ورود

View Full Version : ايجاد فاکتورهای مختلف در اکسس توسط وی بی

MMR_1344
پنج شنبه 21 خرداد 1388, 19:03 عصر
با سلام به تمامی دوستان
قسمت ساختن بانک اطلاعاتی اکسس توسط وی بی رو ميدونم ولی میخوام يک کتابخانه ای رو درون اون بسازم بر اساس فاکتورها
یعنی اينکه من بتونم فاکتورهای خريد که میان رو درون اون فايل اضافه کنم فقط اين نکته وجود داره که تعداد رديفهای هر فاکتور فرق میکنه
من بر اساس بيشترين رديف که در فاکتور هست فايلم رو میسازم ولی در بعضی از فاکتورها تعداد کمی اطلاعات وجود داره و وقتی من اون رو میخونم با مشکل روبرو میشم
اگر کمک کنيد سپاسگذار خواهم بود اگر هم نمونه ای داريد متشکر میشم قراربدين

Tasiyan
پنج شنبه 21 خرداد 1388, 19:28 عصر
دوست عزيز واقعيت امر اينكه من متوجه نشدم شما چي ميخواين ولي فكر كنم: :متفکر:
شما 2 تا تيبل دارين مثلا يكيش نام مشتري ها و دوميش اقلام موجود در فاكتور
حالا وقتي كه اطلاعات يه مشتري اومد ، اطلاعات فاكتورشم بياد
شما براي اين كار خيلي راحت از شماره فاكتور استفاده ميكنيد ،‌يه فيلد مشترك داخل 2 تا بانك ايجاد كنيد و هرجا خواستيد اطلاعات مشتري را لود كنيد يه سلكت بزاريد اطلاعات تيبل دومشم لود كنيد
اميدوارم تونسته باشم منظورمو بگم

موفق باشيد

:لبخند:

MMR_1344
جمعه 22 خرداد 1388, 04:12 صبح
با تشکر ازشما دوست عزير
ببينيد حقيقت اينه در برنامه هر روز تعداد ورود و خروج متريال از انبار ثبت میشه و اين مربوط به افراد مختلفی هست من در برنامه خودم با استفاده از کد پرسنلی افراد ميزان خروج و ورود اموال رو چک میکنم
حالا در هر روز تعداد اين ورودی و خروجیها فرق میکنه که بایستی ثبت بشه برای اينکه بتونم اونها رو ثبت کنم بر اساس بيشترین اونها من فايل اکسسم رو ساخته ام آیا اين کار درسته؟
حال در روزهائی که اين ورود و خروج از تعداد فيلد در نظر گرفته شده کمتره چگونه میشه عمل کرد؟

MMR_1344
شنبه 23 خرداد 1388, 05:35 صبح
از دوستان خوب کسی پاسخ نمیده يا بيا من مشکل داره
به هر حال جور ديگه اونو مطرح میکنم
ببينيد دوستان در بخش انبار يک سری فاکتورها برای خروج کالا هست و اين فاکتورها توسط مسئول انبار پر ميشه اما هميشه تعداد کالاهای ثبت شده در اون برابر نيست مثل فاکتور فروش که ايجاد میشه
من بر اساس بيشترين رديف موجود در فرم فاکتورها ستونها رو در فايل اکسس درست کردم حالا میخوام بدونم اين روش درسته يا خير ؟
دومين مسئله اينه که اگر تعداد رديف وارد شده در فاکتور خروج کمتر از تعداد معين شده در ستونها فايل باشه يعنی يک سری از ستونهای ايجاد شده خالی باشن چگونه میشه اونها رو به برنامه معرفی کرد

MMR_1344
یک شنبه 31 خرداد 1388, 05:45 صبح
بزاريد جور ديگه توضيح بدم شايد مشکل از توضيح منه
ببينيد دوستان من میخوام فايل اکسسی داشته باشم که دارای سه جدول باشه اولی جدول در خصوص مصالح دومی جدول در خصوص نيروی انسانی و جدول سوم در خصوص حمل
حالا بای کالاهای مختلف اين جداول رو بسازم فرض کنيد برای جنسی مثل پنير من اطلاعاتی بصورت زير خوام داشت
1- مصالح شامل پنير، قوطی برای نگهداری و آب پنير
2- نيروی انسانی نيرو برای ساخت پنير ، نيروی انسانی برای ساخت جعبه و نيروی انسانی برای جمع آور اون
3- حمل بارگيری از محل کارخانه و حمل به محل فروش
اگر بخوام همين اطلاعات رو برای مثلاً کره بزارم اينجوری میشه
1- مصالح شامل کره و کاغذ اطراف اون
2 نيروی انسانی نيرو برای ساخت کره قالبی و نيروی انسانی برای بسته بندی اون
3- حمل شامل بارگيری از محل کارخانه تا بازار و حمل از بازار تا کارخانه
در رديفهای ساخته شده اصل اطلاعات به سه قسمت کلی تقسيم شده اند اما در هر بخش تعداد اطلاعات ورودی فرق میکنه حالا من میخوام
اولاً اين جدول رو در اکسس بسازم به چه طريق میشه اينکار رو کرد
دوماً اطلاعت درون اون رو بخونم يعنی با انتخاب کالا مثلاً پنير تمامی رديفهای اون قابل مشاهده باشه
اگر دوستان کمکی بکنن ممنون میشم چون کارم گيره

xxxxx_xxxxx
دوشنبه 01 تیر 1388, 01:29 صبح
اولاً اين جدول رو در اکسس بسازم به چه طريق میشه اينکار رو کرد

از دستورات Creat Table و Alter Table كه جزو دستورات SQL هستند استفاده كنيد.
اولي كه از اسمش معلومه براي چي هست. دومي براي اعمال تغييراتي در ساختار Table هست.
در تالار بانك اطلاعاتي همين سايت جستجو كنيد حتماً روش استفاده پيدا مي كنيد. براي Alter Table (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=712869)

دوماً اطلاعت درون اون رو بخونم يعنی با انتخاب کالا مثلاً پنير تمامی رديفهای اون قابل مشاهده باشه

خب براي اين هم كه كافيه يك گريد رو به اون Table اي كه ساختيد متصل كنيد.