ورود

View Full Version : درباره یه برنامه شبکه

iamehsan56
پنج شنبه 21 خرداد 1388, 12:43 عصر
سلام
من یه برنامه دارم می نویسم که باید تو شبکه کار کنه احتیاج به یه دید کلی دارم .
برنامه تحت شبکه نوشتم اما برای این موضوع احتیاح به راهکار و راهنمایی دارم .
توضیح این که :
من یه برنامه سرو دارم که یه جدول داره که دایما در حال تغییر هستن و می خوام این تغییرات به همه کلاینتها هم ارسال بشه .
اما برای ارسال این مقادیر به کلاینتها چه روشی بهتره . مثلا از فرمت فایل xml برای ارسال دیتا استفاده کنم و اونو واسه همشون بفرستم .
یا اینکه از راه socket این دیتا رو broadcast کنم تا همشون بگیرن .
در ضمن بگم که حجم دیتای من از 0 تا 100000 تا متغیر integer هست که منتقل می شه که باید به همه کلاینتا ارسال بشه . مهم برام سرعت و تا جای ممکن real بودنه .
روش پیشنهادی شما واسه اینکار چیه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

iamehsan56
چهارشنبه 10 تیر 1388, 14:18 عصر
خواهشا یه راهنمایی کوچیک هم راه می ندازه . نمی دونم از کجا شزوع کنم و چه روشی بهتره .
لطفا کمک

hamid-nic
سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:11 عصر
خواهشا یه راهنمایی کوچیک هم راه می ندازه . نمی دونم از کجا شزوع کنم و چه روشی بهتره .
لطفا کمک
دوست عزیز توضیحاتت مختصره اما فکر کنم مشکل شما را کامپوننت sdac حل می کند یه جست و جویی در سایت بکن . . .

iamehsan56
یک شنبه 18 مرداد 1388, 11:20 صبح
sdac که مربوط به بانک اطلاعاته . فکر نمی کنم کارایی داشته باشه

meysam_pro
یک شنبه 18 مرداد 1388, 11:32 صبح
این کاری که گفتین به راحتی با ارسال داده به کلاینت های متصل شده به یک سرور از طریق برنامه نویسی سوکت ، امکان پذیره(اینجا (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=121111)). ولی اگه یه راه حل استاندارد میخای بکنی از طریق Query Notification(امکانی که در SQL 2005 و دات نت 2 به بعد اضافه شده)، میتونید تغییرات داده روی یک جدول رو به همه ی کلاینت ها اعلام کنید.

iamehsan56
یک شنبه 18 مرداد 1388, 11:36 صبح
من عکس گذاشتم که کاری که می خوام بکنم رو توضیح می ده . من یه سرور دارم و دو نوع کلاینت که یا از اینترنت و یا از اترنت به سرور وصل می شن .
من می خوام یه جدولی از data رو واسه همه اون کلاینت هایی که online هستن ارسال کنم . اما چه راهی برای ارسال این اطلاعات مناسب تره و انتخاب روش به چه پارامترایی بستگی داره . خواهش می کنم راهنمایی کنید . من نمی دونم چه اطلاعات بیشتری باید بدم . اگه چیز دیگه ای لازمه لطفا بگید

ممنونhttp://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=34981&stc=1&d=1249806267

iamehsan56
یک شنبه 18 مرداد 1388, 11:44 صبح
منطورم از جدول یه جدول تو بانک نیست . یه جدول 100 تا رکورد داره و این رکوردا اضافه یا کم نمیشن بلکه دایم آپدیت می شن . من می خوام این جدول رو واسه بقیه کلاینتا بفرستم
در ضمن تا اونجایی که میدونم Query Notification تو sql 2000 نیست و من فعلا sql 2000 دارم

araelectronic@ymail.com
یک شنبه 18 مرداد 1388, 12:11 عصر
با سلام دوست عزیز اونطوریکه من متوجه شدم شما میخاهید یه آرایه از int را دائما به کلاینتهاتون بفرستید.
برا اینکار بهتره که از سوکت استفاده بکنید . فیلدها int را شماره گذاری کنید و هرکدام که عوض شد فقط آنرا بفرستید و در طرف کلاینتها بگیرید

iamehsan56
یک شنبه 18 مرداد 1388, 14:18 عصر
ممنون . درسته منظورم همینه . می خوام بدونم واسه ارسال این داده ها همشون رو می تونم به شکل یه فایل xml ارسال کنم یا روش بهتری سراغ دارید
ممنون از راهنماییتون

araelectronic@ymail.com
یک شنبه 18 مرداد 1388, 19:43 عصر
دوست عزیز نیاز به فایل یا چیز دیگه نیست وقتی با سوکت کار میکنید خود داده هارا یکی یکی رو پورت قرار بدید و اونطرف بخونید . یایه پروتکل برا خودتون تعریف کنید داده های تغییر یافته را بهمراه ایندکس مربوطه داخل پروتکل وارد کرده و همه را یکجا بفرستید.

یه توضیح در مورد نحوه استفاده از داده ها بدید لطفا تا بشه بهتر کمک کرد.

iamehsan56
دوشنبه 19 مرداد 1388, 13:37 عصر
آیا امکان این هست که داده ها رو یکی یکی نفرستم و بشه کل یه آرایه یا یه record رو فرستاد ؟

araelectronic@ymail.com
دوشنبه 19 مرداد 1388, 22:41 عصر
بله امکانش هست یک جدا کننده برا داده ها بزارید و همه را در قالب یک استرینق بفرستیدو در طرف دیگه با استفاده از جدا کننده داده ها را تفکیک کنید