View Full Version : سوال: گزارشگیری چیست؟؟؟
_abiriamir
پنج شنبه 21 خرداد 1388, 15:57 عصر
دوستان عزیز سلام
من در زمینه گزارشگیری مقالاتی را در دست دارم که اگر کسی بخواهد میتوانم آنان را در این سایت بگذارم (به صورت مجتمع وگرنه ممکن است خیلی از آن ها در همین سایت نیز باشند) اما قبل از خواندن آن ها میخواهم مطالبی را در مورد گزارشگیری بدانم.
سوال من:
اصلا گزارشگیری چیست و به چه درد میخورد؟؟؟
همچنین اگر اساتید محترم دلفی مقاله ای یا آموزشی در مورد گزارشگیری یا حتی انتخاب میان انواع گزارشگیری دارند بگذارند تا همه استفاده کنند.
merced
جمعه 22 خرداد 1388, 00:09 صبح
در يك برنامه بانك اطلاعاتي شما اطلاعات رو به روشهاي گوناگون از كاربر دريافت مي كنيد. و آنها رو بسته به نوع تجزيه و تحليلتون دسته بندي و بسته به سيستم مديريت پايگاه داده در بانك اطلاعاتي ذخيره مي كنيد.
در اكثر برنامه هاي كاربردي موار بالا 40 درصد كار هست. حتي كمتر.
اصل قضيه و چيزي كه براي كاربر مورد نياز هست، بازيابي اطلاعات ذخيره شده است.
اين كار رو با Query انجام مي ديم. يعني فرم هايي براي دريافت نوع و شرايط گزارش مي سازيم. و بر اساس اون يك كوئري اجرا مي كنيم. خروجي اين كوئري نتيجه مورد نياز كاربره.
ولي كاربر اين خروجي رو مي خواد ارائه بده و يا در سيستم دستي بايگاني كنه. پس بايد اونو چاپ كنه.
با استفاده از ابزارهاي ساخت گزارش مي توان با كوئري هاي موجود در برنامه ارتباط برقرار كرد و ركوردهاي موجود در آنها (كه در برنامه از پايگاه داده برگردانده شده اند) (البته به طور مستقل هم ميشه به بانك اطلاعاتي دستيابي داشت) رو به روشي كه قابل چاپ باشه نمايش داد.
در ابزار گزارش ساز مي تونيد گزارشتون (خروجي رو كاغذ) رو طراحي كنيد.
_abiriamir
دوشنبه 25 خرداد 1388, 12:35 عصر
ضمن عرض تشکر از شما باید بگم که یه سوال دیگه هم دارم
من هنوز با گزارشگیری آشنایی ندارم و ذهنم در این زمینه خام است.
به نظر شما کار گزارشگیری را با چه ابزار گزارشگیری شروع کنم؟
سعید صابری
دوشنبه 25 خرداد 1388, 12:53 عصر
Fast report همه راحت است و هم فارسي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.