلود سنتر سایت شدید(اقای کشاورز لینک هم دادند) پس جای بحثی در این مورد نیست ضمن این که حجم یک پروژه از 400 کیلو بایت بیشتر تجاوز نمی کنه(مگه این که مورد خاصی باشه).

در مورد مدیریت لایه ای p30 که این قدر ازش صحبت می کنید و مدعی هستید که چقدر تاثیر دارد، این جا محل بحث های تخصصی است، مدیران فروم این قدر برای کاربرانشون ارزش قائل هستند، و کاربران هم انقدر دارای فهم و درک هستند که نیازی به ban کردن و تنبیه و ... نباشه.
این جا مدیران به کاربران احترام می گذارند و کاربران هم به مدیران.(شاید مورد خاصی پیش بیاد که اون هم طبیعیه و دلیلش می تونه مشکلات زندگی باشه).

من نباید از اقای obalitjoOon (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=47457) دفاع کنم چون به من ربطی نداره ولی به نظر من جواب ایشون تمسخر امیز نیست(با توجه به سابقه ی فعال ایشون)، این برداشت شما است از صحبت های ایشون که متاسفانه کمی بد برداشت شده(یا شایدم لحن سخن هاشون سبب به اشتباه انداختن شده).

موفق باشید

Tasiyan
شنبه 31 مرداد 1388, 16:56 عصر
اگه اجازه بدید من هم رک باشم
با نظر شما دوست عزیز MIDOSE (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=86226) کاملا موافقم و مسئله VB6 برام حل شدست و اگر دوستان بازم با این مسئله مشکل دارن به نظرم مشکل از خودشونه
ولیکن گفتید بازار،
دلیل نمیشه منی که VB6 کارم فقط VB6 کار کنم من میگم به VB علاقه دارم همین
و به خاطر همینم توش پست میزنم و دوست داشتم سایت برنامه نویس هم به خاطر استقبال دوستان ازش حمایت کنه (که البته این کار اصلا حرفه ای نیست) که میکنه
البته شما دوست عزیز که با بازار آشنا هستید می دونید که هنوزم خیلی از برنامه ها رو با همین VB6 میزنن
این نونی ای که پروفسور جان کمنسی (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%AC%D8%A7%D9%86_%DA%A9%D9%85%D9 %86%D8%B3%DB%8C&action=edit&redlink=1) و توماس کرتز از سال 1960 گزاشتن تو کاسه ما (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3_%DA %A9%D8%B1%D8%AA%D8%B2&action=edit&redlink=1)
و در پایان خدا بیا مرز وینستون چرچیل میگه :
بزرگترین درس زندگی اینه که گاهی اوقات احمق ها هم درست میگن

MIDOSE
شنبه 31 مرداد 1388, 18:00 عصر
منی که VB6 کارم فقط VB6 کار کنم من میگم به VB علاقه دارمدوست عزیزم، به صرف علاقه نباید به موضوع نگاه کرد.بعضی مواقع مجبوریم بر خلاف تمایلمون رفتار کنیم و این در مورد خودم هم که علاقه مند به جاوا هستم صدق می کنه، و این ها همش نشئات گرفته از بازار و حرکت (جهت)اکثریت است.
و شما هم قطعن تعداد دات نت کاران را با VB کاران مقایسه نمی کنید(چون همه نتیجه اش را می دونیم).

البته شما دوست عزیز که با بازار آشنا هستید می دونیدبه کار بردن کلمه ی بازار در جملاتم نشان دهنده ی اشنایی من نیست، هرکسی که ادعای اشنا بودن با بازار را دارد اگر نگوییم دروغ می گوید،راست هم نمی گه. فراز و نشیب بازار اون قدر عجیب و پیچیده هست که نیازی به سخن گفتن در موردش نیست(تا یک ده پیش کسی دات نت را نمی شناخت اما الان بازار ایران اشباع شده است) چه برسه که من بخوام ادعایی کنم.

هنوزم خیلی از برنامه ها رو با همین VB6 میزننخیلی که نه ولی من هنوز دفاتر ثبتی را سراغ دارم که با cobol نوشته شده اند ولی دلیلی نمی بینم که دنبالش برم(حداقل برای کسب در امد).

این نونی ای که پروفسور جان کمنسی (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%AC%D8%A7%D9%86_%DA%A9%D9%85%D9 %86%D8%B3%DB%8C&action=edit&redlink=1) و توماس کرتز از سال 1960 گزاشتن تو کاسه ما (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3_%DA %A9%D8%B1%D8%AA%D8%B2&action=edit&redlink=1)کسی شما را مجبور نکرده،همین الانم می تونید این نون را از سر سفرتون بردارید(کسی اسلحه پشت سرتون نذاشته،گذاشته؟!)

بزرگترین درس زندگی اینه که گاهی اوقات احمق ها هم درست میگن من به شخصه سخن هر کسی را قبول ندارم،مخصوصن این که می شه از این حرف های نمادین زیاد زد.
به شخصه قصد احمق خطاب کردن کسی را ندارم، رفتار کسی در لحظه ای نشان دهنده ی شخصیتش نیست پس نمی شه به شخصی که خیلی باهاش اشنایی نداری چیزی نسبت بدی(مخصوصن این که قابلیت هاشو نمی دونی،حداقل یک سال وقت برای شناخت نسبی نیاز است)، وقتی که شرایط محیطی هم تاثیر بذاره کار سخت تر می شه.

MIDOSE می گه:
تا اخر عمر نمی شه تو حوض اروم شنا کرد، روزی می رسه که مجبورید شیرجه به اقیانوس پرتلاطم بزنید(اینم یک سخن نمادین به نام خودم)

کمی منطقی تر نگاه کنید، امیدوارم در اینده بتونم انتقاد های سازنده تری را ببینم(به جای چهار صفحه بحث سر VB).
موفق باشید.

vcldeveloper
شنبه 31 مرداد 1388, 18:17 عصر
در مورد فضای آپلود هم درسته سرور های زیادی هستن اکثر دوستان اینجا وب سایت دارن فضا دارن اما فکر می کنم ثبات کافی نداشته باشن شما فرض کنین دنبال یه کدی می گردین بعد از جستجو از یه انجمن وی بی پیدا می کنید بسیار خوشایند خواهد بود اگه اون فایل ضمیمه شده باشه چون می دونید که قطعا لینک درست هست. مشکلی که اینجا هست لینک ها ثبات ندارن. شاید یه ماه باشه یه سال باشه اما بعدش یا اکانت رو می بندن یا ترافیکش زود تموم میشه یا طرف پاک می کنه و از این دسته مشکلات.
بنده شخصا بسیاری از این لینک ها رو دیدم و برای دوستان در اکانت رپیدشیر خودم لینک گذاشتم تا مشکلی پیش نیاد.
دوست عزیز، توضیح دادم که سایت خودش آپلود سنتر داره. نیازی نیست شما از RapidShare و امثال آن استفاده کنید. در همان آپلودسنتر سایت آپلود کنید.

درباره سایت، من تا بحال انجمن ایرانی ندیدم که به اندازه سایت برنامه نویس در اجرای قوانین سخت گیر باشه. اصلا ما هر چند ماه یک بار با کاربران تازه وارد سایت در این مورد بحث و جدل داریم، و خیلی ها شاکی هستند که چرا اینقدر در اجرای قوانین سخت گیری میشه! شما اولین نفر بعد از سال ها هستید که من می بینم مدعی آسان گیری در سایت برنامه نویس هست. حداقل از این جهت جای شکرش باقی هست.

شما به نوشته های دیگه بنده پاسخ نفرمودین در مورد مدیر و ناظم و اینا
من در پست قبلی شما سوالی در این مورد ندیدم. شما گفتید که ناظم و مدیر در مدرسه هم فرق می کنند. خب ما هم وظایفی که به ناظمین محول کردیم، با وظایفی که به مدیران محول کردیم، فرق می کنند. اصولا در این سایت معیار انتخاب مدیران در درجه اول بار علمی آنها در موضوع مورد مدیریت بود، بعد سایر معیارها. در انتخاب ناظم ها معیار اصلی توان نظم دهندگی فرد بود، و بعد سایر معیارها.

دوستان دقت کنند، این تاپیک یک تاپیک چت نیست! الان بحث هاب مختلف و اکثرا بی ربط به یک دیگر در این تاپیک دیده می شوند. برای همین هم فردا این تاپیک قفل می شود!

موفق باشید

Tasiyan
شنبه 31 مرداد 1388, 18:23 عصر
امیدوارم در اینده بتونم انتقاد های سازنده تری را ببینم(به جای چهار صفحه بحث سر VB)دوست عزیز فکر کنم تو پست 36 دلایلشو گفتم
و با حرف های شما در مورد VB6 هم موافقم و از طرفی وقتی تعداد پست های VB6 تا کنون 80,895 هست
نشان دهنده اینکه علاقه مندان زیادی داره که شایدم به قول شما خود گول زنی باشه
نظر شخصی من اینه
موفق باشید / :لبخند:
تا قفل نشده اینم بگم : ممنون از همه دوستانی که داخل تاپیک شرکت کردن و ممنون از آقای کشاورز