View Full Version : سوال: مشکل در مرحله نهایی نصب sql2005
navid1n2000
دوشنبه 25 خرداد 1388, 17:01 عصر
سلام
توی مرحله آخر نصب که باید یکی از ذو گزینه زیر رو انتخاب کنی :
Install the defualt configuration
Install but do not configur the server
طبیعتا باید گزینه اول انتخاب شه اما وقتی می زنم می گه :
Sql server setup failed to obtain system account information for the ASPNET account
راهنمای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Alireza Orumand
سه شنبه 26 خرداد 1388, 09:21 صبح
سلام
تا جایی که میدونم ای قسمت مال نصب reporting service هست.
آیا iis رو نصب کردید؟
اول iisنصب کردید یا .net framework؟
اگر اول .net رو نصب کردید باید اول از دستور aspnet_regiis استفاده کنید برای register کردن.
به موارد بالا پاسخ بدید تا بشه دقیقتر راهنمایی کرد.
موفق باشید
navid1n2000
سه شنبه 26 خرداد 1388, 12:18 عصر
سلام
تا جایی که میدونم ای قسمت مال نصب reporting service هست.
آیا iis رو نصب کردید؟
اول iisنصب کردید یا .net framework؟
اگر اول .net رو نصب کردید باید اول از دستور aspnet_regiis استفاده کنید برای register کردن.
به موارد بالا پاسخ بدید تا بشه دقیقتر راهنمایی کرد.
موفق باشید
سلام
اول net framework رو نصب کردم بعد iis بعد رفتم تو نصب sql
لطفا دقیق بگین چکار کنم :گریه:
Alireza Orumand
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 09:11 صبح
سلام
برید داخل visual stodio 2005(or 2008) command prompt که در زیر مجموعه visual studio tools قرار داره و درستور زیر رو وارد کنید
aspnet_regiis.exe -i
اینطوری با سوییچ -i برای شما .net روی iis ثبت میشه.
البته با command propmpt خود ویندوز هم میشه که به خاطر اینکه باید آدرس کامل regiis رو بهش بدید یه کمی درد سر داره. همین command promp که همراه خود vs هست کارتون رو راه میندازه.
این کار رو بکنید فکر کنم مشکلتون حل بشه. اگر حل نشد بگید تا بقیه موارد رو بگم. اما در اکثر موارد مشکل همین هست.
موفق باشید.
navid1n2000
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 15:36 عصر
سلام
برید داخل visual stodio 2005(or 2008) command prompt که در زیر مجموعه visual studio tools قرار داره و درستور زیر رو وارد کنید
aspnet_regiis.exe -i
اینطوری با سوییچ -i برای شما .net روی iis ثبت میشه.
البته با command propmpt خود ویندوز هم میشه که به خاطر اینکه باید آدرس کامل regiis رو بهش بدید یه کمی درد سر داره. همین command promp که همراه خود vs هست کارتون رو راه میندازه.
این کار رو بکنید فکر کنم مشکلتون حل بشه. اگر حل نشد بگید تا بقیه موارد رو بگم. اما در اکثر موارد مشکل همین هست.
موفق باشید.
خیلی ممنون
مشکل حل شد
ولی حالا یه مشکل دیگه
وقتی نصب تموم شد . به طور کامل نصب نشده
یعنی خبری از SQL SERVER Managment Stadio نیست . یه چیزای دیگه ای اینجا هستن.
میشه بگین چطور باید درستش کنم :گریه:
Alireza Orumand
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 11:03 صبح
سلام
من هم با مشکل شما در بعضی وقت ها که اول ویژوال استودیو رو نصب میکنم و بعد Sql server برخورد میکنم.
از این به بعد اگر اول Sql رو نصب کنید به این مشکل برخورد نمیکنید. ولی در حال حاضر برای حل شدن مشکل مجددا اقدام به نصب sql server کنید و در مرحله ای که باید انتخاب کنید که چه قسمت هایی از sql server باید نصب بشه شما فقط گزینه client tools رو انخاب کنید که براتون managment studio رو نصب کنه.
موفق باشید.
navid1n2000
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 14:53 عصر
سلام
من هم با مشکل شما در بعضی وقت ها که اول ویژوال استودیو رو نصب میکنم و بعد Sql server برخورد میکنم.
از این به بعد اگر اول Sql رو نصب کنید به این مشکل برخورد نمیکنید. ولی در حال حاضر برای حل شدن مشکل مجددا اقدام به نصب sql server کنید و در مرحله ای که باید انتخاب کنید که چه قسمت هایی از sql server باید نصب بشه شما فقط گزینه client tools رو انخاب کنید که براتون managment studio رو نصب کنه.
موفق باشید.
ببخشید ولی من نتونستم اینوپیدا کنم؟
فقط اینا هستن:
SQL Server
Sqh Server Agent
Analysis Services
Reportind Services
Sql Browser
Alireza Orumand
شنبه 30 خرداد 1388, 09:16 صبح
سلام
گزینه آخر حتما workstation components هست که باید تیک بزنید.
اگر تو این صفحه مشاهده نمیکنید روی دکمه Advanced کلیک کنید و در صفحه جدید که باز میشه گزینه client conponent هست که باید انتخاب کنید.
دقت کنید که اگر از CD به جای DVD استفاده میکنید معمولا این موارد در CD شماره 2 هست.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.